Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες στη Θέρμη0 0 ψήφοι
Article Rating

Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες διοργανώνει η «Πρωτοβουλία Κατοίκων Θέρμης» στις 13 Οκτωβρίου, στο χώρο πλησίον της διασταύρωσης Θέρμης – Πανοράματος, απέναντι από το εξωκλήσι του Αγ. Τρύφωνα.

Σημειώνεται πως την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο, παράλληλα με τη διάθεση προϊόντων, θα συγκεντρώσουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό για το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης. Τα φάρμακα, με περιθώριο λήξης τουλάχιστον 2 μήνες, θα μεταφερθούν αυθημερόν στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης. Τα προϊόντα, κατευθείαν από τους παραγωγούς, που θα διατεθούν είναι :

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Πατάτες, φακές, αλεύρι, μέλι και κηπευτικά.

Ειδικότερα:


ΠΑΤΑΤΕΣ ανώτερης ποικιλίας Agria 0,40 € το κιλό (από παραγωγό της περιοχής Δράμας) ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 10 κιλών. Πώληση κατόπιν παραγγελιών.

ΦΑΚΕΣ 1,60 € το κιλό (από παραγωγό της περιοχής Λάρισας) ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2 κιλών. Πώληση κατόπιν παραγγελιών.

ΑΛΕΥΡΙ 0,65 € το κιλό (από την περιοχή Κατερίνης) ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 10 κιλών. Πώληση κατόπιν παραγγελιών.

ΜΕΛΙ 6 € το κιλό (από το Συναιτερισμό Παραγωγών Νικήτης) ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 3 κιλών. Πώληση κατόπιν παραγγελιών. Παραγγελίες για ΠΕΥΚΟΜΕΛΟ ή ΑΝΘΟΜΕΛΟ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ σε τιμές λαχαναγοράς (από το Συνεταιρισμό Παραγωγών των Βασιλικών). Η πώληση θα γίνει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα επί τόπου, χωρίς παραγγελίες. Θα διατεθούν αγγούρια, κολοκύθια, μελιτζάνες, σαλάτες, μαρούλια.

Παραγγελίες από 1/10 μέχρι 6/10 στο Πολιτιστικό Θέρμης 10:00-13:00

http://kano-oikonomia.gr via http://olafree.blogspot.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x