Το ”ενδιαφέρον” της βυζαντινορωμαίϊκης ορθοδόξου εκκλησίας για τους λαθρομετανάστες

Το ”ενδιαφέρον” της βυζαντινορωμαίϊκης ορθοδόξου εκκλησίας για τους λαθρομετανάστες


0 0 ψήφοι
Article Rating

Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης
Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος
Αριστοτέλους 22, 10433 Αθήναι 

Δεκέμβριος 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Προς:

α) τις Μητροπόλεις της ελλαδικής επικράτειας.

β) τους σκεπτόμενους Ελληνικά… και τους προβληματισμένους νεοελληνικά… 

ΘΕΜΑ: Το ”ενδιαφέρον” της βυζαντινορωμαίϊκης ορθοδόξου εκκλησίας για τους λαθρομετανάστες.


Πρόσφατα, σύσσωμοι σχεδόν οι Χριστιανοϊουδαίοι ιεράρχες της Θεοκρατούμενης βυζαντινορωμαίϊκης νεοελληνικής επικράτειας, κατέκλυσαν με δηλώσεις τους τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προασπίζοντας τους λαθρομετανάστες (με συγχωρείτε, τους παράνομους μετανάστες ήθελα να πω) και εξέπεμψαν ηχηρά μηνύματα κατά του ”ρατσισμού” (τι λέξη κι αυτή που χρησιμοποιείται για ανθρώπους ενώ αφορά διακρίσεις μεταξύ ζώων) και της ξενοφοβίας (άλλη λέξη την οποία οι πραγματικοί Έλληνες δεν ένοιωσαν ποτέ!).

Αφορμή, τα επεισόδια που έλαβαν χώρα, έξω από το κατ` εξοχήν θολοκουλτουριάρικο (από της ιδρύσεώς του) θέατρο ”Χυτήριο”, για την επίσης θολοκουλτουριάρικη και ντανταϊστική παράσταση ”Corpus Christi” την οποία ματαίωσαν βανδαλοτρόπως φανατικοί θρησκόληπτοι Χριστιανοϊουδαίοι απ` αυτούς που εν ονόματι του Αβραάμ, του Ισαάκ, του Αυνάνα, του Μοσέ (Μωυσή) και του Τζεσούα (Ιησού), τα κάνουν γυαλιά καρφιά κάθε φορά που διαφωνούν με το λογοτεχνικό πόνημα ενός συγγραφέα (Θυμίζω το βιβλίο του Ανδρουλάκη ”Μ εις τη νιοστή”, του οποίου κάψανε τα αντίτυπα στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα το 2000), ή διαφωνούν με το οποιοδήποτε άλλο καλλιτεχνικό έργο, μπουρδολόγημα ή όχι. (Θυμίζω  τις καταστροφές που είχαν προξενήσει στην οδό Ακαδημίας το 1988, για την ουχί θολοκουλτουριάρικη, αλλά (σύμφωνα με έγκριτους κριτικούς) πολύ καλή κινηματογραφική ταινία, την ομώνυμη με το έργο του Καζαντζάκη ”Ο τελευταίος πειρασμός”).

Ανάμεσα λοιπόν στους Χριστιανοϊουδαίους οχλοβανδάλους και τις μανδηλοφορούσες ανέραστες, εξ ου και αναμάρτητες γυναίκες τους, που όταν οργίζονται, τύφλα να` χουν οι κουκουλοφόροι αναρχικοί μπροστά τους, το μήλο της έριδος για τους ιεράρχες ήταν τα παριστάμενα μέλη της Χρυσής Αυγής τα οποία κραύγαζαν κι αυτά οργίλως κατά της αντιχριστιανοϊουδαϊκής παράστασης που έθιγε τα Θεία κλπ, κλπ.

(Στο σημείο αυτό διευκρινίζεται, ότι ο γράφων την παρούσα επιστολή ποσώς ενδιαφέρεται για την ιδεολογικοθρησκευτική στάση των Χρυσαυγιτών έξω απ` το θέατρο ”Χυτήριο”. Απλώς αναλύει τα τεκταινόμενα σύμφωνα με την προσωπική του οπτική).

Προφανώς οι Χρυσαυγίτες ενεργούσαν υπερασπιστικά των ζηλωτών, ορμώμενοι από το κίνητρο της μελλοντικής ψηφοθηρίας και από το πάλαι ποτέ ψευδοδόγμα: ” Χριστιανοί ίσον Έλληνες και Έλληνες ίσον Χριστιανοί ”. Εν τοιαύτη περιπτώσει παρόλο που ευθυγραμμίζονταν με τους οχλοκρατούντες του εκκλησιαστικού ποιμνίου, οι ιεράρχες εξαπέλυσαν δριμύτατο κατηγορώ εναντίων τους, ”πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα” υπό την έννοια της μεταβίβασης του προβλήματος στο ζήτημα που τους ενδιαφέρει πάντα από τότε που ο ”Μέγας” γι` αυτούς, Κωνσταντίνος για λόγους πολιτικών του συμφερόντων, τους αναγνώρισε την θρησκεία της ερήμου ως επίσημη θρησκεία της ανατολικής Ρωμυλίας και νυν βυζαντινορωμαϊκής επικράτειας του νεοελληνικού κρατιδίου που έτσι όπως το πάνε μαζί με τους ανθέλληνες πολιτικούς των τελευταίων πενήντα χρόνων οι οποίοι κάμπτουν την μέση και το γόνυ, θα καταφέρουν να περιορίσουν τα σύνορα της δοξασμένης αυτής χώρας από την Λάρισα μέχρι την Πύλο και απ` τον Σαρωνικό μέχρι το Ιόνιο. Αρκεί να μην τους πειράξεις το θρήσκευμα!

Και για να εξηγούμαι χωρίς να ξαστοχώ, οι ιεράρχες οι οποίοι κόπτονται για τους λαθρομετανάστες και εν γένει αλλοδαπούς, βοηθώντας τους με εράνους, συγκεντρώσεις τροφίμων, φαρμακευτικών υλικών και ότι άλλο θα μπορούσε να απαλύνει την επιλεκτική πενία των ανθρώπων αυτών, το πράττουν με σκοπό τον προσηλυτισμό των αλλοθρήσκων λαθρομεταναστών στην χριστιανοϊουδαϊκή θρησκεία. Διότι εκείνο που τους ενδιέφερε και τους ενδιαφέρει πάντα είναι η αριθμητικά-τυπική εξάπλωση του χριστιανισμού (εν προκειμένω της ορθοδόξου εκκλησίας) σε όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερους καταγεγραμμένους στα ληξιαρχεία βαπτισμένους Χριστιανούς ανεξάρτητα με το αν οι ”νεοφώτιστοι” του ”πατρός”, του ”υιού” και του ”αγίου πνεύματος”, νοιώθουν πραγματικά Χριστιανοί. Διότι ποιος εχέφρων θα ισχυριστεί ότι λόγου χάρη οι Αλβανοί που βαπτίσθηκαν σωρηδόν Χριστιανοί, το έκαμναν εκ βάθους καρδίας επειδή είδαν το ”φως το αληθινό”; Ωστόσο η εκκλησία συνεχίζει απτόητη το ”εκσυγχρονιστικό” της έργο.

Μέχρι και συναυλίες έχει διοργανώσει εντός των ναών της για την ψυχαγωγία του αλλοθρήσκων αλλά δυνητικών Χριστιανών  λαθρομεταναστών, (Θυμίζω την κοσμική συναυλία που διεξήχθη το 2010 εντός του ναού του ”Αγίου” Παντελεήμονα στην οδό Αχαρνών), παρ` ότι οι ”Αγιοι” κύριοι, κύριοι Χρυσόστομος, Βασίλειος ο ”Μέγας”, Αθανάσιος Αλεξανδρείας και άλλοι ”πατέρες”, έχουν αποφανθεί ότι:

” τα μουσικά όργανα είναι εκ του Πονηρού και δεν επιτρέπονται”.

Μέχρι και στα οροπέδια μεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν έφτασαν οι αθεόφοβοι ιεραπόστολοι του Γιαχβέ για να εκχριστιανίσουν τους Καλάς, οι οποίοι εξακολουθούν να λατρεύουν τον ελληνικό πολυθεϊσμό, κομίζοντάς τους φαρμακευτικό υλικό και… σταυρουδάκια. Για να μην αναφέρουμε τον πλέον επαίσχυντο προσηλυτισμό που κάμνουν στα βάθη της Αφρικής χτίζοντας σχολεία αλλά και… χριστιανικές εκκλησίες και δελεάζοντας πεινασμένα αφρικανάκια με κουβέρτες, ρουχαλάκια, γάλα και τρόφιμα ώστε να τα βάζουν να σταυροκοπιούνται και να προσεύχονται στον Τζεσούα. (Βλέπε κατ` επανάληψη ρεπορτάζ και σχετικά ντοκιμαντέρ στα φίλα προσκείμενα της εκκλησίας κρατικά κανάλια).

Και εκεί που οι διεθνιστές ιεράρχες της ορθοδόξου εκκλησίας επιτελούν την αγαθοεργή παγκοσμιοποίησή τους προσβλέποντας σε ένα πανανθρώπινο χριστιανικό γένος που θα έχει σημαία του τον χριστιανοϊκουμενισμό, εμφανίζεται αυτό το ”μόρφωμα” η Χρυσή Αυγή η οποία δεν φτάνει που διοργανώνει εράνους μόνο για Έλληνες αναξιοπαθούντες αποκλείοντας τους δυνητικά Χριστιανούς αλλοδαπούς και λαθρομετανάστες, αλλά τώρα προσπαθεί να πάρει και με το μέρος της το δεδομένο χριστεπώνυμο ποίμνιο της εκκλησίας πατρονάροντας το.

Γι` αυτό άστραψαν και βρόντηξαν οι ιεράρχες κατά της Χρυσής Αυγής κάμνοντας δηλώσεις όπως(ΒΗΜΑ 28-10-2012):

Μητροπολίτης Σιάτιστας: Η Χρυσή Αυγή προσβάλει και εξευτελίζει καθημερινά το πρόσωπο του Χριστού, στα πρόσωπα των προσφύγων, των μεταναστών, ακόμα και των παιδιών.

Μητροπολίτης Κορίνθου: Η εκκλησία δεν μπορεί να είναι εναντίων των μεταναστών και των ξένων. Δεν θα παίζουμε το παιχνίδι κανενός. Ούτε δεξιόστροφο ούτε αριστερόστροφο.

(Βέβαια, διότι η δεξιόστροφη Χρυσή Αυγή διένειμε τρόφιμα μόνο στους αναξιοπαθούντες με ελληνική καταγωγή οι οποίοι για την εκκλησία έρχονται σε δεύτερη μοίρα αφού ούτως ή άλλως είναι δεδομένοι Χριστιανοί και δεν πρόκειται ν` αλλάξουν θρησκεία επειδή πεινάνε).

Μητροπολίτης Δημητριάδος: Ο Χριστός δεν διαχωρίζει ανάλογα με το χρώμα, το φύλο, την εθνικότητα ή την θρησκεία.

(Σωστό. Διότι ο Τζεσούα (Ιησούς) ο οποίος ποτέ δεν ονόμασε τον εαυτόν του εχρισμένο, – αυτοί του προσέδωσαν το επίθετο ”Χριστός”, – μάζευε όλους ανεξαιρέτως τους αναξιοπαθούντες και τους έστρεφε κατά του συναδελφικού των σημερινών ιεραρχών ιερατείου το οποίο τους απομυζούσε. Ενώ οι σημερινοί ιεράρχες, πονηρότεροι από τους προκατόχους τους, απομυζούν τους πιστούς τους στο όνομα του ”Χριστού” και τους βάζουν να προσφέρουν τον πενιχρό ή περίσσιο οβολό τους για τον δυνητικό εκχριστιανισμό των ”ευεργετημένων” από την εκκλησία αλλοθρήσκων όποιοι και να` ναι αυτοί. Άλλωστε σύμφωνα με το ”αυξάνεσθε και πληθύνεστε”, ουδέποτε τους ενδιέφερε η ποιότητα των πιστών αλλά η ποσότητα).

Μητροπολίτης Ναυπάκτου: .Αρμόδια αρχή για την λαθρομετανάστευση είναι μόνο το ίδιο το κράτος και η Πολιτεία.

(Λες και οι εναπομείναντες σκεπτόμενοι σ` αυτή την χώρα δεν ξέρουν ότι το κράτος και η πολιτεία είναι οι ίδιοι οι ιεράρχες και η ορθόδοξη χριστιανοϊουδαϊκή εκκλησιά τους. Λες και δεν είναι γνωστό ότι οι εκάστοτε κυβερνώντες πολιτικοί και ιθύνοντες, προσκυνούν με την στενή και την ευρεία έννοια την Θεοκρατία που αλωνίζει τεχνηέντως και φαινομενικά ησύχως την ανά την ελλαδική επικράτεια δημόσια διοίκηση. Λες και δεν είναι γνωστό ότι ουδεμία εκ των ελλαδικών κοσμικών κυβερνήσεων δεν τόλμησε και δεν τολμά, όχι μόνο να διαχωρίσει σαφώς την εκκλησία από το κράτος, (όπως έχουν κάνει οι Γάλλοι από το 1905), όχι μόνο να δημεύσει την από τουρκοκρατίας περιουσία της, αλλά ούτε καν να την φορολογήσει. Αλλά πώς να την φορολογήσει; Προφανώς ισχύει ακόμα η επιστολή του Μωάμεθ του κατακτητή προς τον πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Γεώργιο Σχολάριο: ”Ουδείς δύναται να ενοχλήσει αυτόν (τον πατριάρχη) εις τας θρησκευτικάς διαταγάς του, και ότι αυτός και οι υπ` αυτών Μητροπολίται και αρχιεπίσκοποι μένουν πάντοτε ελεύθεροι πάσης φορολογίας”.-Γ. Φρατζής, Άλωσις της Κωνσταντινουπόλεως υπό των Τούρκων, σελίδα 45, έκδοση1866-).

Αλλά την περιφημότερη των δηλώσεων έκανε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας ο οποίος ανακατεύοντας την τράπουλα εκστόμισε σημαδεμένα λόγια δηλώνοντας τα εξής: Από πότε οι αρχαιολάτρες και οι δωδεκαθεϊστές έγιναν ομολογητές και προασπιστές της πίστης του Χριστού; Πως είναι δυνατόν να συνδυάζουν τη βία με τον Σταυρό;

Λοιπόν για να καθαρίσουμε και όχι απλά να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.  Από πότε Μητροπολίτη Μεσσηνίας κύριε Χρυσόστομε Σαββάτο, οι Χρυσαυγίτες έγιναν αρχαιολάτρες και δωδεκαθεϊστές όπως τους αποκαλέσατε και δεν το γνωρίζουν οι Έλληνες Εθνικοί (όπως είναι η επίσημη ονομασία των Ελλήνων  που εξακολουθούν να πρεσβεύουν τα πάτρια ειωθότα και νομιζόμενα της ελληνικής Κοσμοθέασης των προγόνων τους παρ` όλες τις αναμφισβήτητες ιστορικές διώξεις που υπέστησαν από την θρησκεία της ”αγάπης”). Διότι οι Χρυσαυγίτες ως γνωστόν, δια στόματος αρχηγού τους δηλώνουν επισήμως και ευθαρσώς ότι είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Ή μήπως με αυτή σας την δήλωση θέλετε να στρέψετε τον ρασοφορεμένο σας όχλο κατά των Χρυσαυγιτών με την πρόφαση ότι είναι δωδεκαθεϊστές και να δημιουργήσετε κοινωνικοθρησκευτικές αναταράξεις σαν αυτές που αιματοκύλισαν την οικουμένη προκειμένου να επικρατήσει ο  Χριστιανοϊουδασμός σας; Πράγματι, πονηρή δήλωση. Μ` ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και την αποκλειστική χειραφέτηση στα πειραγμένα μυαλά των δικών σας εξασφαλίζετε και το συνεχώς αυξανόμενο ρεύμα των Εθνικών ή αρχαιολατρών ή δωδεκαθεϊστών ή ειδωλολατρών (όπως τους αποκαλείτε όταν θέλετε να τους υβρίσετε) πλήττετε. Πονηρή αλλά όχι έξυπνη δήλωση κύριε Χρυσόστομε Σαββάτο. Διότι οι Έλληνες Εθνικοί δεν έγιναν ποτέ και δεν πρόκειται να γίνουν ομολογητές και προασπιστές καμιάς δογματικής πίστης πόσο μάλλον της δικής σας ξενόφερτης που χρησιμοποιώντας ως πιόνια τους εκχριστιανισμένους Σλαύους αυτοκράτορές σας, Ιουστινιανό, Θεοδόσιο και λοιπούς, την επιβάλατε δια πυρός και σιδήρου στους Έλληνες και την διαχέετε με ενέσιμη γαλούχηση στις τρυφερές βρεφικές ηλικίες των ελληνοπαίδων μέχρι σήμερα.

Μη φοβού κύριε Χρυσόστομε. Η αλυσίδα των υποκαταστημάτων σας που φέρει το όνομα Ιουδαιοχριστιανική Ορθόδοξος Εκκλησία κρατεί καλά και πληθύνεται έστω και με συνονθυλεύματα κατατρεγμένων της οικουμένης σαν κι αυτούς που μάζευε ο Δαρείος στην προσπάθειά του να σταματήσει τον Αλέξανδρο και εκείνους που κουβαλούσαν στις περικεφαλαίες τους το όραμα της μεγάλης Ελλάδας.

Όσο για τους Χρισαυγίτες, είναι Εθνικοί, (δηλαδή αρχαιολάτρες, δωδεκαθεϊστές, παγανιστές και λοιπά επίθετα πρόδηλα της ελληνικής Κοσμοθέασης), όσο είμαι κι εγώ Χριστιανός. Διότι ως Έλλην δεν δύναμαι να είμαι Χριστιανός κύριε Χρυσόστομε. (Κατά το: ”ως Χριστιανός δεν δύναμαι να είμαι Έλλην”, που είχε πει ο προπάτοράς σας πατριάρχης Γεώργιος Σχολάριος).

Παρ` όλα αυτά εύχομαι σε σας και στις απανταχού της Βυζαντινορωμιοσύνης Μητροπόλεις, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ κι ας τοποθετήσατε την ψευδογέννηση του Τζεσούα πάνω στο εορταστικό ημερολόγιο των Ελλήνων Εθνικών για να θάψετε την ελληνική Κοσμοθέαση σύμφωνα με την οποία γιορτάζαμε, γιορτάζουμε και θα γιορτάζουμε την γέννηση του Τριέσπερου Ηρακλή, την χειμερινή ισημερία, τα Ηλιούγεννα.

 

Μετά τιμής και πικρίας

Δρ. Λεωνίδας Μπίλλης

 

Πηγή: ηλ.τα


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Περισσότερο ψηφισμένο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x