“ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ” ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ;;;;;

“ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ” ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ;;;;;


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνέντευξη τύπου έδωσε η Σημπέλ Μουσταφάογλου ως επικεφαλής της αυτόνομης κίνησης “Πρωτο Βήμα για την Ισότητα”.

Πρόκειται για τον πρώτο ΚΑΘΑΡΑ μειονοτικό συνδυασμό που θα διεκδικήσει τον δήμο Κομοτηνής.

“Είμαστε Τούρκοι…..” ήταν τα πρώτα λόγια της επικεφαλής του ψηφοδελτίου κατά την διάρκεια της ομιλίας της στην οποία παραβρέθηκαν ο “ψευτομουφτής” Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ ο “ψευτομουφτής” Ξάνθης και πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Μειονότητας, Αχμέτ Μετέ, ο πρόεδρος της “Ένωσης Τούρκων Δασκάλων”, Σαμήτ Οραμάν, ο πρόεδρος του Κόμματος Φιλίας, Ισότητας και ς, Μουσταφά Αλή Τσαούς ο νομαρχιακός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Κοτζά Μουμίν Ριτβάν κ.α.

Αν και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κερδίσουν τον δήμο (τουλάχιστον αυτή την φορά) θα υπάρξουν αποτελέσματα αφού άνετα μπορούν να εκλεγούν 5-6 δημοτικοί σύμβουλοι όσοι δηλαδή και πρίν εντούτοις η κίνηση προδιαθέτει για το που μπορεί να οδηγήσει η “καντονοποίηση” της χώρας με τον “Καλλικράτη”.
Φυσικά οι μουσουλμάνοι που συμμετέχουν σε αυτόν τον συνδυασμό κόπτονται δήθεν για τα δικαιώματα της μειονότητας. Τώρα απο που χρηματοδοτούνται και απο που στηρίζονται είναι ηλίου φαεινότερο.
Αν όμως δεν ξυπνήσουμε δεν είναι απίθανο σε μερικά χρόνια τέτοιους συνδυασμούς να δούμε και σε άλλες ελληνικές πόλεις ακόμα και στην ίδια την Αθήνα με αντίστοιχους “βαρύγδουπους τίτλους” που θα δημιουργήσουν άλλες μειονότητες που τώρα κανεις δεν δίνει σημασία.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Υπάρχει περίπτωση να δούμε “ελληνες” Πακιστανούς ή “έλληνες” Αφγανούς” ή Αλβανούς, Κινέζους, Σύριους, Αφρικανούς και ο κατάλογος δεν έχει τέλος….. Που θα ζητούν και αυτοί με την ψήφο να “προστατεύσουν” την δική τους μειονότητα και τότε ο σχεδιασμός των αμερικανο-εβραίων θα έχει πάρει σάρκα και οστά.

Ολη η ουσία βρίσκεται στους σκοπούς ίδρυσης του εν λόγω συνδυασμού που εκφράστηκαν απο τους υποψηφίους… Σύμφωνα λοιπόν με τα ίδια τα στελέχη της μειονότητας η κίνηση αυτή στοχεύει στο να στείλουν το μήνυμα ότι “η μειονότητα είναι εθνική και όχι θρησκευτική” ούτως ώστε στο μέλλον να είναι σε θέση να διαπραγματεύονται σε θέση ισχύος με αντάλλαγμα ακόμα και τη συνδιοίκηση στην περιοχή.

Πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ


Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x