Τέσσερις τυχεροί που έγιναν πάμπλουτοι… μέσα σε 24 ώρες!

Τέσσερις τυχεροί που έγιναν πάμπλουτοι… μέσα σε 24 ώρες!


0 0 ψήφοι
Article Rating

Λεφτά… εξ' ουρανού ήρθαν σε τέσσερις άντρες που βρέθηκαν την κατάλληλη στιγμή, στο σωστό μέρος. Άλλος κράτησε στα χέρια του αντίγραφο της Διακήρυξης Ανεξαρτησίας των και άλλος βρήκε ξαφνικά ένα μπαούλο με νομίσματα από την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Όλοι τους έγιναν πάμπλουτοι μέσα σε 24 ώρες! Μπορεί να μην έχετε ανακαλύψει κρυμμένο θησαυρό στην αυλή σας, αλλά τα παρακάτω παραδείγματα ίσως σας πείσουν να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια…

Έψαχνε ένα σφυρί και βρήκε αρχαίο θησαυρό

Το Νοέμβριο του 1992, ένας αγρότης, που κατοικούσε κοντά στο χωριό Hoxne στην Αγγλία, έχασε το σφυρί του σε ένα από τα χωράφια του. Τότε ήταν που ζήτησε από τον Eric Lawes μια χάρη… δηλαδή να χρησιμοποιήσουν τον ανιχνευτή μετάλλων για να βρουν το χαμένο εργαλείο του! Αντί,  όμως, για το σφυρί, βρήκε 24 χάλκινα, 565 χρυσά και 14.191 ασημένια νομίσματα, καθώς και εκατοντάδες χρυσά και ασημένια κουτάλια, κοσμήματα και αγαλματίδια που χρονολογούνταν από την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Οι τοπικές αρχές για να αποκτήσουν τα κειμήλια πλήρωσαν τους δυο άντρες με το ποσό των £1.750.000. Ο «θησαυρός» βρίσκεται μέχρι σήμερα μόνιμα στο Βρετανικό μουσείο.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Αγόρασε πίνακα με 4$ και βρήκε μέσα ιστορικό αντίγραφο

Ο Michael Sparks αγόρασε έναν πίνακα με μόλις $4 από ένα γκαράζ και μέσα βρήκε… ένα πρωτότυπο αντίγραφο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας, το οποίο και πούλησε αργότερα για $2.400.000. Ο άντρας έκανε έρευνα στο διαδίκτυο και ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι είχε αγοράσει ένα από τα 200 επίσημα αντίγραφα της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των . Από αυτά τα 200, είχαν βρεθεί μόνο τα 35… με τον Sparks να κράτα το 36ο στα χέρια του!

Τέσσερις τυχεροί που έγιναν πάμπλουτοι… μέσα σε 24 ώρες!


Αρκάνσας: Άντρας βρήκε το μεγαλύτερο διαμάντι των

Ο W.O. Basham βρήκε ένα γιγαντιαίο διαμάντι των 40.23 καρατίων το 1924. «Όχι» δεν έσκαψε στα διάσημα ορυχεία της Νότιας Αφρικής, αλλά βρισκόταν στην πολιτεία Αρκάνσας των και στο γνωστό ως “Crater of Diamonds State Park”. Πρόκειται για μια περιοχή που πριν από 100 εκατ. χρόνια ήταν κρατήρας ηφαιστείου και σήμερα χαρακτηρίζεται ως χώρος εξόρυξης διαμαντιών… που είναι ανοιχτός στο κοινό! Ο άντρας παρατήρησε το τεράστιο διαμάντι από μακριά, το οποίο είναι γνωστό ως το διαμάντι “Uncle Sam”. Στη συνέχεια, έκοψε το διαμάντι σε πέτρες των 12,42 καρατίων και τις πούλησε για $150.000 το 1971 (περίπου 800 χιλιάδες δολάρια σήμερα).

Είναι ωραίο, αλλά δεν είναι το “Middleham Jewel”…

Κάθε Κυριακή απόγευμα εδώ και επτά χρόνια, η Mary Hannaby πήγαινε βόλτα… μαζί με έναν ανιχνευτή μετάλλων! Ποτέ δεν είχε βρει πετρώματα αξίας, αλλά της αρκούσε το γεγονός ότι έκανε γυμναστική.  Τον Ιούνιο του 2009, όμως, ο ανιχνευτής άρχισε να «χτυπά» σαν τρελός, αφού εντόπισε ένα αντικείμενο που έμοιαζε με νόμισμα. Ωστόσο, διαπίστωσε ότι ήταν ένα χρυσό κόσμημα με περίπλοκο σκάλισμα που απεικόνιζε τη σταύρωση του Χριστού. Οι εκτιμήσεις των ειδικών ήθελαν την τιμή του κοσμήματος να αρχίζει από τα £250.000 και να φτάνει τα £2.500.000, καθώς έμοιαζε με το “Middleham Jewel”. Παρόλα αυτά, στη δημοπρασία έπιασε μόνο £38.000.

Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x