Διάθεση αγροτικών προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες από το δήμο Ευόσμου- Κορδελιού

Διάθεση αγροτικών προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες από το δήμο Ευόσμου- Κορδελιού0 0 ψήφοι
Article Rating

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου για δεύτερη συνεχή χρονιά προχωρά στη διάθεση νέων αγροτικών προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς προς τους καταναλωτές, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες να προμηθευτούν φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα ελληνικής παραγωγής σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Μαρτίου από τις 10 π.μ. – 6 μ.μ. στις δύο Δημοτικές Ενότητες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού. Συγκεκριμένα:

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Για τη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου, η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί πίσω από το ΔΑΚ (στην οδό Γρ. Λαμπράκη με οδό Καζαντζάκη γωνία). Την Τετάρτη 6 Μαρτίου θα

διατεθούν τα φρούτα, τα λαχανικά, το μέλι και η κομπόστα, ενώ την Πέμπτη 7 Μαρτίου θα διατεθούν τα όσπρια, η ρίγανη, το αλεύρι, το ρύζι και το τυρί. Πληροφορίες/Παραγγελίες Τηλ. 2313 302 256, 2313 302230.

Για τη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού, η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στην οδό Ρωξάνης (πίσω από τον υποσταθμό της ΔΕΗ μεταξύ των οδών Μουσών και Μ. Ανδρόνικου). Την Τετάρτη 6 Μαρτίου θα διατεθούν τα όσπρια, η ρίγανη, το αλεύρι, το ρύζι και το τυρί, ενώ την Πέμπτη 7 Μαρτίου θα διατεθούν τα φρούτα, τα λαχανικά, το μέλι και η κομπόστα.

Πληροφορίες/Παραγγελίες Τηλ. 2310.703311 και 2310.770212

Οι παραγγελίες άρχισαν και πραγματοποιούνται μέσω διαδικτύου στην ειδικά διαμορφωμένη  ιστοσελίδα του Δήμου app.dke.gr.

http://olafree.blogspot.gr

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x