Αλλάξτε διάθεση αλλάζοντας χρώμα | Που βοηθάει το καθένα;

Αλλάξτε διάθεση αλλάζοντας χρώμα | Που βοηθάει το καθένα;


0 0 ψήφοι
Article Rating

Τα χρώματα που επιλέγουμε να βάλουμε στη ζωή μας μπορούν να βοηθήσουν τόσο στην υγεία όσο και στην ψυχολογία μας

Το χρώμα ρούχων που φοράμε, οι τοίχοι στο σπίτι μας, το χρώμα των μαλλιών μας, αλλά και οι λάμπες που χρησιμοποιούμε, παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο στη διάθεση μας όσο και σε διάφορα θέματα υγείας, όπως τονίζουν ψυχοθεραπευτές που υποστηρίζουν την χρωματοθεραπεία. Αναλυτικά τα ευεργετικά οφέλη της χρωματοθεραπείας:

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Πράσινο: Μπορεί να μας ηρεμίσει, έχει καταπραϋντικές ιδιότητες, μας βοηθάει να εκφράσουμε ελεύθερα τα συναισθήματα μας και φέρνει σε ισορροπία το σώμα με την ψυχή. Είναι κατάλληλο χρώμα

για το γραφείο μας.

Κόκκινο: Τονώνει τη σεξουαλική δραστηριότητα του άντρα, μας κάνει πιο δραστήριους, εξωστρεφείς, ευδιάθετους, διώχνει τη νωθρότητα και τονώνει το κυκλοφορικό. Επιλέξτε το στην κρεβατοκάμαρά σας.


Γαλάζιο: Μας βοηθά να παίρνουμε αποφάσεις, έχει ηρεμιστικές ιδιότητες και μπορεί να κρατήσει σε φυσιολογικά επίπεδα την αρτηριακή πίεση. Είναι ιδανικό για την κουζίνα μας.

Πορτοκαλί: Ανεβάζει την πεσμένη διάθεση, βοηθά στον αυτοέλεγχο, δίνει ενέργεια και μειώνει τα σημάδια της κόπωσης. Θεωρείται ότι διεγείρει την όρεξη επομένως καλό είναι να μην το επιλέξετε για την κουζίνα σας αν θέλετε να χάσετε βάρος.

Μοβ: Μας κάνει πιο κοινωνικούς, μεγαλώνει τη σεξουαλικότητα της γυναίκας και μας προσφέρει ωριμότητα σε ψυχικό επίπεδο.

Κίτρινο: Βοηθά στην καταπολέμηση της μελαγχολίας, διεγείρει τη μνήμη, ενισχύει την αυτογνωσία και ενεργοποιεί την λειτουργία του παγκρέατος και του εντέρου. Στο μπάνιο ταιριάζει για αυτονόητο λόγο.

Μπλέ: Διώχνει τις αρνητικές σκέψεις, μειώνει το αίσθημα του φόβου, βοηθά στην αϋπνία, στην καταπολέμηση του στρες και μας κάνει πιο διαισθητικούς.

Ιώδες-μενεξεδί: Bοηθάει την ακοή και την όραση, φέρνει σε ισορροπία τα ψυχολογικά προβλήματα και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη παθήσεων των πνευμόνων.

 

http://www.lifezone.gr

 

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x