ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ, Τριήμερο βιωματικό σεμινάριο

ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ, Τριήμερο βιωματικό σεμινάριο


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η ουσία του θείου, η απόλυτη Επίγνωση, εκφράζεται σε κάθε μόριο του Σύμπαντος. Τα πάντα είναι εκδήλωση του θείου, άρα και τα πάντα μπορούν να γίνουν ένας δρόμος επιστροφής σ' Αυτό.
Για το δικό μας ταξίδι του νόστου επιλέξαμε να παντρέψουμε δημιουργικά δυο δρόμους.
Ο ένας, διαχρονικός και πάντα επίκαιρος, είναι ο Ελληνικός Δρόμος που μέσα στους μύθους του έκρυψε όλες τις αλήθειες για το μυστήριο της ζωής και τον άνθρωπο.
Κι ο άλλος ο βιωματικός δρόμος της Ανατολής, στον οποίο η σοφία είναι ένας συνδυασμός βαθιάς γνώσης κι εμπειρίας ζωής.
Κάνουμε μια σύντομη βουτιά σ' έναν ωκεανό σοφίας που είναι εκεί και μας περιμένει να τον ανακαλύψουμε, με τη βοήθεια της αρχαιότατης επιστήμης της Γιόγκα.
Αναζητάμε, μέσα στα Αρχέτυπα που εκφράζουν οι Έλληνες θεοί, να αντιληφθούμε τι είναι ενεργοποιημένο βαθιά μέσα στην ψυχή μας.
Οι ελληνικοί μύθοι είναι πάρα πολύ παλιοί. Παραμένουν ζωντανοί, λέει ο Γιούνγκ, επειδή οι θεοί λένε αλήθειες για την ανθρώπινη φύση.

Δείτε Περισσότερα – Κλείστε Συμμετοχή

Τα αρχέτυπα είναι πανάρχαιες μνήμες που επιβιώνουν μέσα απ' τους μύθους και τα σύμβολα για χιλιάδες χρόνια.
Οι μύθοι των Ελλήνων, η μυστηριακή τους παράδοση και η ορφική θεολογία   αποτελούν τα ιερά νάματα στα οποία μπορούμε να ξεδιψάσουμε τον ασίγαστο πόθο της ψυχής για πνευματική αναγέννηση. Η επιστροφή στην ελληνική κοσμοθέαση είναι επιστροφή στην αθωότητα, την αρμονία και την αγάπη.

Σ' αυτό το τριήμερο εισαγωγικό δρώμενο θ' αφουγκραστούμε παρέα τους 12 Ολύμπιους θεούς και θεές της ιερής ελληνικής μυθολογίας, μαζί τους και τον Διόνυσο, τον απελευθερωτή θεό.
Μέσα από βιωματικές ασκήσεις θα δούμε ποιος θεός ή θεά έχει κατ' εξοχήν αφήσει το αποτύπωμά του πάνω μας και πώς αυτός μας καθορίζει.
Θα δούμε ποιες ιδιότητες ποιου θεού ή θεάς καθρεφτίζονται σε μας.
Οι θεοί είναι τέλειοι, αλλά μέσα απ' τη μυθολογία που τους ενανθρώπισε και τους γέμισε ατέλειες, για να τους κάνει προσιτούς και κατανοητούς, μπορούμε να αντιληφθούμε τα δικά μας λάθη και τις ατέλειες. Μέσα απ' την πληροφόρηση και τις βιωματικές ασκήσεις της γιόγκα, μπορούμε να αποσυμβολίσουμε  τον αρχετυπικό κώδικα που είναι ενεργοποιημένος μέσα μας. Ενδυναμώνοντας κάποια αρχέτυπα που κουβαλάμε κι αποδυναμώνοντας άλλα, μπορούμε εύκολα και γρήγορα να αποταυτιστούμε απ' τις ατέλειες και να τις μετουσιώσουμε στις αρετές που ο θεός μας έχει εκδηλωμένες στο πλήρες δυναμικό τους!
Η Φιλοσοφία στην ελληνική κοσμοθέαση είναι Θεραπεία.
Μ' αυτόν ακριβώς τον τρόπο, τα Αρχέτυπα γίνονται δρόμος θεραπείας κι επιστροφής στην Αρμονία. Έχουμε τις απαντήσεις μέσα μας και το μόνο που μένει είναι να τις ανασύρουμε. 
Ελάτε να πετάξουμε τα προσωπεία και να αποδεχτούμε την αληθινή μας εικόνα με αγάπη.
Να κατανοήσουμε και να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας, τον σύντροφό μας, τον γονιό, το παιδί, τους φίλους και τους “εχθρούς” μας.
Να αναδύσουμε και ισχυροποιήσουμε τα καλά μας σημεία, ώστε να οδηγηθούμε σε λύσεις για τα θέματα που μας απασχολούν.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Είναι ένα ταξίδι που μπορεί να μας χαρίσει έμπνευση, αυτοπεποίθηση και υποστήριξη για ν' αλλάξουμε, να βάλουμε νέους στόχους και να δημιουργήσουμε.
Ελάτε να βρούμε τα κλειδιά που είναι πάντα εκεί και ν' ανοίξουμε τις πύλες στην υγεία, στη χαρά, στον έρωτα και στην υλική και πνευματική αφθονία.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο Facebook Event

Πληροφορίες κρατήσεις – ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ 24-26 ΣΕΠ 2021

 


 

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x