ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 2010

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 20100 0 ψήφοι
Article Rating

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,

ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ, ΔΕΚΑ ΦΙΛΟΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΕΞΟΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΑΙΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ :

1. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ. ΟΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΡΚΕΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ 400 ΧΡΟΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ” ΜΕΣΑ ” ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΡΥΘΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ, ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ (ΞΕΝΩΝ, ΒΑΣΙΛΕΩΝ, ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ, ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ, ΚΛΠ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ Σ' ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ, ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΜΑΘΕΙΑΣ, ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΕΙΔΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

2. ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ, ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΙ, ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΦΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ” ΑΡΧΟΥΣΑ ” ΤΑΞΗ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ “ΕΞΟΥΣΙΑΣ”, ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, Π.Χ. ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΛΠ. ΠΟΥ ΑΠΕΘΑΡΡΥΝΑΝ ή ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ “ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ”. ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΞΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ, ΕΠΙΠΟΝΗ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΣΕ ΘΥΣΙΕΣ, ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ, ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ” ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ 2010 ” ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΟΧΗΜΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 

3. ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ :

Α) ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΜΕΣ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ, ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ. Β) ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Γ) ΣΥΝΤΟΜΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ “ΤΖΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ” ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Δ) ΙΔΡΥΕΤΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ” ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ”, ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΠΟΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ, ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΟΛΗΨΙΩΝ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ, ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΙ “ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ” ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ! Ε) ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΩΦΕΛΕΙΕΣ. Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩ 2Ο. ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ, ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ! ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 1.000 Ε. ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
– ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ του ΚΑΤΑΘΕΤΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 2009 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 5009-040722-071 ΕUR

ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΗ, ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.

Η ” Φ.Ε. 2010 ” ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΟΙΚΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ, ΟΔΗΓΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ε-MAIL KAI H ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΕ

Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΕΣΟΝ, ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ.

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ WWW.FILIKIETAIRIA2010.GR OΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ E-mail ME ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ,

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΣΤΟ : INFO@FILIKIETAIRIA2010.GR

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 2010
Αντ. Αντωνιάδης – Διαχειριστής 

Πηγή: email


.-
0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x