Απλές τεχνικές χαλάρωσης με άμεσο αποτέλεσμα

Απλές τεχνικές χαλάρωσης με άμεσο αποτέλεσμα


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η πίεση της ημέρας, οι δύσκολες και αγχωτικές καταστάσεις μπορούν να μας εξαντλήσουν.

Εάν δεν μπορούμε να βρούμε τη ρίζα του προβλήματος και να αποτρέψουμε την κατάσταση, θα πρέπει να ανακαλύψουμε τρόπο να την αναστρέψουμε. Σας παρουσιάζουμε ορισμένες από αυτές τις μεθόδους.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Πάρτε βαθιά ανάσα

Σταματήστε πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια, όταν βρίσκεστε σε κατάσταση άγχους ή ανησυχίας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα για να καθαρίσετε το μυαλό σας. Εκπνεύστε αργά και σταθερά για να ηρεμίσετε. Μετρήστε μέχρι το 10 και πάρτε τρεις βαθιές αναπνοές.

Χαμογελάστε

Σύμφωνα με νέες έρευνες, οι άνθρωποι που χαμογελούν όταν αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις (π.χ.


γραφή με το αντίθετο χέρι), σημειώνουν χαμηλότερους καρδιακούς παλμούς από τους υπόλοιπους με κανονική έκφραση.

Ψηλά το κεφάλι

Δεν μιλάμε μεταφορικά. Όταν έχετε ψηλά το κεφάλι σας και χαμηλά τους ώμους σας, το στήθος σας διαστέλλεται και κατά συνέπεια, λαμβάνετε περισσότερο οξυγόνο. Είναι πολύ απλό και παίρνοντας περισσότερο οξυγόνο, σας βοηθά να ηρεμήσετε και να ανταποκριθείτε καλύτερα στο στρες.

Βοηθήστε τους γύρω σας

Οι καλές πράξεις, θα σας βοηθήσουν να ηρεμίσετε. Απασχολείτε το μυαλό σας από τα προσωπικά σας προβλήματα και προσφέροντας βοήθεια στους γύρω σας, μπορείτε νιώθετε πιο καλά.

Μιλήστε με δικό σας άνθρωπο

Το σώμα σας εκλύει μια ορμόνη κάθε φορά που έρχεστε σε επαφή με κάποιον αγαπημένο φίλο ή συγγενή που νιώθετε καλά. Ακόμα και όταν μιλάτε μέσω τηλεφώνου ή τσατ και η επαφή δεν είναι άμεση, σας βοηθά να ηρεμίσετε.

Μασάζ στον εαυτό σας

Οι μύες σας μπορεί να είναι πολύ σφιγμένοι από το στρες. Για το λόγο αυτό δοκιμάστε να τρίψετε λίγο τους ώμους και τον αυχένα σας. Με δάχτυλα και παλάμες τρίψτε μαλακά ώστε να νιώσετε καλύτερα. Πιέστε όλη την επιφάνεια του χεριού σας κάτω από τον ώμο και κάντε το ίδιο και για τα δύο χέρια.‘À»έ ĵǽ¹ºέ DZ»άÁÉ÷ ¼µ ά¼µÃ¿ ±À¿Äέ»µÃ¼±

Η μουσική ηρεμεί τους ρυθμούς της καρδιάς και απαλύνει την ψυχή σας σύμφωνα με ειδικούς. Όταν λοιπόν νιώσετε πίεση, βάλτε χαλαρωτική μουσική και απολαύστε ένα αγαπημένο σας τραγούδι. Η κλασσική μουσική μάλιστα, ενδείκνυται για χαλάρωση. Βάσει έρευνας, τα 30 λεπτά κλασσικής μουσικής, έχουν χαλαρωτικές επιπτώσεις αντίστοιχες με τη λήψη 10mg Valium!

http://www.flowmagazine.gr

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x