Προβολή Ταινίας Zeitgeist II

Προβολή Ταινίας Zeitgeist II


0 0 ψήφοι
Article Rating

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 6μμ έγινε η προβολή της ταινίας "Zeitgeist II" – "Πνεύμα της Εποχής II" στα γραφεία του Ε.Α.Ρ. για όσους δεν μπόρεσαν να την δουν μέσα από το Διαδίκτυο και όχι μόνο. Ακολούθησε συζήτηση.

Το καλύτερο μέρος της βραδιάς ήταν η συζήτηση. Μίλησαν οι παρευρισκόμενοι και από την δική μου παρατήρηση σημειώνω μερικά αποτελέσματα:

– Κανείς δεν εξέφρασε φόβο για το ότι συμβαίνει. Φάνηκε ότι τα περισσότερα πράγματα που παρέθετε η ταινία ήταν σε κάποιο βαθμό γνωστά. Το καλό με την ταινία ήταν ότι τα 'τακτοποιεί΄ και τα αναλύει, έτσι ώστε να ξυπνάει και ο κάθε μη υποψιασμένος.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

– Τα μηνύματα δράσης και αντίδρασης στο υφιστάμενο σύστημα, που παραθέτει η ταινία, δεν χαρακτηρίστηκαν σαν την μοναδική λύση. Μάλιστα δόθηκε ιδιαίτερη βάση στο γεγονός ότι μπορεί και να μηνύματα αυτά να είναι άλλη μια προαπάθεια για μια νέα τάξη πραγμάτων που απλά φαίνεται σαν λύση, αλλά είναι άλλη μια καλά καμουφλαρισμένη νέα τάξη παγκοσμιοποίησης, με μετατόπιση των σημείων που μας ποδηγετούν.

– Εκφράστηκε η πολύ θετική πρόταση να γίνει και ένα Ελληνικό ντοκιμαντέρ, χωρίς φόβους και τρομοκρατία, αλλά με θετικές και προσαρμοσμένες στο σήμερα θέσεις, μέσα από την κλασική Ελληνική παιδεία.

Νέα άτομα σε ηλικία που παρευρέθησαν, μας έκαναν την ιδιαίτερη χαρά να μιλήσουν για τις αγωνίες στους και να μας δώσουν την ισχυρή τους διάθεση να πολεμήσουν το ύπουλο και να αναδείξουν την αγάπη τους για τον Ελληνισμό. Μας έδωσαν το όραμα τους για ένα κόσμο που βασίζεται σε ιδανικά και θεσμούς που θα πάνε ολόκληρη την Ανθρωπότητα σε ορίζοντες ειρηνικούς, με τον Άνθρωπο σαν το κέντρο ενδιαφέροντος.


^Ιάσων

 

 


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x