Κινητό τηλέφωνο σε ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν το 1928;;

Κινητό τηλέφωνο σε ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν το 1928;;


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η φωτογραφία που βλέπετε -καθώς και το βίντεο που ακολουθεί- προέρχεται από μία ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν, με τίτλο “Το τσίρκο”, που γυρίστηκε το 1928! Σύμφωνα με έναν Ιρλανδό σκηνοθέτη, σε αυτήν εμφανίζεται μία γυναίκα να… μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο!!!!   “Αν και η ταινία είναι τόσο παλιά, είμαι μάλλον ο πρώτος που παρατήρησε ότι στις πρώτες κιόλας σκηνές, συμβαίνει κάτι εντελώς ασυνήθιστο”, δήλωσε οΤζόρτζ Κλάρκ στο FoxNews.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο επίμαχο πλάνο, εμφανίζεται μία εύσωμη γυναίκα, η οποία φοράει παλτό και το αριστερό της χέρι είναι σε τέτοια θέση που δίνει την εντύπωση ότι μιλάει στο κινητό της!
Φυσικά κάτι τέτοιο είναι αδύνατο για το 1928, άρα oι πιθανότερες εξήγησεις είναι:

1. η γυναίκα απλώς… πιάνει το αυτί της ενδεχομένως για να το προφυλάξει από το κρύο με κάποιο κάλυμμα

2. προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπό της για να μην την καταγράψει η κάμερα – αν δεν είναι ηθοποιός αλλά μία περαστική από τον τόπο των γυρισμάτων!

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ο Ιρλανδός σκηνοθέτης όμως έχει μία εντελώς διαφορετική εξήγηση: “Το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω- κι ας ακουστεί εντελώς γελοίο σε μερικούς ανθρώπους – είναι ότι πρόκειται για χρονοταξιδιώτη που ταξίδεψε από το μέλλον πίσω στο 1928 και πιάστηκε κατά λάθος από την κάμερα”, δηλώνει με σιγουριά!

Το pyles.tv σας διαβεβαιώνει ότι η σκηνή είναι ακριβώς όπως εμφανίζεται και στην ταινία (για τους δύσπιστους αρκεί μια ματιά στα πρώτα δευτερόλεπτα του φιλμ), αλλά για τα υπόλοιπα σας αφήνει να βγάλετε μόνοι τα συμπεράσματά σας! Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ η να παρακολουθήσετε το “επίμαχο” στιγμιότυπο παρακάτω:

Συντάκτης: Μαρία Παναγοπούλου, Δημοσίευση: 29/10/2010


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x