Έγγραφο του κ. Ζαχόπουλου βάζει την ταφόπλακα στην κοιλάδα των Μουσών

Έγγραφο του κ. Ζαχόπουλου βάζει την ταφόπλακα στην κοιλάδα των Μουσών


0 0 ψήφοι
Article Rating

ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ –
ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ

Eγκρίνει όλες τις καταπατήσεις από την Εκκλησία, την καταστροφή της Κοιλάδας και το θάψιμο με μπετόν του μεγαλύτερου αρχαιολογικού χώρου της Ελλάδας από την μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού.

Καλύπτονται και οι παραβάσεις του Μητροπολίτη Θηβών-Λεβαδείας κ. Ιερώνυμου.
 
Ο αρχαιολογικός χώρος της Κοιλάδας των Μουσών βρίσκεται στους ανατολικούς πρόποδες του Ελικώνα νοτίως της Θήβας κι ανήκει στον σημερινό Δήμο Θεσπιών, όπου βρίσκονταν oι αρχαίες Θεσπιές και η Άσκρη –τόπος καταγωγής του Ησιόδου.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Το εγκωμιασθέν από τον Παυσανία «Ιερόν Άλσος», τόπος πανελλήνιας λατρείας των Μουσών, υπήρξε για χιλιάδες χρόνια πνευματικό και καλλιτεχνικό κέντρο, όπου υπήρχαν –και σώζονται ακόμη τα λείψανα πολλών εξ αυτών– δεκάδες ναοί, βωμοί, αγάλματα, θέατρο, αρχιτεκτονικά αριστουργήματα και στάδια, όπου τελούνταν πολιτιστικά δρώμενα και αγώνες, τα «Μουσεία». Όπως έχουμε καταγγείλει σε πολλά παλαιότερα δημοσιεύματά μας, στον σημαντικώτατο αυτόν αρχαιολογικό χώρο συντελείται επί σειρά ετών ένα όργιο παρανομιών, καταπατήσεων και άλλων αθλιοτήτων με τη συνεργία πολλών φορέων της Ρωμιοσύνης (βλ. «ΔΑΥΛΟ», τ. 248-249, 251, 257, 260-261, 279.)

Σχόλιο:

Ενθρονίστηκε ο νέος αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος . Όμως ο κύριος αυτός έχει ήδη την έξωθεν ολέθρια μαρτυρία για τον Ελληνισμό.
Ο νυν αρχιεπίσκοπος -όπως ανέφερε χθες στην εκπομπή του στο high tv ο σοφός καθηγητής κ. Κυριακόπουλος- είναι ο καταστροφέας του Άλσους των Μουσών που αναφέρει ο στην κοσμογονία του.
Μέσα ς' αυτό το ιερό άλσος σύχναζαν και επιδίδοντο στα γράμματα, στις τέχνες και στις μαθήσεις οι εννέα μούσες, όταν τους παρέδωσε ο πατέρας στον Όλυμπο τα γράμματα και τις τέχνες .
Μέσα εκεί έκτισε ο άσεβης και βέβηλος αρχιεπίσκοπος εκκλησία ή μοναστήρι.
Πως πήρε άδεια από την πολεοδομία και το ΚΑΣ; μα το υπο των Ζαχοπουλαιων ασχολείται με "ροζ μούσες". Από την πολεοδομία δεν χρειάζεται διότι κάθε μητρόπολη έχει δικό της….. Πολεοδομικό γραφείο . Αν αυτός δεν είναι ταλεμπανισμος τότε τι είναι; νομίζω ότι έχει γράψει και ο δαυλός γι' αυτή την βεβήλωση παλιότερα.
Ο "άγιος" αυτός έχτισε 12 μοναστήρια (ανδρικά και γυναικεία) για να μειώσει ακόμη πιο πολύ την υπογεννητικότητα της πατρίδος μας. Ιδού η έμπρακτη αγάπη της ορθοδοξίας για τον Ελληνισμό!!!
Το επόμενο βήμα του ασφαλώς είναι η παράδοση των νέων χωρών (νήσοι ανατολικού Αιγίου, , Θράκη, Κρήτη και Ήπειρος) στο αδηφάγο φανάρι και μέσω αυτού στην Τουρκία.
Έτσι θα πέσει η πρώτη μαχαιριά για τον σφαγιασμό της Ελλάδος.
Από την άποψη αυτή ο εκλιπών Χριστόδουλος ήτο περισσότερο Έλλην από τον νυν. Το έγκλημα τούτο πρέπει να το βγάλουμε έξω στην διεθνή κοινότητα.


Αμφικτύων

 


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x