ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ, του Σπύρου Χατζάρα

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ, του Σπύρου Χατζάρα


0 0 ψήφοι
Article Rating
“ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ”
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΥΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

«Μετατρέψαμε την οικονομική κρίση σε ευκαιρία», είπε ο Παπανδρέου στην Νέα Υόρκη και σημείωσε, ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν αυξημένη στήριξη από την Κοινή Γνώμη, προς εκείνον και το ΠΑΣΟΚ , σε σχέση με τον περασμένο Απρίλιο». Αυτά του λένε οι Αμερικανοί επικοινωνιολόγοι του, που πιστεύουν ότι , «τα χαϊβάνια , οι νεοέλληνες», θα κάνουν αποχή και το 18% θα γίνει 36%.

ΑΘΗΝΑΙΟΙ!!
Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Το καθεστώς των Φαύλων των Κλεπτών και των Λυμεώνων, σπρώχνει, εκτός πολιτικού πλαισίου, τους πολίτες, με τα «έξυπνα μηνύματα» , «εγώ δεν πάω να ψηφίσω», «εγώ θα ρίξω λευκό», που απευθύνονται σε χαζούς, και σε «πρόβατα».

Σ' αυτές τις εκλογές, οι Έλληνες αποστασιοποιούνται από τα κόμματα. Ο τρόμος του καθεστώτος είναι ότι , οι πολίτες που λένε «Κανένας» τους, το «κόμμα που δεν έχει όνομα», θα πάνε στις κάλπες για να ψηφίσουν ΟΧΙ στη Φαυλοκρατία , ΟΧΙ στην Κλεπτοκρατία, ΟΧΙ στην Κομματοκρατία, ΟΧΙ στη Χούντα του ΔΝΤ. Τρέμουν τη χειραφέτηση της ψυχής και της συνείδησής του ΠΟΛΙΤΗ. Για αυτό τον λόγο τον σπρώχνουν σε ΑΠΟΧΗ.

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΥΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
ΑΘΗΝΑΙΟΙ , Ξυπνήστε !

Σας προσκαλούν να «κάνετε μούτρα», στο σύστημα της Φαυλοκρατίας και της Κλεπτοκρατίας, να βγείτε μόνοι σας έξω από το παιχνίδι και να τους δώσετε, σαν καλοί Καρπαζοεισπράκτορες ξανά ψήφο ανοχής, για να αγοράσουν τα σπίτια σας και τις περιουσίες σας για ένα κομμάτι ψωμί. Τα «αμερικανάκια», που κάνουν αποχή, σε ποσοστό 60%, ψηφίζουν ξανά και ξανά Ρότσιλντ-Ροκφέλερ-Γκόλντμαν Σάχς, For Ever. .
Μην ξεχνάτε, ότι η μεγαλύτερη υπηρεσία που προσέφερε στην αμερικανοκρατία και την ντόπια Κλεπτοκρατία, το «τιμημένο ΚΚΕ», ήταν η ΑΠΟΧΗ του 1946.
Είναι στο χέρι μας να τους αναγκάσουμε να φύγουν σαν δαρμένα σκυλιά για να μας παραδώσουν την Πόλη και τη ζωή που μας έκλεψαν.

H ανασφάλεια, o φόβος και o τρόμος, αποτελούν την καθημερινότητα των Δημοτών της Αθήνας. Το αύριο, αν δεν αντιδράσουμε θα είναι πολύ χειρότερο από το χθες. Αν σας αρέσει ο τρόπος της ζωής σας, κάντε ΑΠΟΧΗ , που σημαίνει περισσότερη Φτώχια και περισσότερη Εγκληματικότητα. ΑΠΟΧΗ ,σημαίνει παράδοση στον Χασάπη, που το βράδι των εκλογών θα ανοίγει και πάλι σαμπάνιες, στην υγεία των κοροϊδιών, που του έστειλαν βουβό μήνυμα δυσαρέσκειας. Και την επομένη τα «αγαθά πρόβατα» θα πάνε στο Σφαγείο, και οι μάγκες στο Ταμείο.

Οι εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι Δημοψήφισμα.

Με μια ψήφο λέμε: Φτάνει πια !!
Όλοι οι Αθηναίοι ψηφίζουμε:
– ΟΧΙ στους Φαύλους , ΟΧΙ στους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΧΙ στους ΨΕΥΤΕΣ, ΟΧΙ στους ΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΧΙ στα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ που κάθονται στον σβέρκο μας σαν τσιμπούρια και πλουτίζουν από τον κόπο, τον ιδρώτα και το αίμα μας. ΟΧΙ στην Ζήμενς και το Βατοπέδι. – ΟΧΙ στο Μνημόνιο , στην Χούντα του ΔΝΤ και την προλεταριοποίηση της μεσαίας Τάξης.
– ΟΧΙ στην εισαγομένη εγκληματικότητα.
– ΟΧΙ στο Κράτος των Κουκουλοφόρων και της Μαφίας,
– ΟΧΙ στον εξισλαμισμό της Αθήνας, ΟΧΙ στο Τέμενος στον Βοτανικό, ΟΧΙ στον Βωβό και το εμπορικό του Κέντρο , ΟΧΙ στους μουσουλμάνους «επενδυτές», και τους Εργολάβους τους, που κλέβουν για ένα κομμάτι ψωμί την ακίνητη περιουσία των Αθηναίων.
-ΟΧΙ στην καταλήστευση του Ελληνικού λαού, ΟΧΙ στον διπλασιασμό της τιμής του πετρελαίου Θέρμανσης. – – ΟΧΙ στην κλοπή μισθών και συντάξεων.
– ΟΧΙ στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση της Τραπεζιτικής Χούντας
– ΟΧΙ στον Νέο-Οθωμανισμό και τον Εθνομηδενισμό , ΟΧΙ στον τον αφελληνισμό των παιδιών μας.

Οι εκλογές του Νοεμβρίου, είναι Δημοψήφισμα, για τη ,για τον εθνοκτόνο «λαθρονόμο», για το Αιγαίο, για την αποπομπή της κατοχικής κυβέρνησης. Δημοψήφισμα για να φύγει η Μαργαρίτα Τσάντ, τα παιδιά της, και η συμμορία τους από τον σβέρκο μας και την Χώρα.
Το βράδι των εκλογών, το μήνυμα της ΚΑΛΠΗΣ, πρέπει να είναι σαφές και ξεκάθαρο.
Τέρμα η Φαυλοκρατία, η Κλεπτοκρατία και η Κομματοκρατία. GIORGOS GO HOME.

Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΙ ΕΝΑ ΝΑΙ.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ»,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ KAI THΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΛΑΘΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, ΛΑΘΡΟΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΨΩΡΟ-ΕΛΙΤ.

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΥΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ
ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΕΦ ΟΠΛΟΥ ΨΗΦΟ.

Ήρθε η ώρα να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση. O Κυρίαρχος λαός, πρέπει να αποκαταστήσει την κυριαρχία του. Το ραντεβού με την ιστορία και το πεπρωμένο μας, έφθασε και θα είμαστε εκεί. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΟΛΟΙ !

Η Αθήνα πάλι στους Έλληνες!
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

Πηγή: Κ.Α.ΝΕ.Ν.Α.

Σύνδεσμος στην Πηγή…


OΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΣΤΙΣ 7:00 Μ.Μ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ MAZI ME THN “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ”

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x