Ναύπλιο | Δημιουργία κοινωνικού φροντιστήριου με τη συμβολή του Δήμου

Ναύπλιο | Δημιουργία κοινωνικού φροντιστήριου με τη συμβολή του Δήμου


0 0 ψήφοι
Article Rating

Νέοι εκπαιδευτικοί, πήραν την πρωτοβουλία και με τη βοήθεια του δήμου Ναυπλιέων, έχουν δρομολογήσει τις ενέργειες που απαιτούνται για τη δημιουργία και λειτουργία κοινωνικού φροντιστηρίου, ώστε να παρέχουν αφιλοκερδώς μαθήματα σε άπορους και οικονομικά αδύνατους μαθητές στην αργολική πρωτεύουσα.

Η πρόταση για τη δημιουργία κοινωνικού φροντιστηρίου, το οποίο θα αποβλέπει στη στήριξη και την ενδυνάμωση των μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, βρίσκει σύμφωνη και αλληλέγγυα τη σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που με σχετική απόφασή της αναλαμβάνει να προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεται, ώστε άμεσα να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση, με την παραχώρηση αιθουσών και την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

 

Ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, σημείωσε ότι «η εκπαίδευση και το σχολείο δοκιμάζονται και θα δοκιμαστούν περαιτέρω στο άμεσο μέλλον, έχουμε υποχρέωση να υποστηρίξουμε το σύνολο των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, και σήμερα κάνουμε πράξη την υποχρέωση αυτή. Η κουλτούρα της αλληλεγγύης και της προσφοράς είναι η καλύτερη απάντηση στην κρίση, που τόσο ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρούν την ελληνική κοινωνία».

http://www.iefimerida.gr


 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x