Πίσω από το Google η CIA;

Πίσω από το Google η CIA;0 0 ψήφοι
Article Rating

Βρίσκεται πίσω από το Google η CIA; Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει πρώην πράκτορας της αμερικανικής υπηρεσίας. Ο Robert David Steele που εργαζόταν…για τη CIA, υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι το Google και η CIA διατηρούν στενούς δεσμούς.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως θεωρεί την απόφαση αυτή του Google λάθος στρατηγικής και ότι ελπίζει πως η εταιρεία θα βρει τρόπο να απαγκιστρωθεί από αυτού του είδους την άνομη συνεργασία. Όσον αφορά τη σχετικά πρόσφατη διαμάχη του Google με το υπουργείο Δικαιοσύνης των , σύμφωνα με τον Steele, το όλο θέμα έγινε για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Ο ίδιος πάντως δεν παρουσίασε κάποια στοιχεία που θα μπορούσαν να στηρίξουν τους ισχυρισμούς του ότι CIA και Google συνεργάζονται, ενώ τόσο η CIA όσο και η Google δεν έχουν προβεί ακόμα σε κάποιο σχετικό σχόλιο.

Εμείς, χωρίς να θέλουμε να προκαλέσουμε πανικό αλλά και χωρίς να ενστερνιζόμαστε την άποψη του Steele, μέχρι τουλάχιστον να παρουσιάσει κάποια απτά στοιχεία, απλά θα υπενθυμίσουμε ότι το Internet είναι ένας δημόσιος χώρος και πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει τις συνήθειές σας μέσα σε αυτόν, ιδιαίτερα μάλιστα αν διαθέτει τα χρήματα και τις πηγές της CIA.


0 0 ψήφοι
Article Rating
Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x