Επιδότηση φοιτητών που θα μετακινηθούν λόγω συγχώνευσης ΑΕΙ και ΤΕΙ

Επιδότηση φοιτητών που θα μετακινηθούν λόγω συγχώνευσης ΑΕΙ και ΤΕΙ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Την πρόθεσή του να επιδοτηθούν όσοι φοιτητές θα μετακινηθούν λόγω της συγχώνευσης της σχολής τους, στο πλαίσιο του σχεδίου «», επανέλαβε ο υπουργός ς Κώστας Αρβανιτόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο υπουργός ς αναφερόμενος στην επιδότηση των μετακινούμενων φοιτητών τόνισε :

«Εκεί που θα υπάρξουν τελικά μεταφορές φοιτητών, θα υπάρξει μέριμνα, από το υπουργείο, ώστε να υπάρξει επιδότηση, να μην υπάρξει το κόστος στην οικογένεια. Αλλά το όφελος για την οικογένεια και τον φοιτητή, τον σπουδαστή, θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το πρόσκαιρο κόστος, το οποίο θα επιβαρυνθούμε εμείς ως Πολιτεία. Το όφελος είναι, ότι αυτό το υψηλό ποσοστό ανεργίας, το οποίο οδηγεί σε μια έξοδο των νέων μας, σε μια νέα μετανάστευση, και χάνουμε τον ανθό της κοινωνίας μας, θα σταματήσει».

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ο υπουργός πρόσθεσε ακόμη: «Εάν από τους 250.000 φοιτητές υπάρξει ανάγκη στο τέλος να μεταφερθούν κάποιοι 5.000-10.000 (θα δούμε πόσοι είναι), θα υπάρξει μέριμνα από την Πολιτεία. Θα υπάρξει επιδότηση, ώστε να μην επιβαρυνθεί η μέση ελληνική οικογένεια. Σε αυτό είμαι ξεκάθαρος».

http://www.iefimerida.gr

 


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x