Ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αιγάλεω

Ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αιγάλεω


0 0 ψήφοι
Article Rating

Ο Δήμος Αιγάλεω στα πλαίσια της 24ης “Πολιτιστικής Διαδρομής” θέλοντας να τονώσει το αίσθημα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, στοιχεία απαραίτητα στο δύσκολο χρονικό διάστημα που βιώνουμε όλοι μας, και ταυτόχρονα να ανακουφίσει πρακτικά και ουσιαστικά συνανθρώπους μας που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μάχη της καθημερινής επιβίωσης, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου σε όλες τις δωρεάν μουσικές εκδηλώσεις της «Πολιτιστικής Διαδρομής 2013».

Τη φετινή χρονιά ο Δήμος Αιγάλεω κατάφερε, για πρώτη χρονιά, να προσφέρει δωρεάν είσοδο στο κοινό σε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις (αφιέρωμα στο Λ. Παπαδόπουλο, συναυλία Χρ. Θηβαίου κ.λ.π.) και καλεί τους συνδημότες του, αλλά και το κοινό από άλλες περιοχές, που θα παρακολουθήσουν τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, με ευαισθησία να συνδράμουν την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου φέρνοντας μαζί τους στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής» τρόφιμα μακράς διαρκείας (π.χ. γάλα, λάδι, ρύζι, όσπρια, μακαρόνια, αλεύρι, ζάχαρη κλπ). Υπάλληλοι και εθελοντές θα παρίστανται για να συγκεντρώνουν και να καταγράφουν τα προσφερόμενα προϊόντα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ο Δήμος Αιγάλεω σας προσκαλεί να αποδείξουμε, όλοι μαζί, την ευαισθησία και τη αράστασή στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Το φετινό σύνθημα είναι “Πολιτισμός και προσφορά….”.

Πηγή: Ποιότητα ς


Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x