ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ “ΕΔΩ +ΤΩΡΑ”

ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ “ΕΔΩ +ΤΩΡΑ”


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η λανθάνουσα έπαρση της εξουσίας, το να κάνει ο καθένας ότι θέλει αποτελεί κάτι το ιδιαίτερα κακό, διότι είναι αδύνατον να ελεγχθούν τα μέσα στον κάθε άνθρωπο διεφθαρμένα ένστικτα. (ελεύθερη απόδοση).Το να τιθασεύεις τα ένστικτα είναι θέμα παιδείας πολύ δύσκολο, διότι χρειάζεται πολιτική φιλοσοφία και δημοκρατικό μέτρο. Το καλύτερο μέτρο ως σήμερα περιέχεται στην και την , διότι η αρετή είναι στη διάνοια και συνακολουθεί η πράξη. Φθάνουμε έτσι στο συμπέρασμα ότι στις μέρες μας δεν έχουμε παιδεία.Εξηγείται ίσως έτσι γιατί η ανθρωπότητα ενώ έχει κάνει τεχνολογικά θαύματα, δεν έκανε ούτε ένα βήμα προς την θεία υπόσταση του ανθρώπου που παρέμεινε έρμαιο στην κτηνωδία της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ εξουσίας. Εμάς τους σύγχρονους Έλληνες μας αδρανοποίησε η εκφυλιστική καλοπέραση με το ψεύτικο δανεικό χρήμα, η ζωή δίχως πνευματικές αξίες και αρχές μακριά από την ελληνική παράδοση που χάσαμε ανεπίτρεπτα.Επιχειρούν τώρα οι δανειστές να μας πείσουν σύμφωνα με την τοκογλυφία των αγορών την οποία έχουν επιβάλει διεθνώς ότι είμαστε υπερχρεωμένοι, ώστε να μας πάρουν τα σπίτια και το βιός μας πριν η φούσκα από το πλαστό χωρίς οικονομικό αντίκρισμα χρήμα σκάσει στα χέρια των οικονομικών τρομοκρατών!
Για να πετύχει τους στόχους της ” η μαφία των αγορών” εξαγοράζει πολιτικούς, εκβιάζει με οικονομικούς δολοφόνους και μεταβάλλει τους λαούς ακόμα και της ευρωζώνης σε χρεωκοπημένους όχλους, με στόχο να τους εξουσιάσει, να υπεξαιρέσει ή να εξαγοράσει, ανταλλάσοντας το εικονικό (πλαστό) χρήμα με εμπράγματες αξίες, τις περιουσίες μας.FW: Εμπρός να εκδιώξουμε εδώ και τώρα το Δ.Ν.Τ. αντί να «κάνουμε υπακοή στα μνημόνια των δανειστών», του διεθνούς ανεξάρτητου και ασύδοτου ιδιωτικού εικονικού κεφαλαίου (δεν ανήκει σε καμία χώρα + δεν πληρώνει φόρους). Είναι μέρος της διεθνούς παραοικονομίας «φούσκα» την οποία διαχειρίζεται κυρίως η Fed και λίγες τράπεζες, που με την τοκογλυφία έφθασε να είναι ως και 9 φορές μεγαλύτερο του διακινούμενου πραγματικού παγκόσμιου κεφαλαίου.ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ των χορών που έχουν κοινό νόμισμα το ευρώ χωρίς να αποτελούν μια ΕΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Αυτό είναι παρανοϊκά αντιδημοκρατικό και συχνά οδηγεί τις χώρες μέλη να γίνονται οικονομικά εχθρικές και παράλογα καταστροφικές μεταξύ τους.

H Γερμανική «Δημοκρατία» π.χ. (ως μαριονέτα της fed) αυτοανακηρύχθηκε ιθύνων νους και επιβάλλει ως Προκρούστης το αυστηρό οικονομικό της πρότυπο και την ανύπαρκτη ευρωπαϊκή κοινωνική και πολιτική φιλοσοφία της. Λειτουργεί ως αυτόκλητος αρχηγός της Ε.Ε. χειραγωγεί την Ευρωπαϊκή Τράπεζα και περνά την οικονομικά χρυσή εποχή της συχνά εις βάρος των χωρών της ευρωζώνης και ιδιαίτερα της χώρας μας.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Φθάνουμε έτσι στο συμπέρασμα ότι αυτοί που αιματοκύλισαν την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο για να επιβάλλουν την εξουσία τους, δεν κατάλαβαν τι έκαναν. Ευνοήθηκαν οικονομικά και πολιτικά λόγω του ψυχρού πολέμου που ενέπνευσε η fed και επέβαλλαν οι τους «δυτικούς μας συμμάχους εναντίων των ανατολικών μας συμμάχων» του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και έτσι παρέμειναν ατιμώρητοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν. Δεν είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν ούτε τα αποθέματα σε χρυσό της Ελλάδος που καταχράστηκαν.
Μήπως πρέπει να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους για να εξαγνιστούν ή να εκδιωχθούν από την Ευρωζώνη; Είναι εφικτή σήμερα και αναγκαία η οικονομική ενοποίηση της Ευρώπης; Όσοι διαφωνούν μπορούν να φύγουν.! Αλλιώς θα πρέπει να λειτουργήσουν αυτόνομα παραρτήματα της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Κομισιόν (Eur. Commission). Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΈΛΟΣ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Σύμφωνα με τους χρηματιστηριακούς κανόνες των «αγορών» για να επιβιώσει και ν' αντιμετωπίσει την επερχόμενη διεθνή οικονομική κρίση. Διότι τα θύματα από την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ που εξαπέλυσαν στη χώρα μας ξεπερνούν τις 9 χιλιάδες σε απελπισμένους αυτόχειρες συνανθρώπους μας. Η οικονομική ζημία της χώρας μας έφθασε τα 2.2 τρισεκατομμύρια ευρώ σε εθνικούς πόρους!

 

Πηγή…


 

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Περισσότερο ψηφισμένο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x