Αεροδιακομιδές ασθενών από το Δήμο Σίφνου

Αεροδιακομιδές ασθενών από το Δήμο Σίφνου


0 0 ψήφοι
Article Rating

Σύμβαση με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία υπέγραψε ο Δήμος Σίφνου, βάσει της οποίας, όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού είναι ασφαλισμένοι για αιφνίδια ασθένεια, ή ατύχημα, ή αιφνίδια έξαρση χρόνιου νοσήματος.

Όπως ανακοίνωσε σχετικά με το θέμα ο Δήμος, η σύμβαση υπογράφηκε και ισχύει από την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 και καθορίζει ότι:

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Οι μόνιμοι κάτοικοι δικαιούνται αερομεταφοράς με ελικόπτερο στην Αθήνα, αν το πρόβλημα εκδηλωθεί μέρα, ή με υγειονομικό αεροπλάνο από την Πάρο ή τη Σύρο, εφόσον εκδηλωθεί νύχτα και το περιστατικό μεταφερθεί με κάποιο μέσο στα νησιά αυτά.

Η συγκεκριμένη παροχή υγείας θα λειτουργεί συμπληρωματικά

με την υπηρεσία του ΕΚΑΒ και θα εξυπηρετεί τους μόνιμους κατοίκους του νησιού χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Ήδη παρουσιάστηκε ανάγκη και πραγματοποιήθηκε η πρώτη αεροδιακομιδή.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωσή του, «ο Δήμος ιεραρχεί το θέμα της υγείας στην κορυφή των αναγκαίων παροχών και παρεμβάσεων και προχώρησε σ’ αυτή την ενέργεια θέλοντας να δώσει στους κατοίκους της Σίφνου ένα επιπλέον στήριγμα, μια ανάσα ανακούφισης, καθώς γνωρίζει καλά την ανασφάλεια που αισθανόμαστε όλοι οι κάτοικοι των νησιωτικών περιοχών».


Τις επόμενες ημέρες, προγραμματίζεται ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος παροχής Άμεσης ς Βοήθειας στους πολίτες.

http://www.localit.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x