Ελληνηκτονία εν όψει!

Ελληνηκτονία εν όψει!


0 0 ψήφοι
Article Rating
ΕΛΛΗΝΗΚΤΟΝΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ
Γράφει ο *Αμφικτύων

«Εχθρικαί δυνάμεις λαθρομεταναστών εισέρχονται κατά κύματα εξ Ανατολών εντός του πατρίου εδάφους. Η Ελλάς δεν προβάλει αντίστασιν, προτιμώσα την άλωση αντί του αγώνα »
Έτσι κάπως θα μπορούσε να αποδοθεί έντιμα η σημερινή κατάσταση. Ο σήμερα βλέπει ξεκάθαρα την μαζική εισβολή στρατιών μεταναστών να διαβαίνουν τα ανατολικά μας σύνορα, και άλλες στρατιές να βρίσκονται καθ' οδόν προς το Ελληνικό έδαφος, και ουδένα μέτρον λαμβάνει διότι, είτε δεν βλέπει την εισβολή , είτε την θεωρεί ευεργετική .
Η Ελλάς πολυεθνική χώρα Προφανώς, έχει βάλει το κεφάλι στην άμμο σαν την στρουθοκάμηλο , εκτελώντας δουλικά τις εντολές της διεθνούς εξουσίας, η οποία σχεδιάζει να κάνει την Ευρώπη πολυπολιτισμική και πολυεθνική κοινωνία, δηλαδή ένα μαζοπολτό κατάλληλο να δεχθεί την αμερικανο-σιωνιστική δικτατορία . Ως υπόδειγμα έχει το μεταναστευτικό χωνευτήρι των . Θέλει δηλαδή να μετατρέψει την Ευρώπη σε νέα Αμερική, με πολίτες που να μην ενδιαφέρονται για το έθνος τους, για την πατρίδα τους, για την πολιτιστική τους παράδοση, για την πολιτισμική τους ταυτότητα, για τις διαχρονικές τους Αξίες , παρά μόνον για την οικονομία της αγοράς, την επιβίωση και την κατανάλωση.

Η Ελλάς πιλοτικό μοντέλο . Η επιλογή της Ελλάδος σαν η πρώτη πολυεθνική χώρα της Ε.Ε δεν έγινε τυχαία:
Πρώτον είναι απομονωμένη από την λοιπή Ε.Ε και Δεύτερον είναι ο ασθενέστερος αλλά και ο επικινδυνέστερος κρίκος, διότι διαθέτει τον διαβρωτικό Ελληνικό Πολιτισμό(ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη κ.α) που στέκει εμπόδιο στα σχέδια της διεθνούς εξουσίας . Αν πέσει η Ελλάδα, τότε η επιβολή του μοντέλου «μία Γη, ένας λαός, μια ιδεολογία, μία κυβέρνηση, ένας ηγέτης» θα γίνει πραγματικότης.
Ο Φουκογιάμα υπέρ της Δικτατορίας . Θέλει σκληρότερα μέτρα κατά των εξτρεμιστών (διάβαζε εθνικιστών-πατριωτών), ακόμη και μέτρα καταστολής(δικτατορικά). Ας μην ξεχνάμε την ολοσχερή καταστροφή του Ελληνισμού από τον Ιουδαιοχριστιανισμό τον 3ον μ. Χ αιώνα και εντεύθεν(πλην της γλώσσης) Τώρα σκοπός τους είναι και η καταστροφή της Ελληνικής Γλώσσης και της Δημοκρατίας. Η δημοκρατία δεν λειτουργεί σε ετερογενή , αλλά αντιθέτως σε ομοιογενή και ομογενή σύνολα. Επομένως η παγκόσμια κυβέρνηση που εξαγγέλλουν ( εκφραστής της εν Ελλάδι είναι ο κ. Γ. Παπανδρέου ) είναι μάλλον ουτοπία και στην πραγματικότητα προωθεί την παγκόσμια δικτατορία.
Η Ελλάς Ισλαμική χώρα; Μετά την μαζική εισβολή Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών η κατοχή της Ελλάδος θα έχει συντελεσθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος δεδομένου ότι σε λίγες δεκαετίες το Ισλάμ-λόγω υψηλού δείκτη γεννητικότητος (και αντιθέτως της δικής μας υπογεννητικότητος) θα είναι πλειοψηφία . Επομένως δεν θα χρειασθεί στρατιωτική εισβολή και κατοχή , όπως στην Κύπρο. Ένα άλλο μέτρο που συντελείται αυτόν τον καιρό έχει σχέση με την παράδοση της διοίκησης του Νατοϊκού Στρατηγείου Λάρισας σε Τούρκο Διοικητή και την σταθμεύση στον Τύρναβο μιάς Τουρκικής Ταξιαρχίας . Η στάθμευση Τουρκικών στρατευμάτων στην Ελλάδα είναι μια επικίνδυνη εξέλιξη που ενδέχεται να αποτελέσει την θρυαλλίδα για μια μελλοντική Τουρκική επέμβαση. Ο λαός της Θεσσαλίας πρέπει να προβάλει ειρηνική , ακόμη και ένοπλη αντίσταση, για την αποτροπή τούτων
Όλοι μήδισαν πλην ΛΑ.Ο.Σ Δυστυχώς, ουδεμία πολιτική παράταξη (με εξαίρεση το ΛΑ.Ο.Σ) αντιδρά στην επικίνδυνη αυτή κατάσταση, η οποία είναι εξόφθαλμα καταστρεπτική τόσον για τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα του Ελληνικού λαού , όσον και τα βραχυπρόθεσμα τοιαύτα.(ανεργία, έγκλημα, βία, μολυσματικές ασθένειες, εισροή πρακτόρων, οικονομική επιβάρυνση , παιδεία, υγεία, δημογραφική και πολυτισμική αλλοίωση , ταραχές, απαγόρευση του ιστορικού κέντρου, νόμος Σαρία κλπ) Και ενώ ανησυχεί σοβαρά η πλειονότητα του Ελληνικού λαού η κυβέρνηση και τα κόμματα αρνούνται πεισμόνως δημοψήφισμα για να εκφράσει ο λαός την θέληση του.
Ο κίνδυνος της Ισλαμοποίησης. Για τους μετανάστες εξ Ευρώπης (με εξαίρεση τους ομόρους) δεν είναι τόσο οξύ το πρόβλημα, διότι έχουμε κοινές πολιτιστικές αξίες. Όμως με το Ισλάμ η συμβίωση είναι προβληματική διότι οι πιστοί του ζητούν να απολαμβάνουν το καθεστώς της Σαρίας, αλλά και το νομικό κεκτημένο της Ε.Ε , δηλαδή τα πλεονεκτήματα της Σαρίας, αλλά όχι και τις ποινές και απαγορεύσεις της Σαρίας. Κοντολογίς το Ισλάμ ζητεί ανοχή των πρακτικών του, χωρίς όμως να αφομοιώνεται στην τοπική κοινωνία. Τούτο σημαίνει την γκετοποίηση του με ό,τι δυσμενείς συνέπειες αυτό συνεπάγεται για τους γηγενείς πληθυσμούς.
Ρατσισμός- Ξενοφοβία: Ο πολιορκητικός Κριός Επομένως η «αντιρατσιστική» και «αντιξενοφοβική» προπαγάνδα στην πραγματικότητα υποσκάπτει το έθνος και το δημοκρατικό πολίτευμα και προωθεί την πολυπολιτισμική και πολυεθνική κοινωνία της αγοράς του Τζόρτζ Σόρος και την παγκόσμια δικτατορία. Αυτά δεν πρέπει να μας πτοούν. Οι δυνάμεις αυτές θέλουν να ξαναγράψουμε την Ιστορία, την Γεωγραφία, τον νέο «Πολιτισμό» και τις νέες «Αξίες» που στην ουσία είναι η διαίρεση, το έγκλημα, η βία , αναρχία , συγκρούσεις και πόλεμοι, ο αντιανθρωπισμός, ο ολοκληρωτισμός και η εθνοκτονία. Αλλά η επιβολή διαφορετικού πολιτισμού σε ένα ιστορικό λαό , όπως ο Ελληνικός , είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητος, σύμφωνα με την συνθήκη της Γενεύης. Σήμερα το Ελληνικό κράτος δολοφονεί το Ελληνικό έθνος και ανοίγει τις πύλες διάπλατα στις πολυεθνικές στρατιές (λευκών, μαύρων, κίτρινων, αράπηδων και βαρβάρων)
Θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας, όλων των εποχών, αν η γενιά του 2000 επιτρέψει την κατάληψη της Ελλάδος και την καταστροφή του Ελληνικού Έθνους από αλλοεθνείς και τους εντοπίους πράκτορες των.
Το Ελληνικό Σύνταγμα επαφίεται στην φιλοπατρία των Ελλήνων, την οποία τώρα θέλουν να μας ξεριζώσουν. Συνέλληνες Αντισταθείτε με τα προσφορότερα μέσα !

*Αμφικτύων: Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Υ.Γ Πληροφορηθήκαμε την επιστροφή των πρώτων λαθρομεταναστών στην πατρίδα τους και την ανασύσταση του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, καθώς και την δημιουργία Υπουργείου Περιβάλλοντος. Τα μέτρα είναι προς την σωστή κατεύθυνση, αρκεί να συνεχισθούν και να μην είναι επικοινωνιακό πυροτέχνημα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x