ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ


0 0 ψήφοι
Article Rating

1) Να καταργηθούν όλες οι θρησκευτικές αργίες και να καθιερωθούν ως αργίες, εκτός από τις εθνικές εορτές που είναι ήδη καθιερωμένες, και εορτές για σημαντικά γεγονότα της Ελληνικής ιστορίας π.χ. προς τιμή των θερμοπυλομάχων, για την νίκη των Αθηναίων κατά των Περσών κλπ

2) Να καταργηθούν όλες οι συμμετοχές της «εκκλησίας» σε δημόσιους χώρους που δεν έχουν σχέση με θρησκευτικές τελετές όπως: 0 αγιασμός στη αρχή κάθε σχολικού έτους, 0 αγιασμός κατά την έναρξη των εργασιών στη Βουλή, Η ορκωμοσία κάθε νέας κυβέρνησης ενώπιον του Ευαγγελίου, Η ορκωμοσία ενώπιον του Ευαγγελίου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

3) Η ανάρτηση εικόνων και συμβόλων της ορθοδοξίας στις αίθουσες των δικαστηρίων και των σχολείων, στα γραφεία των δημοσίων υπηρεσιών κλπ,

4) Η κατάργηση οργανικών θέσεων κληρικών στον Στρατό και την Αστυνομία στα νοσοκομεία τις φυλακές κλπ.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

5) Το μάθημα των θρησκευτικών να μετατραπεί σε μάθημα διδασκαλίας όλων των θρησκειών, χωρίς καμία ιδιαίτερη έμφαση στην Ορθοδοξία και παράλληλα να παύσει η χειραγώγηση των μαθητών από τους εκπροσώπους της Ορθοδοξίας.

6) Να παύσει η επίσημη συμμετοχή κρατικών υπαλλήλων, αστυνομικών και στρατιωτικών με την ιδιότητά τους αυτή θρησκευτικές εκδηλώσεις (λιτανείες, δοξολογίες κλπ). Η τυχόν συμμετοχή τους να γίνεται μόνον υπό την ιδιότητα του πολίτου.

7) Να προβλέπεται υποχρεωτικά ο πολιτικός γάμος, ενώ ο θρησκευτικός να είναι προαιρετικός. Η ονοματοδοσία των παιδιών να γίνεται υποχρεωτικά στο ληξιαρχείο και η βάπτιση να είναι προαιρετική. Το ανάλογο να ισχύσει για τις κηδείες κλπ


Να έχουν το δικαίωμα όλες οι θρησκείες να ανεγείρουν ναούς και ευκτήριους οίκους χωρίς να ζητούν άδεια από το Υπουργείο ς και θρησκευμάτων και τα ιερατεία όλων των θρησκειών να είναι ισότιμα.

9) Το δε Υπουργείο ς και Θρησκευμάτων να γίνει μόνον Υπουργείο ς.

10) Να διακοπεί η μισθοδοσία του κλήρου. Οι κληρικοί της κάθε θρησκείας θα συντηρούνται από τις εισφορές των πιστών τους.

11) Να περιέλθει στον λαό όλη η εκκλησιαστική περιουσία.

12) Να καταργηθούν όλοι οι μεταξικοί νόμοι υπέρ της ορθοδοξίας π.χ. νόμος που απαγορεύει τον προσηλυτισμό και γενικά όλοι οι νόμοι που αφορούν την διοίκηση της ορθοδοξίας.

Πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ

Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x