Κόρινθος | Φαγητό σε οικονομικά αδύναμους πολίτες ετοιμάζεται να προσφέρει ο Δήμος

Κόρινθος | Φαγητό σε οικονομικά αδύναμους πολίτες ετοιμάζεται να προσφέρει ο Δήμος


0 0 ψήφοι
Article Rating

Το Κέντρο Κοινωνικής ς του δήμου Κορινθίων, με στόχο την υποστήριξη και αλληλεγγύη οικονομικά αδύναμων πολιτών και ευπαθών κοινωνικά ομάδων της πόλης, προτίθεται να δημιουργήσει μια νέα δράση, προσφέροντας έτοιμο φαγητό.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Προκειμένου να υλοποιηθεί η νέα αυτή δράση, το Κέντρο Κοινωνικής ς, καλεί τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, που εδρεύουν στην Κόρινθο να καταθέσουν προσφορές, για να ενταχθούν στο πρόγραμμα, με υψηλότερη τιμή προσφοράς τα 2,5 ευρώ για τα λαδερά φαγητά και 3,5 ευρώ για τα φαγητά με κρέας ή ψάρι.

Τα εστιατόρια που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του κοινωνικού εστιατορίου, θα προμηθευτούν ειδικό σήμα των «Κορινθιακών Φιλεμάτων», όπως ονομάζεται η δράση, από το Κέντρο Κοινωνικής ς του Δήμου και θα το έχουν αναρτημένο στο χώρο της επιχείρησης, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι δικαιούχοι παραλαμβάνοντας το φαγητό τους χωρίς την παραμονή τους στο εστιατόριο.

Ταυτόχρονα, οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα υποχρεούνται να επιδεικνύουν στα εστιατόρια που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, μια κάρτα μέλους που θα ανανεώνεται κάθε μήνα από το Κέντρο Κοινωνικής ς του Δήμου Κορινθίων, που βρίσκεται στην οδό Πυλαρινού 84 και Απ. Παύλου 17, στην Κόρινθο.

 
http://www.iefimerida.gr


 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x