Η ΑΤΤΙΚΗ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ


0 0 ψήφοι
Article Rating

ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ -ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΝΟΜΩΝ -ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ 2007 ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΙΩΤΙΑ . ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ, ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ . ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗ FYROM ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΡΙΞΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ , ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΩΦΕΛΗ:
1/ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΔΕΩΝ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κλπ ) ΣΕ ΑΝΣΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ, ( ΥΛΙΣΤΙΚΟ, ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ κλπ)
2/ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ
3/ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
4/ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΘΑΣΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΟΣ (Χ. ΚΙΣΙΓΚΕΡ)

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΕΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΞΑΓΡΥΠΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΗΔΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΠΜΑΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΝΟΙΚΟ ΑΕΡΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΠΡΙΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΤΑ 200μ. ΚΑΤΑΒΡΕΞΑΜΕ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΟΣΟΤΕΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΟΝ ΒΕΒΗΛΟ ΕΜΠΡΗΣΤΗ . ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΗ ΕΩ ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΑΝ ΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ . ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΡΓΟ ΕΙΧΕ ΠΑΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1994, ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΤΟΤΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ .
ΠΕΡΙΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΤΕΝΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΡΒΟΥΝΙΛΑ ΑΠΟ ΑΝΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΟΣΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΠΕΥΚΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΝΟΟΟΤΡΟΠΙΑ.

ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΗΝ Τ.Α ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΗΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΑ:
1/ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΜΗ .
2/ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΥΡΗΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
3/ ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΟΙΑΥΤΗ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
4/ ΝΑ ΣΥΤΕΧΟΥΝ ΟΙ Ε.Δ ΣΤΗΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΚΑΙ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΜΕ ΟΠΛΙΤΕΣ , ΜΕΣΑ( ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ κλπ ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΟΙ Ε.Δ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΠΥΡΚΑΙΩΝ
5/ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΣΕ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΕΤ
6/ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ .
7/ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑ, ΔΗΜΟ , ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ , ΠΟΛΗ Ή ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.
7/ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΟΙΚΙΩΝ Ή ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΔΑΣΩΝ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ, ΔΗΜΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΝΕΡΟΥ , ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ κλπ
8/ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ
9/ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.
10/ ΔΗΜΙΟΥΓΡΙΑ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΧΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΑΕΙ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ
11/ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΤΩΝ
12 / ΤΕΛΟΣ , ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ , ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ , ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ , ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x