Έκκληση διάσωσης του Τμήματος Ελληνικών Konstanz


0 0 ψήφοι
Article Rating

Φιλέλληνες ανά την Γην και δη στα κέντρα αποφάσεων και Ευρώπης ο καλύτερος αμυντικός εξοπλισμός της Ελλάδος!

Έτος 1974:
Χένρι Κίσσινγκερ, πρόεδρος του Παγκόσμιου Συνδέσμου (Έθνους) των Εβραίων: Τη στάση τους αυτή την αντλούν απ'τον μακρόχρονο πολιτισμό τους. Πρέπει να τους αποκόψουμε απ'αυτόν – να τους κάνουμε να τον ξεχάσουν. Να αλλοιώσουμε την ιστορία τους, τη γλώσσα τους, τα ήθη και έθιμά τους. Να εξαφανίσουμε την εθνική τους υπόσταση και  όλα όσα έχουν σχέση με τις ρίζες τους….>>

Απο τότε πέρασαν μόνο 36 χρόνια και ότι είπε (διέταξε) ο σατανικός αυτός Εβραίος ανθέλληνας, έγινε και μάλλιστα στην εντέλεια – στην Ελλάδα δεν έμεινε …όρθιο τίποτε το ελληνικό…!
Οι …υπηρέτες τους (δοσίλογοι) που εκάστοτε …”διορίζουν” στην Ελλάδα κάνουν παστρικά τη δουλειά τους:
κατατρώνε σιγά-σιγά και σίγουρα το κορμί της πατρίδας μας…!
Ένα απ'τα μύρια παραδείγματα: και η  άκρως αρνητική αντίδρασή τους στην από 13.6.2002 ανοικτή επιστολή / έκκλησή μου  – που ακολουθεί..!
(Έκτοτε: …”ουδέν νεώτερον ”)

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Η Ελλάδα ζει και υπάρχει μέσα από χιλιετηρίδες διότι την προστατεύει ο πολιτισμός της, η ιστορία της και ο Θεός! Φιλέλληνες ανά την Γην και δη στα κέντρα αποφάσεων και Ευρώπης ο καλύτερος αμυντικός εξοπλισμός της.

Έκκληση διάσωσης του Τμήματος Ελληνικών της  Λογοτεχνικής Σχολής του πανεπιστημίου της Konstanz – Γερμανία!

Ανοικτή επιστολή

προς την Ελληνική Κυβέρνηση / Υπουργείο Πολιτισμού. 


Κοινοποίηση: Πρόεδρο Δημοκρατίας, Βουλή, Αντιπολίτευση, Εκκλησία, Ακαδημία Αθηνών, ΑΕΙ και τον απανταχού Γης Ελληνισμό.

Το τμήμα αυτό καταργείται αφενός λόγω οικονομικών δυσχεριών κι'αφετέρου λόγω μικρής συμμετοχής φοιτητών! Ο εξαίρετος καθηγητής  Dr. G. J. Baudy, δ/ντής της Σχολής, μάταια αγωνίζεται απεγνωσμένα για τη διάσωση του Τμήματος!

Σε τηλεφωνική συζήτηση, μου εξήγησε ότι για να  κρατηθεί το Τμήμα απαιτείται η εξασφάλιση χρημάτων συντήρησης τουλάχιστον γιά έξι (6) χρόνια. Ποσό περίπου 750.000 Ευρώ – το οποίο η τοπική Κυβέρνηση δεν το εξασφαλίζει πλέον!
Παράλληλα, πρέπει να δημιουργηθούν και κίνητρα (υποτροφίες) για την προσέλκυση φοιτητών  – έξοδα για 12 υποτροφίες: 500 Ευρώ μηνιαίως για κάθε φοιτητή = 72.000 Ευρώ ετησίως! 

Θα ήταν οδυνηρό για την Ελλάδα, αν αφίσουμε να χαθεί το Τμήμα των Ελληνικών στο σπουδαίο αυτό πανεπιστήμιο της Γερμανίας – αυτές είναι εστίες όπου …γεννιούνται Φιλέλληνες, που τόσο πολύ τους έχει ανάγκη η πατρίδα μας!

Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ν'αφίνουμε να σβύνουν τέτοιες εστίες που είναι, μακροπρόθεσμα, ο καλύτερος αμυντικός εξοπλισμός της Ελλάδας!

Η Ελληνική Κυβέρνηση κι' όλοι οι άμεσα κι' έμμεσα υπεύθυνοι θα πρέπει, πάραυτα, να ενεργήσουν ανάλογα και τα να κινητοποιήσουν όλους τους Έλληνες που ενδιαφέρονται πραγματικά για την πατρίδα τους να συνδράμουν οικονομικά  –  ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητές του…! Τα ποσά που απαιτούνται είναι μηδαμηνά έναντι της μεγάλης εθνικής αξίας/σημασίας του έργου…!

Ο υποφαινόμενος δεν έχω καμιά άλλη οικονομική δυνατότητα, να συμβάλλω και προσωπικά στην υπόθεσή μας αυτή, εκτός  από ένα κτήμα που κληρονόμησα απ'τον πατέρα μου (λέγεται ”Φραχτό” και βρίσκεται στη Δάφνη Ευρυτανίας)!

Παρακαλώ ν'αναλάβει οποιαδήποτε εφημερίδα, με ανάλογη αγγελία, να πουληθεί το ταχύτερο δυνατό και το ποσό να καταβληθεί εξολοκλήρου, στον αριθμό λογαριασμού που θ'ανοίξει σε Τράπεζα η εν λόγω εφημερίδα  – για εμβάσματα χρηματοδότησης του έργου αυτού!

Με τιμή και πατριωτικούς χαιρετισμούς

Κώστας Γκαλιμάνης
Γερμανία, 13.6.2002 / φαξ: 0049-7733-6820
KostasGalimanis@yahoo.de ή, PoliteiaPlatonos@yahoo.de

—————————————————————————–
Τα στοιχεία του καθηγητή G. J. Baudy, γιά απ'ευθείας επικοινωνία, είναι:
Prof. Dr. phil., G.J. Baudy
Tel. 0049-7531-882677
gerhard.baudy@uni-konstanz.deεναντίον του αιώνιου εγωϊσμού και της αυτοπροβολής,
εναντίον του φθόνου, του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης,
που είναι ο ίδιος μας ο εαυτός –  ενωθείται να σώσουμε την Ελλάδα…>>
(Θ. Κολοκοτρώνης)

>!
(Θ. Κολοκοτρώνης)


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x