Μαγικός Ερωτισμός, από τη θεωρία στην πράξη

Μαγικός Ερωτισμός, από τη θεωρία στην πράξη


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η πανάρχαια παράδοση του Τάντρα και του Ερωτικού Ταο προέρχονται βασικά από την και την Κίνα και έχουν σαν κεντρική ιδέα ότι ο έρωτας δεν είναι αποκλειστικά σχετικός με το σώμα αλλά και με την ψυχή… 

Οι απαρχές του αρχέγονου μαγικού, τελετουργικού ερωτισμού, φαίνεται πως ξεκίνησαν από τις ίδιες τις γυναίκες, τις «Ιερές Πόρνες» όπως ονομάζονταν, που μέσα από πανάρχαιες ερωτικές πρακτικές λάτρευαν το γυναικείο και ανδρικό ερωτικό όργανο. Οι ερωτικές αυτές πρακτικές πιθανόν να ξεκίνησαν μέσα από ναούς της Ελλάδας, της ς, της Κίνας. Η βάση του συστήματος του μαγικού ερωτισμού είναι ότι οι Γυναίκες έχουν ισχυρότερη νοητική ενέργεια από έναν άνδρες. Ως εκ τούτου ένας άνδρας θα μπορούσε να φτάσει σε νοητική και σωματική τελειότητα μέσω της τελετουργικής -μαγικής- ερωτικής πράξης με μία γυναίκα. 

« Η Τέχνη του Έρωτα είναι η πρώτη απ΄ όλες τις τέχνες γιατί όταν ασκείται σωστά, φέρνει τον άνθρωπο κοντά στην Αθανασία…», Σου- Νου- Τσίνγκ. Ινδικά και Κινέζικα κείμενα, βεβαιώνουν ότι μπορεί κάποιος να πετύχει την βιολογική αθανασία και την απελευθέρωση, δια μέσου ενεργειακών ερωτικών τεχνικών που εφαρμόζονται στη διάρκεια του σωματικού έρωτα. 

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ο τελετουργικός έρωτας λοιπόν είναι το μέσο για να φτάσει κανείς στην απόλυτη ένωση και αρμονία με το σύντροφό του αλλά και με τη φύση ή τον υπόλοιπο κόσμο και το σύμπαν. Στην Τάντρα και Ταο ο οργασμός δεν είναι ο κεντρικός σκοπός κάθε σεξουαλικής ένωσης. Αντίθετα η ανταλλαγή, η σωματική και ψυχική ένωση οδηγούν στην έκσταση που είναι και το ζητούμενο της απόλυτης αίσθησης και συναίσθησης. Οι εραστές στο ταντρα γιόγκα δεν έχουν λόγο να ξοδέψουν τα ερωτικά τους υγρά. Η εκσπερμάτωση είναι μικρογραφία του θανάτου. Η ερωτική πρακτική της μη-εκσπερμάτωσης «αποταμιεύει» και μετασχηματίζει το σπέρμα και τα γυναικεία ερωτικά υγρά σε ενέργεια. Τα υγρά των γεννητικών οργάνων ωστόσο αντιπροσωπεύουν μια υψηλή συγκέντρωση πολύτιμων συστατικών διατήρησης της ζωής και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα ξοδεύουμε ασυλλόγιστα… στην πραγματικότητα όμως ο «οργασμός» δεν είναι κατά κανένα τρόπος κάτι συνώνυμο με την «εκσπερμάτωση». 

Στο σύμπαν τίποτα δεν πεθαίνει , τουλάχιστον όχι έτσι όπως το εννούμε και αυτό είναι η Αρχή Διατήρησης της ενέργειας. Στον άντρα και τη γυναικα η μεγαλύτερη απώλεια συμβαίνει όταν το σπέρμα και τα ωάρια βγαίνουν έξω απο το σώμα. Η οργασμική αυτή ενέργεια περιέχει στα υγρά της, τα καλύτερα υλικά του ανθρώπινου σώματος.. Στην (συνηθισμένη) ερωτική πράξη οι άντρες χάνουν περίσσότερη ενέργεια απο τις γυναίκες, αφού το σπέρμα κυλάει προς τα έξω. Μέσω των τεχνικών της Τάντρα και του ερωτικού Ταό το ζευγάρι καταφέρνει να επιτυγχάνει έναν (ή και πολλούς) οργασμούς που είναι έντονοι, εκστατικοί, ζωογόνοι και καθολικοί. Αυτή η τεχνική επιτυγχάνεται με την ισσοροπία του Νερού ( -Γιν) και της Φωτιάς (Άντρας-Γιανγκ). 

Η ισσοροπία επιτυγχάνεται όταν ο άντρας καταφέρνει να κάνει έρωτα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να εκσπερματώνει και έτσι να ικανοποιεί την ερωτική του σύντροφο. Αλληγορικά αυτή η ερωτική πράξη συμβολίζεται με την ένωση του Σίβα (Άντρας, Λίνγκαμ ή Πέος) με την Παρβάτι (, Γιόνι ή Αιδοίο). Αν το ζευγάρι εμβαθύνει σε αυτές τις ερωτικές τεχνικές και δεν σπαταλά ασύστολα, τα ζωτικά του υγρά, ανυψώνει τη Δύναμη της Κουνταλίνης, που βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης. Αυτό έχει σαν συνέπεια να μεταλλάσει τα θνητά κύτταρα και με τον καιρό δημιουργείται το αθάνατο σώμα ή σώμα του Κεραυνού. Αυτό επιτυγχάνετε μέσω μιας εσωτερικής ερωτικής Αλχημικής τεχνικής που εκκρίνεται, το «Χρυσό ελιξίριο της αθανασίας». 


Σαν αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας το ζευγάρι βιώνει την Απελευθερωτική Ανύψωση, την υπερβατικότητα και εντέλει τη θέωση. Οι ερωτικές αυτές τεχνικές εφαρμόζεται από άντρες και γυναίκες που το βρίσκουν απόλυτα φυσιολογικό, να βρίσκουν ευτυχία στη σαρκική επαφή και απο τη στιγμή που, πριν ή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, επεμβαίνει ο οραματισμός και η φαντασία, το ζευγάρι βρίσκεται ιδιαίτερα κοντά στο στόχο του αυτό που η ανατολική Ερωτική Παράδοση ονομάζει Μαγικό Έρωτα ή Μαϊθούνα. 

Η εκτέλεση του μαϊθούνα, έχει σαν αποτέλεσμα την αναζωογόνηση, τη φυσική αναγέννηση του οργανισμού του ζευγαριού. Αν είναι πραγματικά έμπειρο, θα ξανανιώσει διαμέσου του έρωτα. Το ταντρικό ζευγάρι, μπορεί να νικήσει το θάνατο και τα γηρατειά. Αυτή είναι η τελική νίκη, η δυνατότητα να φτάσουν στον υπεράνθρωπο. 

Πρακτική του Μαγικού Σεξ 

Ο άντρας στέκεται με σεβασμό μπροστά στη γυμνή γυναίκα, συγκεντώνεται και βιώνει το Κοσμικό Μυστήριο στον εσώτερο εαυτό του, εξυψώντας την ερωτική του σύντροφο σε μια ζωντανή θεά, γιατί «Κάθε γυναίκα γυμνή ενσαρκώνει την Πρακρίτι. Θα πρέπει λοιπόν να την αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο θαυμασμό και την ίδια απόσταση που δείχνουμε παρατηρώντας τα αδιαπέραστα μυστικά της φύσης, την απεριόριστη ικανότητα της δημιουργίας. Η τελετουργική γυμνότητα της γιογκίν, έχει μια εσωτερική μυστική αξία. Αν μπροστά στη γυμνή γυναίκα δεν αισθάνεσαι στα βαθύτερα σου είναι, την ίδια τρομακτική συγκίνηση που νιώθεις μπρος στην αποκάλυψη του κοσμικού Μυστηρίου – δεν υπάρχει τελετουργία, δεν υπάρχει παρά μια βέβηλη πράξη με όλες τις συνέπειες που γνωρίζουμε…», («Η Γιόγκα», Mircea Eliade, Εκδ. «Ι. Χατζηνικολή»). 

Η γυναίκα με τη σειρά της νιώθει τον ίδιο σεβασμό μπροστά στον γυμνό άντρα και μέσω του νου της τον εξυψώνει σε θεό. Στη συνέχεια το ζευγάρι απομακρύνει κάθε άσκοπη- περιττή σκέψη και χάνει τη συνείδηση των σωμάτων και τη συναίσθηση του εξωτερικού κόσμου. Εν συνεχεία ακολουθεί το ερωτικό αγκάλιασμα. Οι κινήσεις είναι ήρεμες, απαλές και το μεγαλύτερος μέρος αφιερώνεται στο αγκάλιασμα των δυο σωμάτων, με κυρίαρχη τη διείσδυση του αντρικού οργάνου μέσα στο γυναικείο όργανο και τίποτε άλλο. 

Η ερωτική ένωση γίνεται μεταξύ δύο «θεών» και ο έρωτάς τους στοχεύει στην απόκτηση της υπέρτατης ευδαιμονίας και στην ικανότητα να πραγματοποιήσουν την «αλήθεια του σώματος» και να γίνουν ικανοί να συμμετάσχουν στην «κοινωνία» με την Συμπαντική . Ο άντρας κάθεται επάνω σε ένα χαλί ή στρώμα με τα πόδια του σταυρωμένα (σε στάση λωτού). Η γυναίκα κάθεται επάνω στον ερωτικό της σύντροφο με τέτοιο τρόπο ώστε οι γάμπες της να του τυλίγουν τη μέση. Με αυτό τον τρόπο καθίσματος το Λίνγκαμ του εισχωρεί μέσα στο Γιόνι εύκολα και με αυτό τον τρόπο ενώνονται ερωτικά. 

Η ερωτική αυτή πράξη κρατάει πολύ χρόνο και το ζευγάρι προσπαθεί να αφήσει τη φύση και την ερωτική ενέργεια να δράσει χωρίς τη μεσολάβηση του Εγώ, χωρίς επιθυμία, χωρίς αναλυτική συνείδηση. Έξαλλου η Αγάπη δεν επιθυμεί τίποτα, δεν ζητάει τίποτα και δεν απαιτεί τίποτα. Είναι επιβεβλημένο και αναγκαίο κατά τη διάρκεια αυτής της Ιερής Ερωτικής Πράξης να μην υπάρχει ζωτική επιθυμία. Όσο συνεχίζεται το ερωτικό αγκάλιασμα και το αρσενικό και θηλυκό όργανο βρίσκεται το ένα μέσα στο άλλο στο σημείο αυτό του σώματος των δυο εραστών -με τον παρατεταμένο έρωτα και χωρίς την εκκριση ερωτικών υγρών – αναπτύσσεται «θερμότητα» λόγω της τριβής των ερωτικών οργάνων (του Λίνγκαμ-Πέους και Γιόν-Αιδοίο). 
Η θερμότητα αυτή των ερωτικών οργάνων τα διαπερνά και επιδρά στη βάση της σπονδυλικής στήλης. Σε αυτό το σημείο βρίσκεται η δύναμη της Κουνταλίνι ή Δύναμη του Φιδιού του κάθε ανθρώπινου όντος. Με τη βοήθεια του σαρκικού έρωτα και τη θερμότητα που αναπτύσσει σε αυτή την περιοχή, ρεύματα ενέργειας διαπερνούν τη συγκεκριμένη περιοχή. 
Με την πάροδο του χρόνου και την εντατική εξάσκηση στην «Ιερή Ερωτική Ένωση», η «Δύναμη του Φιδιού» ενεργοποιείται και σιγά-σιγά αρχίζει και ανυψώνεται από την βάση της σπονδυλικής στήλης προς τα επάνω. Η δύναμη αυτή, περνάει στα νευρικά πλέγματα δεξιά και αριστερά της σπονδυλικής στήλης, ενεργοποιώντας και δυναμώνοντας όλα τα όργανα τους σώματος που είναι συνδεδεμένα με τα νευρικά αυτά πλέγματα. Η υπερ-δύναμη αυτή απελευθερώνει τεράστια ποσά ενέργειας προς όφελος του οργανισμού κι εντέλει καταλήγει στον εγκέφαλο των δυο εραστών. Εκεί συμβαίνουν θαυμαστές μεταβολές που οι ασκούμενοι στον μαγικό ερωτισμό τις προσλαμβάνουν σαν κατάργηση του γραμμικού χρόνου, σταμάτημα της σκέψης, καθάρισμα και απέραντη διαύγεια του νου, «αγκάλιασμα» και «σκόρπισμα» στην απειροσύνη του σύμπαντος. 
Αν το ζευγάρι ασκηθεί με αυτόν τον τρόπο στον σαρκικό έρωτα χωρίς να υπάρχει εκροή σπέρματος και ερωτικής βλέννας, τα σώματα τους σιγά-σιγά θα ανανεωθούν, θα αρχίσουν να γίνονται απρόσβλητα από ασθένειες και με την πάροδο του χρόνου τα κύτταρά τους θα αρχίσουν να αλλάζουν. Η φύση θα φροντίσει να αντικατασταθούν όλα τα παλιά κύτταρα με νέα, δυνατά, καθαρά που πιθανότατα στο DNA τους, θα είναι εγγεγραμμένη η εντολή της βιολογικής αθανασίας.

Πηγές: 

* Προσωπική έρευνα του συγγραφέα

* : “Η αθανασία του σώματος”, Γ. Παραπαγγίδη, Αθήνα 1973, “Ο μαγικός ερωτισμός”, Serge Hutin, εκδ. “Αστέρι 1978΄. “Σεξουαλικά Μυστικά”, Ντάγκλας-Σλίνγκερ εκδ. “Μπουκουμάνη” “Το Ερωτικό Ταό”, J. Chang, εκδ. “Αρμονία”, “Kama Soutra” εκδ. “Μπουκουμάνης”, “Ινδική τέχνη του έρωτα” εκδ. “Παρασκήνιο” 

Προειδοποίηση 

Η τεχνική που περιγράφεται παραπάνω θα ήταν σκόπιμο να εκτελεστεί μετά από μακρά προετοιμασία των ενδιαφερόμενων και αφού έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Η άνοδος της δύναμης της Κουνταλίνι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αν δεν έχουμε προετοιμασθεί κατάλληλα.. Διάφορες ασκήσεις, διαλογισμός, ελαφρά νηστεία προετοιμάζουν το έδαφος ώστε το σώμα να είναι έτοιμο να δεχθεί αυτά τα ποσά ενέργειας που διαφορετικά ίσως δώσουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

 

Πηγή…

 

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x