Η δύναμη της θετικής σκέψης

Η δύναμη της θετικής σκέψης


0 0 ψήφοι
Article Rating

Στις μέρες μας και λόγω της κρίσης οι περισσότεροι άνθρωποι είναι προβληματισμένοι, φοβισμένοι και με κακή διάθεση. Μέσα στο μυαλό μας τριγυρίζουν χιλιάδες σκέψεις, οι περισσότερες αρνητικές. Όταν αυτό συνδυάζεται με φόβο, δημιουργείται ένα εκρηκτικό μείγμα.

Από έρευνες που έχουν γίνει, έχει βρεθεί ότι από το μυαλό μας περνάνε περίπου 60.000 σκέψεις την ημέρα. Από αυτές οι περισσότερες είναι αρνητικές.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Θα ήταν πολύ δύσκολο κάποιος να σας πει ότι μπορείτε να ξεχωρίσετε τις αρνητικές από τις θετικές και να τις απομονώσετε. Αυτό όμως που μπορείτε να κάνετε είναι να απαντήσετε στο ερώτημα: Θέλω να αλλάξω

τον τρόπο που σκέφτομαι;

Αν απαντήσετε θετικά και το πιστεύετε και το φωνάζετε, ήδη έχετε πετύχει το 50% από τον στόχο σας.

Υπάρχουν κάποιες τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να αλλάξετε το πρόσημο της σκέψης σας από αρνητικό σε θετικό. Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει τρόπος να ξεριζώσεις μια αρνητική σκέψη. Όσο προσπαθείτε κάτι τέτοιο, αυτό που θα πετύχετε είναι να την δυναμώσετε περισσότερο.


Αυτό που πρέπει να κάνετε μέρα με την μέρα, είναι να κτίζετε δίπλα της μια θετική σκέψη. Όταν το κάνετε αυτό αμέσως θα νοιώσετε καλύτερα. Και φυσικά όσο θα προχωράει το κτίσιμο της και δυναμώνει, η αντίστοιχη αρνητική σκέψη θα αδυνατίζει και στο τέλος θα εξαφανιστεί. Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε θετική σκέψη έχει τουλάχιστον 10 φορές μεγαλύτερη ενέργεια από την αρνητική σκέψη. Σιγά-σιγά με τον καιρό, αν συνεχίσετε έτσι, θα πλημμυρίσετε με θετικές σκέψεις και οι αρνητικές σκέψεις, όλο και θα λιγοστεύουν και θα αδυνατίζουν!

Βέβαια σε πολλούς ανθρώπους είναι πολύ δύσκολο να χτίσουν μια θετική σκέψη. Εστιάστε την προσοχή σας στα καλά της ζωής σας. Αρχίστε από τα αυτονόητα που μόνο αυτονόητα δεν είναι! Είμαι υγιής, έχω στέγη, τροφή, έχω αέρα να αναπνέω, βλέπω τον ήλιο, έχω ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε και ότι άλλο καλό έχετε στην ζωή σας (οικογένεια, δουλειά, χρήματα κλπ).

Δείτε πόσο πλούσιος είστε που έχετε όλα αυτά ή κάποια από αυτά και πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ζωή σας ή όπου αλλού θέλετε! Μην ξεχνάτε αυτό το ευχαριστώ να είναι καθημερινό! Σε αυτή την διαδικασία αλλαγής της σκέψης, πάντα υπάρχουν πισωγυρίσματα. Το βασικό είναι να επιμείνετε στο στόχο σας, πάλι και πάλι!

Η ζωή είναι όμορφη και είναι τώρα! Οι θετικές σας σκέψεις θα σας βοηθήσουν να την χαρείτε! Αρχίστε λοιπόν από σήμερα, ή μάλλον από ΤΩΡΑ!

 http://www.flowmagazine.gr

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x