Ισλαμικό κέντρο των ΗΠΑ έχει αποδεχθεί την σημαία της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ένα Ισλαμικό κέντρο στην Ουάσιγκτον των έχει αποδεχθεί την σημαία της Τουρκικής Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου να είναι ανάμεσα σε σημαίες άλλων λαών.

Το ισλαμικό κέντρο της Ουάσινγκτον συμφώνησε να αναρτηθεί η σημαία μετά από πρωτοβουλία της Πολιτιστικής Εταιρείας Βορείου Κύπρου ( Π.Ε.Β.Κ) Η Πρόεδρος του Π.Ε.Β.Κ Μπαχρί Αλιρίζα συνεργάστηκε με το Ισλαμικό Κέντρο ώστε η ΤουρκοΚυπριακή σημαία να παραμείνει μόνιμα αναρτυμένη στους στύλους. Η Συνέλευση των ΑμερικανικοΤουρκικών ενώσεων πρόσφερε την σημαία στο Κέντρο. Τόσο η Πρόεδρος Μπαχρί Αλιρίζα όσο και ο Διευθυντής τού Έργου Γκαμζε Εργκουρ παρακολούθησαν την τελετή στο ισλαμικό κέντρο στις 30 Ιουνίου και ανύψωσαν την τουρκοκυπριακή σημαία ανάμεσα από τις σημαίες άλλων μουσουλμανικών χωρών.

Η πράξη αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα διεθνούς αναγνώρισης τού Π.Ε.Β.Κ καθώς το ισλαμικό κέντρο βρίσκεται σε μία από τις πλέον πολυσύχναστες τοποθεσίες τής Λεωφόρου Μασαχουσέτης, που τοπικά ονομάζονται η σειρά τών πρεσβειών.

Η Τουρκία είχε πάντοτε στενές σχέσεις με τον Ισλαμικό Κέντρο και τα εξαίσια πλακάκια που κοσμούν τους τοίχους και τα πατώματα του Κέντρου είναι από μια γενναιόδωρη δωρεά της τουρκικής κυβέρνησης, το 1969. Το Ισλαμικό Κέντρο λειτουργεί ως τζαμί το οποίο έχουν επισκεφθεί συχνά διπλωμάτες και πολλοί Αμερικανοί Αντιπροέδροι.


Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών
0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x