ΜΑΝΤΙΚΗ ΕΣΤΙ ΦΡΟΝΙΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΚΑΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΦΩΝ

ΜΑΝΤΙΚΗ ΕΣΤΙ ΦΡΟΝΙΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΚΑΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΦΩΝ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η μαντική τέχνη, λέει ο αρχαίος σοφιστής Αντιφών, είναι η υπόθεση που κάνει ένας συνετός άνθρωπος για το μέλλον. Δεν θα ήθελα να διεκδικήσω αυθαίρετα τον τίτλο του «φρονίμου ανθρώπου», αλλά «ποιητική αδεία» ζητώ να μου επιτραπεί να καταθέσω τους «εικασμούς» μου για την Ελλάδα του 2111 μ.Χ. Θα μπορούσε να είναι και κείμενο ενός δελτίου ειδήσεων, μετά από 100 χρόνια.

Πάμε λοιπόν!

ΕΛΛΑΔΑ(;;;) Έτος 2111 μετά την απαρχή της χριστιανικής χρονολόγησης

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών
  • Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής του 2111 η οποία ολοκληρώθηκε, ο πληθυσμός της Ελλάδος ανέρχεται σε 20.122.753 άτομα από τους οποίους το 82% είναι άτομα άνω των 65 ετών. Από τον οικονομικά ενεργό πληθυσμό της χώρας, το 45% είναι άνεργοι, το 50% είναι μη μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι και το 5% είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι και αυτοαπασχολούμενοι.
  • Ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Πατηρανδρέου, ο οποίος διαδέχθηκε τον ευτραφή κ. Καραπαχλή οδήγησε την χώρα στον δανεισμό από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), την Ευρωεβραϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και την Ευρωγερμανοζώνη (ΕΖ). Έναν χρόνο μετά την υπογραφή του Μνημονίου και την εκταμίευση μέρους του ποσού, η κατάσταση της χώρας φαίνεται ότι έχει επιδεινωθεί δραματικά. Έτσι οι δανειστές της χώρας απαιτούν την εκποίηση και των τελευταίων ελάχιστων που απέμειναν από τη δημόσια περιουσία.
  • Έτσι ιδιωτικοποιούνται οι κρατικές εταιρείες πώλησης αέρα, ήλιου και θάλασσας (Α.Η.Θ.), γιατί η διαχείρισή τους από το Δημόσιο, κρίθηκε ασύμφορη. Έως την 1η Ιουλίου 2111, όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας θα πρέπει να περάσουν από τις κατά τόπους ΔΟΥ, για να τους εμφυτευθεί το τσιπ με το οποίο θα γίνεται η καταμέτρηση των ημερήσιων αναπνοών τους, ο υπολογισμός της ημερήσιας έκθεσής τους στην ηλιακή ακτινοβολία, καθώς και η καταγραφή του χρόνου παραμονής τους στην θάλασσα. Κάθε μέρα στις 10:00 το βράδυ θα γίνεται υπολογισμός του κόστους χρήσης αέρα, ήλιου και θάλασσας (Α.Η.Θ.) και το αντίστοιχο ποσό θα αφαιρείται από τον τραπεζικό λογαριασμό κάθε πολίτη.
  • Όσοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στο κόστος χρήσης αέρα ήλιου και θάλασσας θα οδηγούνται σε «στρατόπεδα συγκέντρωσης» όπως καταγγέλλει η Αντιπολίτευση, όπου θα ζουν σε σκοτεινά κελιά με αέρα χαμηλότερης περιεκτικότητας σε οξυγόνο. Βέβαια η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα υπάρχει ειδική μέριμνα για τους ανέργους, καθώς όσοι από τους έγκλειστους στα στρατόπεδα παίρνουν επίδομα ανεργίας, θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρονται σε κελιά με αέρα υψηλότερης περιεκτικότητας σε οξυγόνο, αφού πρώτα παραιτηθούν από το δικαίωμα λήψης του επιδόματος ανεργίας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Παπαρωτής δήλωσε πως πρόκειται για άθλια προπαγάνδα της αντιπολίτευσης η οποία συνεχίζει να κατονομάζει ως «στρατόπεδα συγκέντρωσης» τους Χώρους Ελεγχόμενης Παροχής Οξυγόνου (ΧΩΡ.Ε.Π.Ο.)
  • Υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποιοι τρομοκράτες βρήκαν αποτελεσματικό τρόπο να απενεργοποιήσουν και να αφαιρέσουν από το σώμα τους το τσιπ καταμέτρησης αέρα, ήλιου και θάλασσας (Α.Η.Θ.). Λέγεται ότι βρίσκονται σε απομονωμένες περιοχές νησιών του Αιγαίου, όπου και κάνουν παράνομη χρήση αέρα, ήλιου και θάλασσας και είναι πολύ δύσκολο να εντοπισθούν. Ο υπουργός Προστασίας Ιδιωτικών Συμφερόντων και Ηλεκτρονικής Καταστολής (Υ.ΠΡ.Ι.Σ.Η.ΚΑ.) κ. Παπαρής,  δήλωσε πως η τρομοκρατία δεν θα περάσει και ότι οι παρανομούντες θα εντοπισθούν, θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στους Χώρους Ελεγχόμενης Παροχής Οξυγόνου (ΧΩΡ.Ε.Π.Ο.). Θρασύτατοι οι τρομοκράτες ανέφεραν σε χθεσινό μήνυμά τους που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, ότι ο κ. Παπαρής θα τους «αερίσει τα γεννητικά όργανα» κοινώς θα τους «κλ..μπίπ τα αρχ..μπίπ».
  • Η κυβέρνηση επίσης αποδέχθηκε την επέκταση των χωρικών υδάτων της Τουρκίας από τα 100 στα 106 ναυτικά μίλια και όπως δήλωσε ο υπουργός εξωτερικών κ. Φούτσας, η κίνηση αυτή γίνεται στα πλαίσια εμπέδωσης του κλίματος καλής γειτονίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, ιδιαίτερα μετά την άδεια που έδωσε η Τουρκική κυβέρνηση για τέλεση Πατριαρχικής θείας λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Ονουφρίου του θαυματουργού στην Καππαδοκία. Μάλιστα δε, ο πρωθυπουργός κ. Πατηρανδρέου εξέφρασε την ικανοποίησή του προς τον Τούρκο ομόλογό του, δηλώνοντας πως θα ικανοποιήσει επιτέλους το πάγιο αίτημα της φίλης και γείτονος χώρας και θα παραχωρήσει στην Τουρκία άδεια εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στον Στρυμονικό κόλπο, καθώς τα αντίστοιχα κοιτάσματα, τα οποία επί δεκαετίες εκμεταλλεύθηκε η Τουρκία στο Θερμαϊκό κόλπο, έχουν ήδη εξαντληθεί. Ήδη το πρώτο γεωτρύπανο βρίσκεται στην παραλία Οφρυνίου σε απόσταση 100 μέτρων από το Δημοτικό Κάμπιγκ της Τούζλας και οι σχετικές εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν την 1η Αυγούστου 2111.
  • Προκειμένου να κατευνασθούν οι αντιδράσεις των αγανακτισμένων πολιτών οι οποίοι εδώ και 100 χρόνια συγκεντρώνονται κάθε απόγευμα στις 6:00 στην πλατεία «Διατάγματος», καθώς και σε πλατείες άλλων πόλεων της χώρας, η κυβέρνηση προχώρησε σε γενναίες κοινωνικές παροχές. Έτσι κάθε Έλληνας θα δικαιούται 10 επιπλέον λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας το μήνα, καθώς και απεριόριστα SMS προς όλα τα δίκτυα από όλους τους πολίτες της χώρας. Μετά όμως τις σχετικές πιέσεις από τους αρχηγούς των κομμάτων της Αντιπολίτευσης κ.κ. Τομαρά, Σπανορήγα, Καραματζέρη και Πίπρα, οι οποίοι δήλωσαν ότι τα μέτρα αυτά είναι κοροϊδία, ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε να εξαγγείλει στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο του 2111, την μείωση των γενικών ορίων συνταξιοδότησης από τα 92 στα 90 χρόνια.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το κανάλι μας για την ενημέρωσή σας.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ.

Ο προαντιγραφεύς του Δελτίου Ειδήσεων
Χρήστος Πολατίδης

Πηγή: ηλ.τα


.-
0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Περισσότερο ψηφισμένο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x