Πρωτοβουλία Γερμανών πολιτών για την Ελλάδα

Πρωτοβουλία Γερμανών πολιτών για την Ελλάδα


0 0 ψήφοι
Article Rating

Γερμανοί πολίτες του Hilden δημιούργησαν μία οργάνωση με την ονομασία «Hilden hilft Griechenland» (Το Χίλντεν βοηθά την Ελλάδα), προκειμένου να μαζέψουν χρήματα από τους κατοίκους της περιοχής και να τα προσφέρουν στο ελληνικό κράτος.

Η ιδέα για την δημιουργία της οργάνωσης αυτής ανήκει στην Ute Krall, κατοίκου της περιοχής, η οποία και δηλώνει φίλη της χώρας. Έχει ταξιδέψει πολλές φορές στη χώρα μας, ωστόσο, κατά την τελευταία της επίσκεψη στη χώρα μας είδε τις επιπτώσεις της κρίσης και τους εκατοντάδες αστέγους στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή η εικόνα αποτέλεσε και την αιτία που την

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

παρακίνησε να δημιουργήσει την οργάνωση αυτή.

Μέχρι στιγμής η γυναίκα αυτή έχει καταφέρει να συλλέξει περίπου 8.000€, από τους δημότες της περιοχής και στόχος της είναι να μοιράσει αυτά τα χρήματα στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής έχει δώσει 2.500€ στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας – Απασχόλησης ατόμων με αναπηρία στα Χανιά για τη θέρμανση του κτιρίου.

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μπορούμε», έχει ήδη επικοινωνήσει με την δημιουργό της οργάνωσης, προκειμένου να παραλάβει τα χρήματα και να τα διαμοιράσει σε συγκεκριμένα ιδρύματα. Στη σελίδα τους στο facebook, οι άνθρωποι του «Μπορούμε» έχουν ανεβάσει φωτογραφία της Ute Krall μαζί με τον ιδιοκτήτη του ελληνικού εστιατόριου «Christos Grill» που βρίσκεται στην γερμανική πόλη. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι στο εστιατόριο έχουν μαζέψει τρόφιμα, είδη ρουχισμού και έχουν δώσει και τα φιλοδωρήματα που έχουν μαζέψει για να τα δώσουν στον οργανισμό της Ute Krall.

http://www.zougla.gr


 

Πηγή: Καλά Νέα

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x