8 συμβουλές για το σχεδιασμό του μάρκετινγκ των μικρών επιχειρήσεων το 2014


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ενώ η περίοδος των χριστουγεννιάτικων διακοπών είναι αναμφισβήτητα μια πολυάσχολη περίοδος για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, είναι σημαντικό να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για να σχεδιάσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ για το επόμενο έτος.

Πώς θα εξακολουθήσετε να διατηρήσετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας το 2014; Τι σχέδια έχετε για να κρατήσετε την επιχείρησή σας στο σωστό δρόμο και να παραμείνει μπροστά από τον ανταγωνισμό;
Ζητήματα που σχετίζονται με το μάρκετινγκ είναι πρώτα στη λίστα των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων για το νέο έτος. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της First Annual Small Business Sentiment, το 42% των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων δήλωσαν ότι ανησυχούν για την εύρεση νέων πελατών, ως πρώτο τους μέλημα. Επιπλέον, το 33% των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην έρευνα, δήλωσε ότι ανησυχούν ώστε να διατηρήσουν τους ήδη υπάρχοντες πελάτες τους (3η στη λίστα με τις “ανησυχίες”), ενώ το 21% των ιδιοκτητών θεωρούν τις τον ανταγωνισμό τους ως κάτι που τους ανησυχεί (στο Νο6 της λίστας).

Το 2013 ήταν ένα έτος κατά το οποίο οι καταναλωτές υιοθέτησαν όλο και περισσότερο τις νέες τεχνολογίες, την έρευνα και τα social media για να βοηθηθούν ώστε να κάνουν τη σωστή αγορά. Ήταν, επίσης, μια χρονιά κατά την οποία μια πληθώρα από νέα εργαλεία μάρκετινγκ έκαναν την εμφάνισή τους ώστε να καταστεί ευκολότερο για τις μικρές επιχειρήσεις να βρουν τους καταναλωτές στα μέρη όπου είναι όλο και περισσότερο “συχνάζουν”.
Ωστόσο, παρά τις ανησυχίες των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων για την αποτελεσματικότητα του μάρκετινγκ των επιχειρήσεών τους, πολλοί δεν κάνουν τις απαραίτητες επενδύσεις για την προσαρμογή σε πιο γρήγορους ρυθμούς και το μεταβαλλόμενο σύγχρονο περιβάλλον.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ενώ οι συνέπειες της αδράνειας μπορεί να φαίνονται μικρές τώρα, θα γίνουν μόνο μεγαλύτερες στο μέλλον, απειλώντας τη σταθερότητα και την ανάπτυξη των εργασιών των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων.
Καθώς λοιπόν, θα κάνετε τα πλάνα σας για το  2014, διαβάστε πριν την Πρωτοχρονιά τις παρακάτω 8 απλές συμβουλές για την οικοδόμηση μιας καλύτερης στρατηγικής μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας.

Πηγή…

 


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x