Οι άνθρωποι μπορούν να αντλούν ενέργεια από άλλους ανθρώπους όπως και τα φυτά

Οι άνθρωποι μπορούν να αντλούν ενέργεια από άλλους ανθρώπους όπως και τα φυτά


0 0 ψήφοι
Article Rating
Μία βιολογική ερευνητική ομάδα στο Πανεπιστήμιο του Μπίλεφελντ έχει κάνει μια πρωτοποριακή ανακάλυψη που δείχνει ότι τα φυτά μπορούν να αντλήσουν μια εναλλακτική πηγή ενέργειας από άλλα φυτά. Το εύρημα αυτό θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις για το μέλλον της βιοενέργειας αποδεικνύοντας ότι οι άνθρωποι αντλούν την ενέργεια από τους άλλους συνανθρώπους τους με τον ίδιο τρόπο.
Μέλη της βιολογικής ερευνητικής ομάδας του καθηγητή Δρ Olaf Kruse έχουν επιβεβαιώσει για πρώτη φορά ότι ένα φυτό, ο πράσινος φύκος Chlamydomonas reinhardtii, όχι μόνο δραστηριοποιείται στη φωτοσύνθεση, αλλά έχει επίσης μια εναλλακτική πηγή ενέργειας: μπορεί να αντλήσει από άλλα φυτά. Τα ευρήματα της έρευνας δημοσιεύθηκαν αυτή την εβδομάδα στο online περιοδικό Nature Communications που δημοσιεύτηκε από το διάσημο περιοδικό Nature.
Τα λουλούδια χρειάζονται νερό και φως για να αναπτυχθούν και οι άνθρωποι δεν είναι διαφορετικοί. Τα φυσικά σώματα μας είναι σαν σφουγγάρια, που απορροφούν το περιβάλλον. “Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που αισθάνονται άβολα σε συγκεκριμένες ομάδες όπου υπάρχει ένα μίγμα ενέργειας και συναισθημάτων”, δήλωσε η ψυχολόγος και θεραπευτής ενέργειας Δρ Ολίβια Bader-Lee.

Τα φυτά εμπλέκονται στην φωτοσύνθεση του διοξειδίου του άνθρακα, του νερού, και του φωτός. Σε μια σειρά πειραμάτων, ο καθηγητής Δρ Olaf Kruse και η ομάδα του, καλλιέργησε μικροσκοπικά πράσινα άλγη είδους Chlamydomonas reinhardtii και παρατήρησε ότι όταν έρχονται αντιμέτωπα με μια έλλειψη ενέργειας, αυτά τα μονοκύτταρα φυτά μπορούν να αντλήσουν ενέργεια από την κυτταρίνη των γειτονικών λαχανικών. Οι φύκοι εκκρίνουν ένζυμα (τα λεγόμενα ένζυμα κυτταρίνης) τα οποία «χωνεύουν» την κυτταρίνη, διασπώντας την σε μικρότερα συστατικά ζάχαρης. Αυτά στη συνέχεια μεταφέρονται εντός των κυττάρων και μετατρέπονται σε μια πηγή ενέργειας: ο φύκος μπορεί να συνεχίσει να μεγαλώνει. «Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια συμπεριφορά έχει επιβεβαιωθεί σε έναν οργανισμό λαχανικών», λέει ο καθηγητής Kruse. «Το ότι αυτή η άλγη μπορεί να χωνέψει την κυτταρίνη έρχεται σε αντίθεση με κάθε προηγούμενη βιβλιογραφία. Σε κάποιο βαθμό, αυτό που βλέπουμε είναι τα φυτά να τρώνε φυτά ». Επί του παρόντος, οι επιστήμονες μελετούν εάν ο μηχανισμός αυτός μπορεί επίσης να βρεθεί σε άλλους τύπους φυκιών.
“Όταν οι ενεργειακές μελέτες γίνουν πιο προηγμένες τα επόμενα χρόνια, θα το δούμε τελικά αυτό να μεταφράζεται και στον άνθρωπο, καθώς,” δήλωσε η Bader-Lee. «Ο ανθρώπινος οργανισμός μοιάζει πάρα πολύ με ένα φυτό, που αντλεί την απαραίτητη ενέργεια για να τροφοδοτήσει συναισθηματικές καταστάσεις και αυτό μπορεί να ενεργοποιήσει ουσιαστικά τα κύτταρα του ή να γίνει αιτία αύξησης της κορτιζόλης που διασπά τα κύτταρα ανάλογα με τη συναισθηματική σκανδάλη.”
Η Bader-Lee δηλώνει ότι ο τομέας της βιοενέργειας τώρα εξελίσσεται συνεχώς και ότι οι μελέτες για τον κόσμο των φυτών και των ζώων σύντομα θα μεταφράσουν και θα αποδείξουν αυτό που οι μεταφυσικοί γνωρίζουν από πάντα – ότι οι άνθρωποι μπορούν να θεραπεύσουν ο ένας τον άλλον απλά μέσω της μεταφοράς ενέργειας, όπως ακριβώς κάνουν τα φυτά . “Ο άνθρωπος μπορεί να απορροφήσει και να θεραπευτεί μέσα από άλλους ανθρώπους, ζώα, και κάθε μέρος της φύσης. Αυτός είναι ο λόγος που η παρουσία κοντά στη φύση είναι συχνά τονωτική και αναζωογονητική για τόσους πολλούς ανθρώπους», κατέληξε.
Εδώ είναι πέντε ενεργειακά εργαλεία για να καθαρίσετε το χώρο σας και να αποτρέψετε την αφαίμαξη της ενέργειάς σας, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να απελευθερώνετε την ενέργεια άλλων ανθρώπων:
  • Μείνετε στο κέντρο σας και γειωμένοι. Αν είστε μέσα στο πνευματικό κέντρο του εαυτού σας (αντί του αναλυτή ή εγώ σας) θα νιώσετε αμέσως οτιδήποτε έχει μετακινηθεί στο χώρο σας. Αν είστε πλήρως γειωμένος, μπορείτε να απελευθερώσετε εύκολα την ενέργεια και τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων, απλά χρησιμοποιώντας την πρόθεσή σας.
  • Να είστε σε κατάσταση μη-αντίστασης. Αυτό στο οποίο αντιστεκόμαστε κολλάει… Εάν αισθάνεστε άβολα γύρω από ένα συγκεκριμένο άτομο ή μια ομάδα, μην πηγαίνετε με αντίσταση προσπαθώντας να προστατεύσετε τον εαυτό σας, καθώς αυτό θα κρατήσει την ξένη ενέργεια κολλημένη στο χώρο σας. Εισέλθετε νοητικά σε κατάσταση μη-αντίστασης με το να φαντάζεστε ότι το σώμα σας είναι καθαρό και διαφανές σαν διαφανές γυαλί ή νερό. Με αυτό τον τρόπο, εάν κάποιος προσπαθήσει να σας ακυρώσει με οποιονδήποτε τρόπο, η ενέργειά του θα σας διαπεράσει και θα φύγει.
  • Προσπαθήστε να διατηρείτε τον προσωπικό χώρο της αύρας σας. Ο καθένας μας έχει μια δυναμική αύρα που περιβάλλει το σώμα μας. Αν δεν μας ανήκει αυτός ο προσωπικός χώρος γινόμαστε ευάλωτοι στις ξένες ενέργειας που εισέρχονται. Αποκτήστε επίγνωση των ορίων της αύρας σας, περίπου όση η απόσταση που απλώνονται τα χέρια σας στο πλάι τεντωμένα.
  • Καθαρίστε την ενέργειά σας. Το χρυσό χρώμα έχει υψηλή δόνηση και είναι χρήσιμο για να καθαρίσουμε τις ξένες ενέργειας. Διαβάστε τεχνικές για να προστατεύσετε ενεργειακά την αύρα σας.
  • Καλέστε πίσω την ενέργειά σας. Όταν έχουμε την ενέργειά μας στον δικό μας χώρο υπάρχει λιγότερος χώρος για να εισέλθουν οι ενέργειες των άλλων. Αλλά, καθώς επικεντρωνόμαστε σε άλλους ανθρώπους ή πράγματα, πολλές φορές απλώνουμε την ενέργεια μας γύρω στο χώρο. Οραματιστείτε έναν καθαρό χρυσό ήλιο λίγα μέτρα πάνω από το κεφάλι σας και αφήστε τον να γίνει ένας μαγνήτης, προσελκύοντας όλη την ενέργειά σας πίσω σε αυτό (και ταυτόχρονα να την εξαγνίζει). Στη συνέχεια, φέρτε το κάτω – στην κορυφή της αύρας σας – και έπειτα στο σώμα σας, επαναφέροντας την ενέργεια σας πίσω στο προσωπικό σας χώρο.

Read more: http://vickytoxotis.blogspot.com/2013/09/blog-post_19.html#ixzz2mplJAo57


0 0 ψήφοι
Article Rating
Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x