Διακοπές, βιβλία και θέατρο για 530.000 άτομα μέσω ΟΓΑ

Διακοπές, βιβλία και θέατρο για 530.000 άτομα μέσω ΟΓΑ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι διαδικασίες υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, ασφαλισμένους ή συνταξιούχους του ΟΓΑ, για τα προγράμματα της «Αγροτικής ς».

Μέσα από τα προγράμματα αυτά, 530.000 άσφαλισμένοι και οι οικογένειές τους, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν διακοπές, αλλά και να προμηθευτούν δωρεάν βιβλία και εισιτήρια για θέατρα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για τα προγράμματα της «Αγροτικής ς» ξεκίνησε την Τρίτη 14-05-2013 και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 14-06-2013 και αυτό που θα πρέπει να κάνουν οι ασφαλισμένοι είναι να υποβάλουν μια αίτηση συμμετοχής στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Η διάρκεια ισχύος του προγράμματος

του κοινωνικού τουρισμού είναι μέχρι 31-03-2014, ενώ για τα προγράμματα εκδρομών και δωρεάν παροχής βιβλίων έως τις 31-12-2013.

Συγκεκριμένα, δικαιούχοι των προγραμμάτων μπορούν να είναι: οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ και οι ασφαλισμένοι του κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών, οι συνταξιούχοι του Λογαριασμού Ανασφάλιστων Υπερήλικων, οι χήρες και ορφανά που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου ή συνταξιούχου ΟΓΑ.


Μετά την ολοκλήρωση των αιτήσεων, θα διενεργηθεί ηλεκτρονική κλήρωση για την ανάδειξη των δικαιούχων, που θα ενταχθούν σε κάθε πρόγραμμα της «Αγροτικής ς». Η κατανομή των δικαιούχων θα γίνει αναλογικά σε όλους τους νομούς της χώρας, σύμφωνα με τον αριθμό των δικαιούχων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στα προγράμματα, ανά νομό και ανά πρόγραμμα.

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x