Χανιά | Ναι στα ζώα, ναι στην καθαριότητα

Χανιά | Ναι στα ζώα, ναι στην καθαριότητα


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ελεύθερα αλλά με προϋποθέσεις θα μπορούν πλέον οι φιλόζωοι των Χανίων να πηγαίνουν στα δημοτικά πάρκα της πόλης τα ζώα συντροφιάς ιδιοκτησίας τους.

Ο δήμος αντικατέστησε τις παλιές πινακίδες που υπήρχαν και απαγόρευαν την είσοδο ζώων συντροφιάς σε πάρκα και πλατείες με δέκα νέες πινακίδες τόσο με φιλοζωικό περιεχόμενο όσο και σεβασμού προς το περιβάλλον.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Με τις νέες πινακίδες ο δήμος στέλνει το μήνυμα ότι τα ζώα συντροφιάς έχουν θέση στον κοινόχρηστο χώρο αλλά και ότι ο σεβασμός της καθαριότητας των πάρκων αποτελεί ευθύνη και υποχρέωση του κάθε ιδιοκτήτη του ζώου, που βγάζει βόλτα.

Ο ιδιοκτήτης του ζώου έχει την υποχρέωση να το έχει δεμένο με λουράκι, να φέρει μαζί του το βιβλιάριο υγείας του τετράποδου αλλά και να μαζεύει ο ίδιος τυχόν ακαθαρσίες του.

Η πρωτοβουλία του δήμου υποστηρίζεται ενεργά και από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων και όπως δήλωσε η πρόεδρος του συλλόγου Αναστασία Μπομπολάκη καλό θα είναι οι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς να αποφεύγουν, κατά τη βόλτα του ζώου, τις παιδικές χαρές του δήμου.

http://www.athina984.gr


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x