Η Επίγνωση του Κβαντικού Πεδίου Είναι Ελευθερία

Η Επίγνωση του Κβαντικού Πεδίου Είναι Ελευθερία


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η ελευθερία μας αυξάνεται όταν έχουμε επίγνωση του κβαντικού πεδίου δηλ. της πρωταρχικής συνειδητότητας με το να θυμόμαστε ότι αυτό είναι η πηγή όλων όσων υπάρχουν – ή στην πραγματικότητα είναι όλα όσα υπάρχουν και δεν υπάρχουν.

   Αυτό συμβαίνει ακόμα πιο πολύ αν η επίγνωση αυτή γίνεται ακόμη πιο έντονη όταν μπορούμε να την βιώσουμε μέσα από τον διαλογισμό ή άλλους τρόπους. 

 
               Άσκηση 1η,   Δημιουργία

   Επιλέξτε “κάτι” από την ζωή σας που θα θέλατε να αντιληφθείτε στο φως της κβαντικής φυσικής. Μπορεί να είναι αντικείμενο, άνθρωπος ή κατάσταση.  Η μπορεί να είναι ένα συναίσθημα, μια σκεπτομορφή, μια πεποίθηση, επιθυμία, ανάγκη, στόχος, ιδέα, φόβος ή σύγκρουση με τον εαυτό σας ή με άλλους. 

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

   Μπορεί να είναι το δικό σας σώμα ή ο νους, ή ακόμα ο παρατηρητής του δικού σας σώματος ή νου.   Ίσως να επιλέξετε κάτι που θα θέλατε να αντιληφθείτε και να πλησιάσετε με έναν πιο θετικό τρόπο, λιγότερο φόβο, προσκόλληση ή ένταση.

   1) Επιλέξτε αυτό στο οποίο θα εστιαστείτε   2) Δεχτείτε το όπως είναι

   3) Ενωθείτε με αυτό και βιώστε το όπως είναι με όλους τους περιορισμούς, συναισθήματα θετικά και αρνητικά και τυχόν αξιολογικές σας κρίσεις.
   4) Συνειδητοποιείστε ότι σαν παρατηρητής δημιουργείτε τώρα αυτό που παρατηρείτε.

   5) Αντιληφθείτε το σαν δική σας δημιουργία.

   6) Συνειδητοποιείστε ότι είναι στην πραγματικότητα μια προσωρινή εκδήλωση του απεριόριστου κβαντικού πεδίου που γίνεται μέσα από τη δική σας παρατήρηση και την συμμετοχή σ' αυτό.
   7) Είναι μια κατασκευή του νου σας – κάτι με το οποίο συντονίζεστε – όπως συντονίζεστε με ένα σταθμό στην τηλεόραση.
   8) Τώρα, αντιληφθείτε το σαν μια προσωρινή εκδήλωση ενέργεια
   9) Βιώστε το σαν ενέργεια χωρίς κρίση, δεχτείτε το όπως είναι – σαν ενέργεια
   10) Μεταφέρετε την επίγνωση σας στον κενό χώρο μέσα στον οποίο υπάρχει. Τον κενό χώρο γύρω του, πίσω του και μέσα του. Τον κενό χώρο μέσα στον οποίο περιέχεται και που περιέχει
   11) Επιτρέψτε του να ενωθεί με το χώρο μέσα και γύρω του που είναι στην πραγματικότητα η πηγή της ύπαρξης του
   12) Συνειδητοποιείστε ότι αυτό και ο κενός χώρος είναι ένα και το αυτό.
   13) Βιώστε τον εαυτό σας σαν ενέργεια
   14) Βιώστε τον εαυτό σας σαν συνειδητότητα
   15) Βιώστε την ενοποίηση σας, σαν ενέργεια και σαν συνειδητότητα, με αυτό που παρατηρήσατε και με όλα όσα υφίστανται
   16) Παρατηρήστε τον εαυτό σας κάνοντας όλα αυτά. Ποιος τα κάνει όλα αυτά;;;
   17) Κοιτάξτε προς το μέσα για να παρατηρήσετε τον παρατηρητή.
   18) Παρατηρήστε τον παρατηρητή του παρατηρητή.
           Άσκηση 2η,   Ακούγοντας την καρδιά
   Για να προσγειώνεστε και να βρίσκετε πρακτικές λύσεις μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή  την άσκηση ανεξάρτητα από την προηγούμενη. Είτε δοκιμάσετε την 1η άσκηση είτε όχι.

   1) Φέρτε στο νου τον άνθρωπο, το θέμα, το αντικείμενο, την κατάσταση ή το γεγονός που επιλέξατε και δείτε πως νιώθετε γι' αυτό τώρα

   2) Τώρα θα αναπνέετε για τρία έως πέντε λεπτά με τον ακόλουθο τρόπο, Καθώς εισπνέετε φανταστείτε ότι δέχεστε ενέργεια στο κέντρο του στήθους, στο κέντρο της καρδιάς. 
Καθώς εκπνέετε φανταστείτε να ρέει έξω από το ηλιακό πλέγμα.   3) Τώρα φέρτε στο νου σας κάποιον ή κάτι που σας δημιουργεί ή σας αφυπνίζει συναισθήματα αγάπης ή ευγνωμοσύνης
   4) Μείνετε με τα συναισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης για όσο νιώθετε άνετα.   5) Τώρα με την προσοχή σας εστιασμένη στο κέντρο του στήθους και «σκεφτόμενοι» από εκεί, φέρτε τον άνθρωπο, το αντικείμενο, το θέμα ή την κατάσταση στο νου σας και σκεφθείτε εναλλακτικούς τρόπους ή δεχτείτε εναλλακτικούς τρόπους να αντιληφθείτε και να αντιμετωπίσετε αυτό. Μείνετε σ' αυτήν την κατάσταση αφήνοντας την «καρδιά» να προτείνει άλλους τρόπους να νιώθετε, να σκέπτεστε και να συμπεριφέρεστε σε σχέση με αυτό   6) Μείνετε σ' αυτή την κατάσταση για όσο νιώθετε άνετα   7) Εφαρμόστε την εσωτερική σας καθοδήγηση

 

Πηγή…

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x