Μια ξεχωριστή  “Πράξη ζωής”

Μια ξεχωριστή “Πράξη ζωής”


0 0 ψήφοι
Article Rating

Το Δίκτυο Εθελοντών Άμεσης Κοινωνικής Δράσης «Πράξεις ς» θα πραγματοποιήσει ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Bazaar το Σαββάτο 15 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης με ώρες Λειτουργίας 10:00 – 17:00. Στόχος των Εθελοντών αποτελεί η προμήθεια και διάθεση μιας θερμοκοιτίδας για το Δημόσιο Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» για να χαρίσουμε περισσότερα χαμόγελα!

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Όλοι εμείς Εθελοντές, Φίλοι του Δικτύου, Αγγελιοφόροι Περιφέρειας θα χαρίσουμε Φαντασία, Μεράκι, Χαρά, Χαμόγελα και μπόλικη Αγάπη για μια πολύ σημαντική Πράξη ς! Όμορφες δημιουργίες θα φτάσουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας να γεμίσουν πολύχρωμους πάγκους ενώ δύο ξωτικά θα αναλάβουν χρέη βοηθών ενώ θα απασχολούν τους μικρούς μας φίλους.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους όσους ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας και από καρδιάς προσφέρουν στην όμορφη ξεχωριστή προσπάθεια.

Σας περιμενουμε όλους στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης! λειτουργίας bazaar: 10:00 – 17:00 Για την πρόσβαση εξυπηρετεί το Μετρό (στάση Νέος Κόσμος) και εν συνεχεία το Τραμ (στάση Αγ.Φωτεινή-Πλατεία). Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 210 93 47 311 & 6956 096 115

Σε περίπτωση βροχής το Bazaar δεν θα πραγματοποιηθεί.

http://www.goodchannel.gr


 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x