Περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ για τρόφιμα στους άπορους.

Περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ για τρόφιμα στους άπορους.0 0 ψήφοι
Article Rating

Την έγκριση ποσού 30 εκατομμυρίων ευρώ σε τρόφιμα ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να διατεθούν στους άπορους και σε όσους έχουν ανάγκη.

Το Υπουργείο ζητά να περιληφθούν στο πρόγραμμα αυτό γαλακτοκομικά προϊόντα, ζυμαρικά, ρύζι και ελαιόλαδο, που θα διανεμηθούν κυρίως σε κοινωφελή ιδρύματα, προγράμματα της εκκλησίας και των Δήμων, άπορους, άστεγους και πολύτεκνες οικογένειες. Το Υπουργείο ζητά επίσης να αυξηθεί ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος σε περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

 


Όπως τόνισε ο Υπουργός, καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας, «με την ευαισθητοποίηση όλων των πλευρών, της ΕΕ, της πολιτείας και των φορέων αλληλεγγύης, πρέπει να προστατεύεται το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, που είναι η πρόσβαση σε επαρκή, ασφαλή και υγιεινή διατροφή. Πέρα από τις αναπτυξιακές πολιτικές απαιτείται η αποτελεσματική υποστήριξη κάθε Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε κάθε εποχή και κυρίως στη σημερινή εποχή της μεγάλης δυσπραγίας, όπου ο κοινωνικός ιστός απειλείται ακόμη περισσότερο».

Home Page

 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x