Έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγ. Δημητρίου


0 0 ψήφοι
Article Rating

 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγ. Δημητρίου ξεκινάει τη λειτουργία του τον Οκτώβριο, έπειτα από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας που αφορά σε διαδικαστικές και λειτουργικές λεπτομέρειες. Με εξειδικευμένο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό, στεγαζόμενο σε ιδιόκτητο κτήριο του Δήμου, θα ανοίξει τις πόρτες του σύντομα σε όλους εκείνους που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου, κατανοώντας τις ολοένα αυξανόμενες οικονομικές δυσκολίες μερίδας πολιτών, δίνει προτεραιότητα και επικεντρώνει τις πολιτικές του δράσεις και προσπάθειες σε άμεσες παρεμβάσεις που έχουν ως γνώμονα την ανακούφιση και υποστήριξη των δημοτών.

Σε ποιους απευθύνεται;

Στο πλαίσιο αυτό, η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου απευθύνεται σε κατοίκους του Δήμου και αφορά στη δωρεάν κάλυψη οικογενειών σε τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.

Κριτήρια ένταξης

Κύριο κριτήριο ένταξης στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι το εισόδημα, ενώ θα λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως η οικογενειακή κατάσταση, η ανεργία, προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας (αναπηρίες).


Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x