Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος σε 319 παιδάκια στο Μαρούσι

Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος σε 319 παιδάκια στο Μαρούσι0 0 ψήφοι
Article Rating

Ο ετήσιος προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος σε παιδάκια των δημοτικών σταθμών του δήμου Αμαρουσίου ολοκληρώθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου 2013 από το Δημοτικό Πολυϊατρείο, το οποίο μέσα σε διάστημα 15 ημερών δέχθηκε συνολικά 319 παιδάκια.

Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 5 Μαρτίου 2013, οι εθελοντές οδοντίατροι του Δημοτικού Πολυιατρείου, τηρώντας τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής και με τη συγκατάθεση των γονέων, εξέτασαν για τυχόν οδοντικά ή ορθοδοντικά προβλήματα εκατοντάδες παιδάκια που φιλοξενούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, υπογράμμισε τη

σημαντική συμβολή των εθελοντών οδοντιάτρων του Πολυιατρείου στα προγράμματα πρόληψης που υλοποιεί, ευχαριστώντας τους για την πολύτιμη προσφορά τους. «Μέσα από στοχευμένα προγράμματα ιατρικής πρόληψης όπως είναι ο ετήσιος προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας, θωρακίζουμε την υγεία των παιδιών μας. Η έως τώρα εμπειρία επιβεβαιώνει την επιλογή μας αυτή καθώς ο περιοδικός οδοντιατρικός έλεγχος στην παιδική ηλικία έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση της οδοντικής ς των παιδιών».

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν εθελοντικά οι οδοντίατροι κυρίες Ελπίδα Παπαγαπίου, Δάφνη Κωστοπούλου και Χριστίνα Παλιμετάκη, υπό το συντονισμό της υπεύθυνης των προγραμμάτων πρόληψης του Δημοτικού Πολυιατρείου κυρίας Καίτης Σεβαστή.

http://www.tovima.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x