Γης μαδιάμ

Γης μαδιάμ0 0 ψήφοι
Article Rating

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΛΥΚΟΦΡΩΝΑ: Η παλαιά διαθήκη είναι το ιερό βιβλίο του χριστιανισμού το οποίο με τις διδαχές του εμπνέει τους χριστιανούς και συνεπώς πολλά ατοπήματα των χριστιανικών λαών προέρχονται από τις διδαχές της βίβλου.

Στην μνήμη των λαών έχει αποτυπωθεί η φράση «γης μαδιάμ» (δηλαδή έγινε ολική καταστροφή) και οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε από πού προέρχεται. Ιδού λοιπόν η προέλευση:

Στην Παλαιά Διαθήκη (ιερό βιβλίο χριστιανών και εβραίων) στο Κεφάλαιο ΛΑ' των ΑΡΙΘΜΩΝ, περιγράφεται η φονικότερη γενοκτονία που έγινε ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας: Οι Εβραίοι σφάζουν με μαχαίρια τους Μαδιανίτες (μέχρι και βρέφη) κατά προσταγή του θεού τους. Μάλιστα λέγει ο Μωϋσής προς τους μακελάριδές του:

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

(παρ. 15) «… ώστε αφήσατε εν ζωή τις γυναίκες ; » (και συνεχίζει στην παρ. 17) «…τώρα να θανατώσετε πάντα τα αρσενικά παιδιά και πάσας τας γυναίκας ….εκτός από τις παρθένες…»


Αυτό λοιπόν είναι το «ιερό» βιβλίο των χριστιανών και εβραίων που όλα τα κάνουν γιατί τους πρόσταξε ο θεός τους.

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: Αυτός ο Θεός ο οποίος τους προτρέπει να κατασφάξουν παιδιά και γυναίκες είναι δυνατόν να είναι ο Δημιουργός της Φύσεως; Μήπως είναι ο διάβολος;

Ας προσέξουμε γιατί τότε τα θύματα των εβραίων ήταν τότε οι Μαδιανίτες, αύριο μπορεί να είμαστε εμείς.

Σας θυμίζω την λαϊκή έκφραση «για τον φόβο των Ιουδαίων»

Σας θυμίζω ότι κατά την 11 Σεπτεμβρίου που καταστράφηκαν οι Δίδυμοι Πύργοι στις δεν ήταν κανένας εβραίος μέσα στους Πύργους!  Μήπως την επιχείρηση αυτήν την οργάνωσαν οι εβραίοι; Γιατί αυτοί ωφελήθηκαν από τα γεγονότα εκείνα.

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x