Ένα βιωματικό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους στην Οργάνωση “Γη”

Ένα βιωματικό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους στην Οργάνωση “Γη”


0 0 ψήφοι
Article Rating

Δέντρα που συνομιλούν, μουσείο ασπόνδυλων, στάβλος με άλογα, ελαιώνας και ένα βιωματικό ταξίδι στη φύση ξεκινά.
Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση “Γη” έχει δημιουργήσει στο πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον, ένα πρότυπο κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης.

«Η οργάνωση Γη δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει στα νέα και τα μεγάλα παιδιά την αισιοδοξία, κίνητρο, μηνύματα και ερεθίσματα με στόχο να γίνει η αλλαγή που θέλουν να δουν στον κόσμο» δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο γενικός γραμματέας της ΜΚΟ “Γη”, Πέτρος Κόκαλης.

Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να αποδράσουν από τους γρήγορους ρυθμούς της πολύβουης Αθήνας και να γίνουν ένα με τη φύση. Από φέτος, το κέντρο της Γης εγκαινιάζει τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις για παιδιά.

«Από 18 Ιουνίου και έως τέλος Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί πρόγραμμα για τις θερινές διακοπές με δραστηριότητες για το περιβάλλον και παιχνίδι» δήλωσε στο ΑΜΠΕ η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΜΚΟ “Γη”, Μελίνα Λεγάκη και πρόσθεσε: «Βολεύει και τους γονείς, αλλά είναι και πολύ σημαντικό για τα παιδιά να δουν μιαν άλλη πτυχή της πόλης τους».

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Εκτάσεις του “κέντρου της Γης” παραχωρούνται σε εθελοντές για να καλλιεργήσουν κηπευτικά και τα προϊόντα του βιολογικού λαχανόκηπου παραχωρούνται στα Ιδρύματα “Μητέρα” και “Θεοτόκος”.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις και τα προγράμματα της οργάνωσης Γη μπορείτε να βρείτε στην υπέροχη  ιστοσελίδα τους : www.organizationearth.org.


http://www.newsit.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x