Βόλος | Νέοι εθελοντές υποστηρίζουν τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Βόλος | Νέοι εθελοντές υποστηρίζουν τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου


0 0 ψήφοι
Article Rating

Με στόχο την υποστήριξη της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο Δήμος Βόλου – Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας ς και Πολιτισμού, ξεκινά συνεργασία με μια νέα ομάδα εθελοντών.

Πρόκειται για την Λέσχη Ελλήνων Αλεξιπτωτιστών Μαγνησίας (ΛΕΑΜ) η οποία ιδρύθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, αριθμεί 50 μέλη και ήδη έχει αναλάβει δράση με περιπολίες πυρασφάλειας στην περιοχή.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Η ομάδα απαρτίζεται πολίτες που έχουν υπηρετήσει στους αλεξιπτωτιστές αλλά και από απλούς πολίτες που οργανώνονται για να προσφέρουν εθελοντικά όπου χρειάζεται.

Η πρώτη από κοινού δράση Δήμου και ΛΕΑΜ αφορά την εβδομαδιαία συλλογή των τροφίμων από τα καλάθια που έχουν στηθεί υπέρ του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου σε πολλά σούπερ μάρκετ της πόλης.

Παράλληλα οι πολίτες του Βόλου σε κινηματογράφο της πόλης θα βρίσκουν καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού αντίστοιχο καλάθι όπου θα μπορούν να προσφέρουν προιόντα για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου.

Όπως επισημαίνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας κ.Παντσάς, κατά τη θερινή περίοδο τα ράφια αδειάζουν πιο εύκολα και, δεδομένου ότι ο αριθμός των επωφελούμενων συμπολιτών έχει περίπου διπλασιαστεί σε σχέση με την αρχή της χρονιάς, υπάρχει ανάγκη σε τρόφιμα μακράς συντηρήσεως και κυρίως ζάχαρη, αλεύρι και γάλατα.


http://www.localit.gr

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x