Ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα Dr. Ladapo, ζήτησε να σταματήσει η χρήση όλων των «TSIμπημάτων» μRΝA

Ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα Dr. Ladapo, ζήτησε να σταματήσει η χρήση όλων των «TSIμπημάτων» μRΝA


5 1 ψήφος
Article Rating

«Οι κίνδυνοι της ενσωμάτωσης του DΝΑ δεν έχουν αξιολογηθεί για τα «tsimpήματα» μRΝA κατά του «γιόκα-19», αυτά τα «tsimπήματα» δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε ανθρώπους»

«Είναι κυριολεκτικά ανήθικο να προσφέρεις αυτά τα προϊόντα». – «Ολα τα «TSIμπήματα» υπερβαίνουν τις οδηγίες για το υπολειμματικό DNA που ορίζονται από τον FDA και τον ΠΟΥ για 10 ng/δόση κατά 188 έως 509 φορές» – Διαψεύδει τους ισχυρισμούς ο FDA…

«Το «tsiμπημα» της Πfizερ για τον CοβID-19 που εγχύθηκε σε δισεκατομμύρια ανθρώπους δεν ήταν το ίδιο που χρησιμοποιήθηκε στις κλινικές δοκιμές της Πfizερ. Υπήρχε ένα « δόλωμα και διακόπτης ». Το κοινό έλαβε φιαλίδια μολυσμένα με πλασμιδικό DNA…»

«Οι κίνδυνοι της ενσωμάτωσης του DNA δεν έχουν αξιολογηθεί για τα εμβόλια mRNA CoVID-19, αυτά τα εμβόλια δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε ανθρώπινα όντα» , λέει ο γενικός χειρουργός της Φλόριντα Dr. Ladapo, ο οποίος είναι έτοιμος να απαγορεύσει τα εμβόλια MRNA Covid-19 στη Φλόριντα. «Είναι κυριολεκτικά ανήθικο να προσφέρεις αυτά τα προϊόντα». ισχυρίζεται.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Μια μελέτη από τον Kevin McKernan και τους συνεργάτες του βρήκε «την παρουσία δισεκατομμυρίων έως εκατοντάδων δισεκατομμυρίων μορίων DNA ανά δόση σε αυτά τα εμβόλια. Με τη χρήση φθοριομετρίας, όλα τα εμβόλια υπερβαίνουν τις οδηγίες για το υπολειμματικό DNA που ορίζονται από την FDA και την ΠΟΥ για 10 ng/δόση κατά 188 έως 509 φορές .

Ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα Δρ. Joseph Ladapo έθεσε αυτό το θέμα στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των (FDA). Ωστόσο, ο οργανισμός δεν παρείχε καμία διαβεβαίωση, σύμφωνα με το σκεπτικό του Δρ. Ladapo, ότι πραγματοποιήθηκαν αξιολογήσεις ενσωμάτωσης DNA για να αντιμετωπιστούν οι ανησυχίες για την ασφάλεια που σκιαγραφήθηκαν από την ίδια την FDA το 2007.

Ως εκ τούτου, ο Δρ Joseph Ladapo ζήτησε να σταματήσει η χρήση όλων των ενέσεων mRNA του COVID-19 την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2024. Ακολουθεί ένα σύντομο απόσπασμα:

«Η ενσωμάτωση DNA ενέχει έναν μοναδικό και αυξημένο κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία και την ακεραιότητα του ανθρώπινου γονιδιώματος , συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου ότι το DNA ενσωματωμένο σε σπέρμα ή γαμέτες ωαρίων θα μπορούσε να περάσει σε απογόνους λήπτες εμβολίου mRNA COVID-19. Εάν οι κίνδυνοι της ενσωμάτωσης του DNA δεν έχουν αξιολογηθεί για τα εμβόλια mRNA COVID-19, αυτά τα εμβόλια δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε ανθρώπους».


Ολόκληρο το δελτίο από το Υπουργείο ς της Φλόριντα είναι διαθέσιμο για ανάγνωση εδώ .

Ο Δρ. Ladapo είναι τώρα έτοιμος να κάνει κινήσεις για την πλήρη απαγόρευση των λήψεων mRNA COVID-19 στη Φλόριντα.

Στο War Room του Steve Bannon, ο πολιτικός παρουσιαστής ρώτησε: «Θα σταματήσετε και θα απαγορεύσετε τη χρήση αυτών των εμβολίων; Θα πείτε στις κρατικές εγκαταστάσεις [και] στα σχολεία, που ήταν τόσο αμφιλεγόμενο, τι συμβαίνει τεχνικά με τη διακήρυξή σας;»

«Ναι, δουλεύουμε πάνω σε αυτό », απάντησε ο Δρ. Ladapo. «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, και σίγουρα, με τις υπηρεσίες υγείας της κομητείας μας, δεν θα πρέπει να τους προσφέρουμε ».

« Είναι κυριολεκτικά ανήθικο να προσφέρουμε αυτά τα προϊόντα και θα διερευνήσουμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε γιατί, ειλικρινά, είναι τόσο λάθος για τους ανθρώπους, είτε είναι CVS είτε Walgreens είτε κάποιο άλλο φαρμακείο ή νοσοκομείο, είναι πολύ λάθος για τους ανθρώπους να το βάζουν αυτό σε ανθρώπινα όντα όταν δεν έχει γίνει η κατάλληλη δοκιμή για να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει ενσωμάτωση του DNA και των νανοσωματιδίων λιπιδίων στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Τα παιδιά μου μάλλον μπορούν να το καταλάβουν αυτό, και το μεγαλύτερο μου είναι δέκα. Είναι ΛΑΘΟΣ λάθος .»

Η πλήρης εμφάνιση του Dr. Ladapo στο War Room του Steve Bannon είναι διαθέσιμη στο παρακάτω βίντεο:

 

Σχόλιο Ελλήνων Αφύπνιση:

Η πολιτεία της Φλόριντα και ο Γενικός Χειρουργός της Πολιτείας Δρ. Joseph A. Ladapo, έχουν απασχολήσει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν με σχετικές αποφάσεις και ανακοινώσεις για τα εμβόλια. Θυμίζουμε ότι ήταν η πρώτη Πολιτεία των Η.Π.Α, τον Οκτώβριο του 2022, που έβγαλε ανακοίνωση για σύσταση σε άνδρες 18-39 ετών να μην λαμβάνουν εμβόλια mRNA κατά του Coβid-19 λόγω αύξησης, κατά 84%, των καρδιακών θανάτων εντός 28 ημερών μετά τον εμβολιασμό με mRNA, ενώ, τον Μάιο του 2023 ο ανώτατος αξιωματούχος υγείας δημοσίευσε μια επιστολή, την οποία έστειλε στον FDA και το CDC, στην οποία κατηγορούσε αξιωματούχους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Η.Π.Α ότι εν γνώσει τους «σπρώχνουν» επικίνδυνα εμβόλια στο κοινό.

Ο FDA φυσικά διαψεύδει…

Η εντεινόμενη ρητορική του Δρ. Ladapo ώθησε τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες, σύμφωνα με άρθρο των nytimes να προβούν σε διάψευση των ισχυρισμών του. Σε μια επιστολή προς τον Δρ. Ladapo που δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο, ο FDA εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι οι ισχυρισμοί του είναι αβάσιμοι. «Τα εμβόλια έχουν σώσει εκατομμύρια ζωές» , ανέφερε ο οργανισμός σε δήλωση την Τετάρτη. Καταδίκασε τον Δρ Ladapo για «τροφοδοσία παραπληροφόρησης» που συμβάλλει στη χαμηλή πρόσληψη εμβολίων και στη συνέχιση των θανάτων και της σοβαρής ασθένειας από τον Coβid.

ΠηγέςFloridahealth.gov & Vigilant News

Απόδοση & ΣχολιασμόςΕλλήνων Αφύπνιση

Πηγή…

5 1 ψήφος
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x