Η συνταγή της αλληλεγγύης από τον Λευτέρη Λαζάρου

Η συνταγή της αλληλεγγύης από τον Λευτέρη Λαζάρου


0 0 ψήφοι
Article Rating

Την ευαίσθητη πλευρά του έδειξε ο  Λευτέρης Λαζάρου. O Ελληνας σεφ μοιράστηκε την εμπειρία του στην κουζίνα μέσα από τα σεμινάρια που διοργανώθηκαν με την πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρίας Αντιρρευματικού Αγώνα (ΕΛΕΑΝΑ) και του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης με βασικό μήνυμα «Ζω με χαΡΑ στην Κουζίνα».

Τα ειδικά αυτά σεμινάρια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα (Ρ.Α.) και γίνονται με την ευγενική υποστήριξη της MSD.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Σκοπός των σεμιναρίων ήταν να εμπνεύσουν και να προσφέρουν λύσεις και πρακτικές συμβουλές στους συμμετέχοντες ασθενείς με Ρ.Α. προκειμένου οι κινητικοί τους περιορισμοί να μην αποτελούν εμπόδιο στην απόλαυση της καθημερινότητάς τους στην κουζίνα. Σε αυτό το πλαίσιο ο ιδιαίτερα μεταδοτικός και αγαπητός σεφ Λευτέρης Λαζάρου παρουσίασε συνταγές με συστατικά που στηρίζουν την υγεία των ασθενών, δείχνοντας παράλληλα απλοποιημένους τρόπους εκτέλεσής τους με τη χρήση ειδικών, εργονομικών εργαλείων για ασθενείς με Ρ.Α.

Μία από τις ιδιαίτερες στιγμές κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων ήταν όταν οι συμμετέχοντες πήραν μέρος στην προετοιμασία και την παρασκευή διαφορετικών συνταγών, αλλά και γεύτηκαν μοναδικές γεύσεις που τους γέμισαν χαρά και διάθεση για δημιουργία.

http://www.espressonews.gr

 


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x