Νέο Παγκόσμιο Δίκτυο Οργανισμών υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων συνδέει 15 χώρες και 4 ηπείρους. Παρούσα και η Ελλάδα εν μέσω 14 χωρών

Νέο Παγκόσμιο Δίκτυο Οργανισμών υποστήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων συνδέει 15 χώρες και 4 ηπείρους. Παρούσα και η Ελλάδα εν μέσω 14 χωρών


0 0 ψήφοι
Article Rating

Μια ομάδα οργανισμών υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο συναντήθηκαν στις 12/6/2014 στο Παρίσι, στη Γαλλία για να παρουσιάσουν την Συμμαχία των Νεοφυών Επιχιερήσεων (Allied For Startups).

Με την συμμετοχή 15 χωρών, 4 ηπείρων και περισσότερων από 16 οργανισμών σαν ιδρυτικά μέλη, η αποστολή της Συμμαχίας των Νεοφυών Επιχειρήσεων (Allied For Startups') είναι να συνδέει τους διαμορφωτές πολιτικών των τεχνολογικών οικοσυστημάτων από ολο τον κόσμο. Χτίζοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο νεοφυών επιχειρήσεων, επιχειρηματιών, επενδυτικών κεφαλαίων (VCs) και υποστηρικτικών οργανισμών, τα μέλη της Συμμαχίας θα συνεργαστούν για την ανάπτυξη μιας παγκόσμιας συναίνεσης στις πολιτικές που μπορούν να επηρεάσουν θετικά τις νεοφυείς επιχειρήσεις αναπτύσσοντας την ψηφιακή επιχειρηματικότητα και την ψηφιακή οικονομία γενικότερα.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Η πρώτη δράση της Συμμαχίας των Νεοφυών Επιχειρήσεων είναι να γίνει μια παγκόσμια απογραφή των νεοφυών οικοσυστημάτων κάθε κράτους – μέλους, συγκεντρώνοντας δεδομένα για βασικούς δείκτες μέτρησης πολιτικών, συμπεριλαμβάνοντας την συμβολή των νεοφυών επιχειρήσεων στην οικονομία, τα εμπόδια νεοφυούς ανάπτυξης καθώς και την τρέχουσα αποτελεσματική πολιτική για τις νεοφυείς επιχειρήσεις. Βασισμένη σε αυτά τα στοιχεία, η Συμμαχία των Νεοφυών Επιχειρήσεων θα δημιουργήσει επίσημες κατευθυντήριες αναφορές – οδηγίες και ομάδες πίεσης για τα ζητήματα που θα επισημανθούν από τα μέλη της ως τα πλέον επείγοντα, συμπεριλαμβανομένου της προστασίας πληροφοριών, της ιδιωτικότητας και της μετανάστευσης.

Η Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων υποστηρίζει αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια, ώστε να ξεκινήσει μια παγκόσμια συζήτηση για τις νεοφυείς επιχειρήσεις και την δημόσια πολιτική σε παγκόσμιο επίπεδο.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.alliedforstartups.org

Μέλη – Χώρες και Οργανισμοί:

Βραζιλία – Startup Brazil
Χιλή – Startup Chile 
Δανία – Danish Entrepreneurs' Association 
Ευρωπαϊκή Ένωση – European Confederation of Young Entrepreneurs, YES 
Γαλλία – France Digitale 
Γερμανία – The Factory 
Ελλάδα – Hellenic Startup Association 
Ουγγαρία – Bridge Budapest
Iταλία – Italia Startup 
Mαλαισία – Startup Malaysia 
Πορτογαλία – Beta-I 
Σλοβακία – The Spot 
Ισπανία – Spain Startup
Ηνωμένο Βασίλειο – Coalition for a Digital Economy (COADEC)
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής – Engine Advocacy

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x