«Εμπορικό κέντρο» με φθηνά προϊόντα χωρίς μεσάζοντες στην Αθήνα

«Εμπορικό κέντρο» με φθηνά προϊόντα χωρίς μεσάζοντες στην Αθήνα


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ένα εμπορικό κέντρο, τύπου Mall, έκτασης 3.000 τ.μ, όπου οι παραγωγοί θα διαθέτουν χωρίς μεσάζοντες τα προϊόντα τους στο κοινό ετοιμάζεται να ανοίξει τον επόμενο Σεπτέμβρη στην Αθήνα, στην οδό Λένορμαν.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, το εγχείρημα ονομάζεται «Ελληνική Τροφοσοφία» και στόχος είναι να προσελκύσει 60-70 παραγωγούς που θα πωλούν χωρίς μεσάζοντες ποικιλία προϊόντων όπως φρούτα, λαχανικά, ελαιόλαδο, μέλι, ζυμαρικά, τσίπουρο, γλυκά του κουταλιού, αλλαντικά, λουκούμια ακόμη και σαπούνι.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Το μηνιαίο ενοίκιο για τους παραγωγούς που ενδιαφέρονται να στήσουν τον δικό τους πάγκο στο εμπορικό κέντρο είναι 700 ευρώ, ποσό στο οποίο περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες καθαρισμού του κτιρίου αλλά και ένας υπάλληλος για τον πάγκο τους.

Εκτός από τα περίπτερα των παραγωγών, στο εμπορικό κέντρο θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με θέμα την ποιότητα ζωής και τη βελτίωση της διατροφής, ενώ στο κτίριο θα λειτουργούν δύο θεματικά εστιατόρια, πέντε χώροι σεμιναρίων και τρεις χώροι επιδείξεων.

Σημειώνεται επίσης ότι στην ταράτσα του εμπορικού  θα φιλοξενείται υπαίθριο καλοκαιρινό εστιατόριο με θέα την .

Αφορμή για το εγχείρημα ήταν το «κίνημα χωρίς μεσάζοντες», που γνώρισε μεγάλη επιτυχία δίνοντας την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να προμηθευτεί αγροτικά και άλλα προϊόντα σε χαμηλές τιμές, απευθείας από τους παραγωγούς.


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x