Ο μύθος για τους Λαθρομετανάστες


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ο ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

1/ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑ.ΣΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ
2/ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ (4-5 ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΝΑΡΙ) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ.
3/ ΖΗΤΟΥΝ ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ Ή ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ Ή ΕΞΩ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ , ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ .
4/ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΑΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΤΟΠΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
5/ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΛΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΠΩΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΞΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ.
6/ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.
7/ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ , ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΙΓΛΩΣΣΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
8/ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΑ ΑΓΟΡΑ.
9/ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΆ ΤΑΜΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ή ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ .
10/ ΖΟΥΝ ΥΠΟ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ .
11/ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. ΜΟΝΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
12/ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
13/ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ , ΤΑΡΑΧΕΣ, ΕΞΩΘΕΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .
14/ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΕΩΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ Ή ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΤΩΝ . ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ-ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ – ΑΛΛΆ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ.
15/ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΜΕΙΩΝΕΤΟ ΑΙΣΘΗΤΑ . ΟΜΩΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΤΗ ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ(ΚΑΨΙΜΟ ΣΗΜΑΙΩΝ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΞΙΩΝ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ κλπ).
16/ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΟΖΑΛ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΆ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ/
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ .

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

επισκεφθείτε την νέα ιστοσελιδα και φιλοξενείστε την στον ιστοχωρο σας
http://www.amphiktyon.blogspot.com

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x