Τίμησαν τους νεκρούς της Αρτέμιδας. Άφαντοι οι Νεοδημοκράτες βουλευτές!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Αυτός είναι ο σεβασμός της Καμόρας του Καραμαγεδώνα, προς τους νεκρούς της Αρτέμιδας! Την… κυβέρνηση εκπροσώπησε ένας… πολιτευτής! Αλλά…με τι μούτρα να πατήσουν το πόδι τους οι γεμάτοι υποσχέσεις το 2007, Νεοδημοκράτες!!! Κι ας τους ψήφισαν τα κορόϊδα με τα τριχίλιαρα!!!

Τίμησαν τους νεκρούς της Αρτέμιδας

Πολύς ήταν ο κόσμος που απέδωσε φόρο τιμής στους αδικοχαμένους ανθρώπους της Αρτέμιδας, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο πριν από δύο χρόνια, στην προσπάθεια τους να σωθούν, από την καταστρεπτική και συνάμα φονική, πυρκαγιά του 2007.

Οι συγγενείς των θυμάτων είχαν αναρτήσει πανό στον δρόμο από τα εικονοστάσια που οδηγεί στο χωριό, τονίζοντας πως μετά από δύο χρόνια δεν έχουν δοθεί ακόμα απαντήσεις για τους 35 νεκρούς που απεβίωσαν μέσα σε μια μέρα.

Η επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποιήθηκε τρεις φορές ξεχωριστά σε κάθε σημείο που άφησαν την τελευταία τους πνοή αυτοί οι άνθρωποι, ενώ μέσα στην ησυχία εκτός από τις προσευχές των ιερέων ακουγόντουσαν τα κλάματα των συγγενών των θυμάτων.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Εκτός των συγγενών, φίλων και συγχωριανών των θυμάτων φόρο τιμής με την παρουσία τους απέδωσαν στην μνήμη των αδικοχαμένων και οι βουλευτές Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης και Γιάννης Κουτσούκος, ο νομάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας, ο αντινομάρχης Νίκος Μιχαλόπουλος, ο γραμματέας της νομαρχίας Ηλείας Κώστας Μπουγάς, οι δήμαρχοι Σκιλλούντος Σάκης Μπαλιούκος, Λασιώνος Παπαντώνης Βασίλης και Πηνείας Βασίλης Παπαδόπουλος, ο γενικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ν.Ηλείας Γιάννης Αργυρόπουλος, ο πρώην υφυπουργός Δημήτρης Γεωργακόπουλος, ο πρώην βουλευτής Ηλείας Τάκης Αντωνακόπουλος και οι πολιτευτές Δημήτρης Μητρόπουλος και Θεόδωρος Βλαγκούλης καθώς και εκπρόσωποι της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού σώματος.

Χρήστος Χατζησπύρου
[email protected]

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x