Η ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η επίθεση του Σαββάτου ήταν η 23η στην σειρά κατά του βιβλιοπωλείου «Νέα Θέσις». Η 23 τρομοκρατική επίθεση ενός της επιχειρήσεως ενός ανθρώπου, ο οποίος το μόνο «κακό» που έχει κάνει στην ζωή του είναι ότι εκδίδει βιβλία, τα οποία ασχολούνται με την Ελλάδα και με το ελληνικό πνεύμα.

22 φορές, μέχρι το Σάββατο, ο Γιάννης Σχοινάς, μετά από κάθε εμπρησμό έβαζε το κεφάλι κάτω και ξεκινούσε ξανά από την αρχή, για να ξαναχτίσει την δουλειά του. 22 φορές ξαναστάθηκε όρθιος και κράτησε την θέση του, ενάντια σε αυτούς που νομίζουν ότι καίγοντας τα βιβλία, καταφέρνουν να λυγίσουν το πνεύμα.

22 φορές ο Γιάννης Σχοινάς σήκωσε στους ώμους του μόνος του το βάρος αυτών των επιθέσεων. 22 φορές η «Νέα Θέση» ξανάνοιξε τις πόρτες της για όλους όσους ήθελαν να έχουν πρόσβαση σε βιβλία, τα οποία δεν εξυπηρετούν το κατεστημένο.

Μετά όμως από αυτές τις 22 φορές, ο ιδιοκτήτης της «Νέας Θέσεως» Γιάννης Σχοινάς, ζητά την δική μας βοήθεια, προκειμένου να μπορέσει να ξαναλειτουργήσει το βιβλιοπωλείο Μία βοήθεια την οποία όσοι ζήσαμε από κοντά το περιβάλλον της «Νέας Θέσης» δεν θα διστάσουμε να δώσουμε.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

[videojs_video url=”/site3/images/stories/videos/NEATHESIS080621-01.mp4″]

Είναι ανάγκη, η δική μας απάντηση, στην αριστερή τρομοκρατία, να είναι η αλληλεγγύη μεταξύ των Ελλήνων εθνικιστών και πατριωτών. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να λυγίσει ούτε ένας από εμάς, από τις καταστροφές μίας ομάδος παρακρατικών τραμπούκων, οι οποίοι έχουν το ελεύθερο να χτυπούν και να καίνε ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας, Σάββατο μεσημέρι! Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει ο ένας να σταθεί δίπλα στον άλλον. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να σταθούμε δίπλα στον Γιάννη Σχοινά, αλλά και σε όλους τους δοκιμαζόμενους εκδότες και να τους βοηθήσουμε να ξανασταθούν στα πόδια τους.

Αριθμός Λογαριασμού οικονομικής ενίσχυσης τράπεζα Eurobank
0026.0180.95.0200173222
Ιωάννης Σχοινάς και ΣΙΑ Ε.Ε.


 


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x