Το εθνικό ξεπούλημα – Το μεγάλο φαγοπότι

Το εθνικό ξεπούλημα – Το μεγάλο φαγοπότι


0 0 ψήφοι
Article Rating

Η σιωπή των Αμνών και η Εθνική μας Αλήθεια

Ποιοι – αλήθεια – ερήμην του Ελληνικού Λαού πήραν την απόφαση να παραβούν την Ιδρυτική Διακήρυξη του Ελληνικού Κράτους που λέγει στην Α΄ Εθνοσυνέλευση:  « … Είμεθα απόγονοι του ενδόξου γένους των Ελλήνων …».

Ποιοι – αλήθεια – ερήμην μας επεξεργάσθηκαν το σχετικό νομοσχέδιο, με το οποίο παραχωρείται, ξεπουλιέται, η βασικότερη και η πολυτιμότερη ιδιότητα-ιδιαιτερότητα ενός έθνους, η Ιθαγένεια;

Ποιοι, ερήμην μας, με προσπάθειες και κινήσεις βεβιασμένες, ύπουλες και προδοτικές, εκχωρούν προς πάσα κατεύθυνση τα ιερά της Ελληνικής φυλής, για τα οποία έχουν αγωνισθεί, έχουν διασυρθεί, έχουν δολοφονηθεί, έχουν χύσει το αίμα τους, έχουν αφήσει τα κόκαλά τους – που παραμένουν ως σήμερα άταφα στις κορυφές και τα φαράγγια της Πίνδου, πλήθος ΕΛΛΗΝΩΝ για την ύπαρξη της Ελλάδας, κατά τον γεωγραφικό χώρο και κατά τη βαθύτερη έννοια, του Ελληνικού γένους και του Ελληνικού έθνους;

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Ποια άσχετα, «διεστραμμένα», μυαλά και ποιες ανθελληνικές συνειδήσεις αποφασίζουν και λέγουν ότι είμεθα Σλαύοι ως φύλο και χάρη μας έκαναν αυτοί που μας ονόμασαν Έλληνες; Ότι ο Μέγας Αλέξανδρος, Σλαύος ήταν κι αυτός, ότι έχουμε υποστεί βαθύτατη επίδραση ανατολίτικων λαών, όπως οι Εβραίοι κ.λπ., ότι δεν υπάρχει τίποτε καθαρώς ελληνικό (γλώσσα – φυλή – πολιτισμός και πάει λέγοντας;!!)

Γιατί αυτό που εμείς αντιλαμβανόμεθα και εισπράττουμε είναι, ότι άτομα που δηλώνουν Έλληνες πολίτες και ευρίσκονται σε σημαντικές – καίριες – θέσεις, με αυτή τη λογική, την ελαστική συνείδηση, την αμορφωσιά, την πλήρη έλλειψη σύνδεσης με τις ρίζες μας, ανιστόρητοι, αμφιβόλου εθνικής καταγωγής – και, στην καλύτερη των περιπτώσεων, τελώντας υπό πλήρη άγνοια – στο όνομα, δήθεν, της σωστής ενημέρωσης και γνώσης θεμάτων, που αφορούν άμεσα την εθνική μας υπόσταση, αποφασίζουν – χωρίς εμάς! – για εμάς;!!

Και το φρικτό, ότι έχουν την πλήρη ανοχή και συναίνεση του πνευματικού και του εκκλησιαστικού χώρου, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, με τους ακαδημαϊκούς να τηρούν «σιγή ιχθύος», συνεχίζοντας τη «μεγάλη συνομωσία της σιωπής», που έχουν εφαρμόσει επί δεκάδες χρόνια τώρα, μη επαναστατώντας για σοβαρότατα εθνικά – κοινωνικά και άλλα θέματα, που προκύπτουν κατά καιρούς και τους εκκλησιαστικούς ποιμένες, με επικεφαλής Βαρθολομαίο και Ιερώνυμο, όχι μόνον να σιωπούν, «η σιωπή των αμνών», αλλά να συμπαρίστανται με την παρουσία τους, στους μετανάστες – λαθρομετανάστες στο μεγαλύτερο ποσοστό – αγνοώντας επιδεικτικά τους κινδύνους, τις δύσκολες συνθήκες και τη συστηματική προσπάθεια που γίνεται παντοιοτρόπως και πανταχόθεν για την ισοπέδωση του Ελληνικού Έθνους και του Ελληνικού Γένους!


Όλα τάχουμε! Δυνατή οικονομία, κοινωνικό κράτος, σωστή παιδεία, υγεία, δικαιοσύνη – ευτυχείς και μακάριοι οι πολίτες αυτού του κράτους-έκτρωμα. Η ελληνοποίηση του συνονθυλεύματος των αλλοδαπών (κοινώς των κάθε καρυδιάς καρύδι), μας έλειπε για να διορθωθεί η κατάσταση και να μην ξεπουληθεί η Ελλάδα.

Αίσχος! Αίσχος!

Γιατί εμείς η κατ'  ουσία και κατά συνείδηση Έλληνες, όπως ακριβώς και οι προγονοί μας, είμαστε «αντιρατσιστές» και η έννοια ρατσισμός (η περιφρόνηση δηλαδή με λόγο ή πράξεις ενός λαού ή ενός πολιτισμού) αντίκειται στην ελληνικότητά μας και στην ιδεολογίας μας.

Και ναι μεν είμαστε αντιρατσιστές, με την έννοια ότι δεν έχουμε κακή διαγωγή έναντι των αλλοδαπών, αυτό όμως δεν πρέπει να λαμβάνεται ως αδυναμία ή βλακεία και ούτε είναι πρέπον και λογικό ο «ρατσισμός» να χρησιμοποιείται από τα ως φόβητρο και μέσον τρομοκρατίας, για όποιον διαφωνεί με τη μαζική και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και εντελώς ανεύθυνα και παράλογα, να χαρακτηρίζεται ως φασίστας κάθε απλός Έλληνας, που επιθυμεί με κάθε θυσία να προασπίσει τη χώρα και το Έθνος του, όπως ακριβώς πράττει και για την οικογένειά του – και ως μέγα κίνδυνο κατ' αυτών θεωρεί – επειδή όντως είναι – την παραχώρηση της συμαντικότερης ιδιαιτερότητας ενός έθνους, της Ιθαγένειας,

Οι συνειδητοποιημένοι Έλληνες προσπαθούν να αποφύγουν φανατισμούς και ακρότητες γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι, το σαθρό και διεφθαρμένο κοινωνικό, πολιτικό και θρησκευτικό σύστημα πολλών αιώνων τώρα, είκοσι και πλέον, έχει μεταβάλλει την εθνική μας ταυτότητα και έχει καταστήσει τους Έλληνες θύματα μιας συνεχούς ιστορικής παραπλάνησης, ενός διαρκούς ιστορικού εγκλήματος.

Το έθνος μας έχει υποστεί μεγάλες αλλοιώσεις λόγω των γνωστών μεγάλων ιστορικών γεγονότων, της Ρωμαιοκρατίας, της Χριστιανοκρατίας και της Τουρκοκρατίας.

Τα γεγονότα αυτά «διέλυσαν» τον τρόπο σκέψης των προγόνων μας και άλλαξαν ριζικά την αντίληψή τους προς τη ζωή, προς το Θείο και γενικότερα προς τον Κόσμο.

Ξεθώριασε και «ατόνησε» με την απόκρυψη της αλήθειας, η ιστορική μνήμη, χάσαμε την ιστορική μας συνέχεια, κατέρρευσε το αξιακό μας σύστημα και οι Έλληνες, που πρώτοι δημιούργησαν και χρησιμοποίησαν τον Ορθό Λόγο, τη Φιλοσοφία, τις Επιστήμες, από άτομα πνευματικά, ελεύθερα, ολοκληρωμένα, ξέπεσαν σε δούλους των επιτηδείων, των ισχυρών, των μεγάλων του Κόσμου μας, αφού πριν τους «εμφύτευσαν» και τους καλλιέργησαν έντεχνα, στην πορεία δεκάδων αιώνων, τον φόβο και την ψυχολογία της μάζας, του όχλου, του ποιμνίου, ώστε ανιστόρητοι, αδαείς, φοβισμένοι, να είναι παγιδευμένοι και εγκλωβισμένοι, μέσα σ' ένα θεοκρατικό και κοινωνικοπολιτικό σύστημα, το οποίο επεδίωξε και πέτυχε να έχει πολίτες άβουλους και υποταγμένους, ψυχή τε και πνεύματι, προς ίδιον όφελος βέβαια.

Εκτός όμως αυτών, για την πλήρη επίτευξη των σχεδίων και των στόχων τους – ισοπέδωση και εξαφάνιση, εάν ήταν δυνατόν του Ελληνικού έθνους, απαξίωση του Ελληνικού πολιτισμού και πνεύματος, οικειοποίηση φιλοσοφικών θεωριών και γνώσεων, αλλοίωση της ιστορικής αλήθειας και καταστροφή σχεδόν πλήρη της Ελληνικής γραμματείας – μας επέβαλαν, πότε ως δολοφόνοι κατακτητές, πότε ως «προστάτες», πότε ως κηδεμόνες, πότε ως «σωτήρες», αλλά την ουσία – επιτρέψτε μου – ως «νταβατζήδες» της Ελλάδας, της Ελληνικής φυλής, του Ελληνικού πνεύματος και των Ελλήνων, να «ξεχάσουμε» ότι, το γένος μας σαν γηγενές, είναι γέννημα, είναι δημιούργημα πολλών χιλιάδων χρόνων. Είναι το σπουδαιότερο της ανθρωπότητας, όπως καταμαρτυρούν οι ιστορικές πηγές και πλήθος συγγραφέων: , Όμηρος, , Κόριννος, Αναξίμανδρος, , Πυθόδωρος, Διονύσιος, , Απολλώνιος ο Μεσσήνιος, Αλέξανδρος ο Ρόδιος, Αισχύλος, Ευριπίδης, Διόδωρος ο Σικελιώτης, καθώς και πολλοί σύγχρονοι ερευνητές, ανάμεσα σ' αυτούς, ο Νίτσε και ο Γκαίτε. Και η προσφορά και ο ρόλος του ήταν μοναδικά και καθοριστικά στον εκπολιτισμό του πλανήτη και κατά συνέπεια στην εξέλιξη και ανύψωση του ανθρωπίνου είδους.

Ότι εμπρός στον Ελληνικό πολιτισμό, στο μεγαλείο του, στο ελληνικό πνεύμα και «φως», που άπλετα φώτισε την Οικουμένη, η ιστορία άλλων λαών των 3.000-4.000 χρόνων καθώς και τα «ιερά τους» βιβλία, είναι ασήμαντα και η τυχόν προσφορά τους μηδαμινή.

Ότι η αλήθεια είναι μία και μόνη, μακράν και υπεράνω κάθε δόγματος και θρησκείας, συνάδει δε απολύτως με τη δική μας Εθνική αλήθεια!

Ότι το Ελληνικό Γένος δεν κατάγεται από τον Αδάμ και την Εύα!

Ότι το έθνος το Ελληνικό, δεν είναι έθνος των πατέρων του Ισραήλ, όπως έχουν «περάσει» στο υποσυνείδητο του Έλληνα, κάποιοι επιτήδειοι «φωστήρες», εχθροί του Ελληνισμού!

Ότι οι Έλληνες δεν κατάγονται από ανύπαρκτους Ινδοευρωπαίους ή αφροαφρικανούς και η απόλυτη ιστορική αλήθεια είναι ότι: οι πρωτο-Έλληνες ΠΕΛΑΣΧΟΙ (11.000.000 π.Χ.) από τη -Θράκη, οι οποίοι όπως αποδεικνύουν τα σχετικά ευρήματα (Πετράλωνα, Δισπηλιό κ.λπ.) ήταν αυτόχθονες, γηγενείς, ξεχύθηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις, Ανατολή/Δύση, Βορρά/Νότο, (Μεσόγειο, Ευρώπη, Ανατολή, Ατλαντικό ωκεανό κ.λπ.) και έγιναν συγχρόνως πρωτοπόροι του παγκοσμίου πολιτισμού και ιδρυτές όλων των επιστημών:  Μαθηματικών, ς, ς, ς, ς, ς κ.λπ.

Και ότι η Ελληνική φυλή είναι μία καθαρότατη φυλή, που γενάρχες έχει, τον Ιαπετό, τον Δευκαλίωνα και την Πύρρα, τον Κόριννο, τον Όμηρο και τον Ησίοδο, ποιητές, τον Ορφέα, τον Μουσαίο, τον Λίνο, μυθικούς φιλοσόφους και άξια τέκνα μυθικούς ήρωες. Ήρωες σαν τον Αχιλλέα και τον Ηρακλή και πλήθος σοφών και φιλοσόφων: Ηράκλειτο, Πυθαγόρα, Αναξίμανδρο, Δημόκριτο, α κ.ά. Ενάρετων και βαθυστόχαστων πολιτικών και νομοθετών – Σόλωνα, Λυκούργο και άλλους, καθώς και ανδρείων και ηθικών στρατιωτικών: Θεμιστοκλή, Μιλτιάδη κ.λπ., κ.λπ., με άριστο τον Μέγα Αλέξανδρο, που πρωτίστως κατάφερε να απαλλάξει την Ελλάδα από τους Πέρσες δια παντός!

Η κα. Δραγώνα και οι συνεργάτες της, ας μελετήσουν και ας ερευνήσουν – για να γνωρίσουν επιτέλους, η ίδια και οι «δικοί της άνθρωποι», που διαφεντεύουν «ελέω κυβερνώντων» – την ταυτότητα της ταλαίπωρης αυτής χώρας και του Έθνους, την Ελληνική Γραμματεία και τις ιστορικές πηγές, οι οποίες καταγράφουν την προέλευση τη φυλής μας, την καταγωγή και τις ρίζες μας και για τις οποίες υπάρχουν σαφέστατες αναφορές και ακράδαντες αποδείξεις, ώστε να διαλυθεί το υπάρχον πνευματικό σκότος και να παύσει η λίαν επικίνδυνη για όλους μας, προσωπική τους σύγχυση και άγνοια, που τους οδηγεί σε συμπεριφορές και πράξεις, που μας φαντάζουν άκρως ανθελληνικές.

Γιατί οι Έλληνες πολίτες, κυρίως οι εξέχοντες, εννοείται ότι θα έπρεπε να είναι μέτοχοι της Ελληνικής παιδείας και συνειδητοποιημένοι στις θεμελιώδεις αρχές, τις πατροπαράδοτες, της ς, της Άμεσης Δημοκρατικής Διαδικασίας (όπου δεν αποφασίζουν οι ολίγοι για το σύνολο), όπως γίνεται περισσότερο από δύο χιλιάδες χρόνια στη χώρα που γέννησε, εκτός των άλλων, και την ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, καθώς – τουλάχιστον νομικά και πολιτικά – ανήκουν στο ένδοξο Ελληνικό έθνος, το οποίο, μέσα από μία διαδρομή χιλιάδων χρόνων ιστορικής και πολιτισμικής, και με την έρευνα και την αποκτηθείσα βαθύτατη γνώση των πολιτών του περί Σύμπαντος Κόσμου – , και Ανθρωπογονία – έδωσε τον τρόπο σκέψης και το επίπεδο πνεύματος, που καθόρισε τον μοναδικό τρόπο ζωής των Ελλήνων: κοινωνική δομή, πολιτισμική και πολιτική συμπεριφορά και θρησκευτική συνείδηση. Υπεράνω δε δογμάτων, έδωσε και μία συνισταμένη η οποία λέγεται και είναι το Έθος ενός Έθνους και επί του προκειμένου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!! (Όπου Έθνος = το σύνολον ανθρώπων των αληθώς προερχομένων από ένα γένος, έχουν δηλαδή την ίδια Ιθαγένεια, κοινή συνείδηση, κοινά ήθη, έθιμα και παραδόσεις και κοινή ιστορική και πολιτισμική διαδρομή).

Και Έλλην είναι αυτός που έχει κάνει τρόπο ζωής ένα αξιακό σύστημα, το οποίο πηγάζει πρωτίστως μέσα από ουσιαστική και υψηλή γνώση του κοσμικού «είναι» και «γίγνεσθαι». Το σύστημα αυτό εμπεριέχει το μέτρο, την ευπρέπεια, την Αρετή, το Ήθος, το Αγαθό, το Κάλλος, την , τη Σοφία και καθορίζει μία πρακτική άριστη, η οποία εάν εφαρμοσθεί στον τρόπο ζωής, στο Κράτος, στην Πολιτεία, στην εξουσία, στην καθημερινότητα, στη σκέψη και συμπεριφορά, δίδει την ταυτότητα του Έλληνα.

Το έθος και το αξιακό αυτό σύστημα διέπλασαν τον χαρακτήρα και ανέπτυξαν την ευφυΐα των Ελλήνων, οι οποίοι κατέκτησαν «πνευματικά ύψη», που άλλος λαός επί γης δεν έχει καν φαντασθεί, όχι φθάσει!

Ο συγκερασμός αυτών, δημιούργησε και τον αξεπέραστο Ελληνικό πολιτισμό και όπως – εκ των πραγμάτων – έχει διαπιστωθεί, αυτή η κοσμοαντίληψη και θεοαντίληψη, αποτέλεσε τη βάση που έδωσε δύναμη και ώθηση για να αναπτυχθεί ο νοήμων άνθρωπος, ο άνθρωπος του πνεύματος και της ελευθερίας, ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Ο Έλλην σοφός, φιλόσοφος, πολιτικός, νομοθέτης, αγωνιστής, αμυνόμενος και ουδέποτε κατακτητής, ο πολίτης Έλλην, το ανήσυχο πνεύμα, ο μεγάλος αμφισβητίας, ο εραστής της έρευνας, της γνώσης, του ήθους, της αρετής, της ανδρείας, της δημοκρατίας, της ανεξαρτησίας, της ς.

Ο Έλλην αυτός, που άσχετα με το ποιος τον δυνάστευε, πολεμούσε από το 46 μ.Χ. επί χίλια οκτακόσια χρόνια περίπου, για να ζήσει ελεύθερος και ανεξάρτητος. Και το πέτυχε με τους αγώνες και το αίμα του, γι' αυτό δεν είναι υποχρεωμένος πουθενά και σε κανέναν.

Ο Έλλην, που εμπρός στο φάσμα απώλειας της εθνικής ταυτότητας, πέθαινε τραγουδώντας, με θάνατο φρικτό, όπως αυτόν του σουβλίσματος.

Ο Έλλην που δεν αφομοιώθηκε ούτε από Ρωμαίους, ούτε από το Τούρκικο το φέσι, που επί τέσσερις αιώνες «βεβήλωνε» και λεηλατούσε την Ελλάδα.

Ο Έλλην που «κλείδωσε» βαθιά στο DNA του καταγωγή, μοναδικότητα, ιερά και όσια της φυλής του και συμπαγής, αγέρωχος και σταθερός, ωσάν τον βράχο τον Ιερό μας, αυτόν της Ακροπόλεως, έγινε ο κυματοθραύστης της οικουμένης που απέκρουε και διέλυε τα σκοτεινά σχέδια λαών και ηγετών, που μόνο στόχο είχαν την υποδούλωση, την εκμετάλλευση και την εξαθλίωση του ανθρωπίνου είδους, εγκλωβισμένοι στην φιλοδοξία, μισαλλοδοξία, στα υλικά αγαθά και στην άσκηση και επιβολή ή δυνατόν παγκόσμιας εξουσίας και κυριαρχίας.

Και η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται με πλήρη ένταση και σήμερα, με πρωταγωνιστές τους «προαιωνίους φίλους μας» Γερμανούς, Βρετανούς, Γάλλους, Ισπανούς, Ιταλούς και όλο το δυτικό «σκυλολόι», τους Φράγκους, παρέα με τη «μεγάλη προστάτιδά» μας την Αμερική!!! και τη μαμά !!!, να παρακολουθεί και να παρατηρεί.

Όλοι αυτοί αρέσκονται να «χορεύουν» στο ρυθμό που τους επιβάλλουν οι άγνωστοι στο ευρύ κοινό εξουσιαστές του πλανήτη (Σιωνιστές, λέσχη Βίντερμπεργκ) και να εξυπηρετούν – πρωτίστως – τα συμφέροντα και τα σχέδια αυτών και δευτερευόντως τα συμφέροντα των λαών και των κρατών – κυρίως των αδυνάτων – αρκεί ως αμοιβή να τους παρέχεται πολιτική εξουσία, η οποία συνήθως φέρει χρήμα άφθονο, καθώς τους δίδεται η δυνατότητα να καταληστεύουν τα δημόσια ταμεία και να αδειάζουν τις τσέπες των πολιτών, με παράλογους φόρους και αυξήσεις σε αγαθά πρώτης ανάγκης, μηδενίζοντας σχεδόν την ποιότητα ζωής και το επίπεδο τομέων σημαντικών όπως, υγείας, παιδείας, δικαιοσύνης κ.λπ.

Σ' αυτούς όλους, παρέδωσαν τα τέκνα των Ατρειδών, των Αχαιών και όλων των Ελλήνων, πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες μας, με «ξεθωριασμένη» εθνική ταυτότητα και αλλοιωμένη συνείδηση.

Σ' αυτούς παρέδωσαν την τύχη της Ελλάδος, του Έθνους και των Ελλήνων, οι οποίοι αδίστακτα έχουν προδιαγράψει την πορεία της, σ' όλους τους τομείς, που είναι βασικοί για την ανάπτυξη και την ύπαρξη μιας χώρας.

Στους λαούς, οι οποίοι, εάν δεν είχε υπάρξει ο Ελληνικός Πολιτισμός, που τους «κατέστησε» – εν μέρει – ανθρώπους κατεβάζοντάς τους από τα δένδρα και βγάζοντάς τους από τα σπήλαια, θα παρέπαιαν ακόμη μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, με ένα κατώτερο πνευματικό επίπεδο, το οποίο εξακολουθεί να υφίσταται, όπως διαπιστώνουμε από τα καθημερινά δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού τύπου, δια του οποίου εκφράζονται και έχουν λόγο οι δήθεν φίλοι και σύμμαχοι, οι απόγονοι του Κλαρκ, του Φρομπίν, του Ουίλιαμ Κελ, του σερ Τόμας Ρόι – επισκόπου του Καντέρμπουρι, του Τόμας Χόουρτ, του Έλγιν, του Χίτλερ και των άλλων, που πρέπει να παραδοθούν στην Ιστορία με την κατηγορία του εγκληματία κατά του πολιτισμού.

Κλέφτες, απατεώνες, μισέλληνες, φιλάργυροι!

Φιλέλληνες, αρχαιολόγοι, περιηγητές!

Αυτοί είναι οι «προαιώνιοι φίλοι μας», με τους οποίους οι συνθήκες μας υποχρεώνουν να συνυπάρχουμε. Όμως ας μην τους λέμε φίλους ή συμμάχους! Ας μην τους εμπιστευόμαστε.

Ας μη δίνουμε ό,τι πολύτιμο και ιερό μας έμεινε, τη φλόγα την Ολυμπιακή, που εκπροσωπεί τους Έλληνες, λαό ειρηνικό, ήρεμο, με φιλοσοφική διάθεση, με ιδανικά, αξίες και ήθος, όχι λαούς πολεμοχαρείς, ισχυρούς, εγκληματίες, κατακτητές, που έχουν γράψει ματωμένες σελίδες ιστορίας, με κρεματόρια, πειράματα σε παιδιά, στρατόπεδα συγκεντρώσεων, θανάτου και βασανιστηρίων, με Εξέταση και Ιερές Συμμαχίες, με άντρα μαρτυρίων στις δήθεν πολιτισμένες χώρες, με Καλάβρυτα, Δίστομο και Βιετνάμ, Ιράκ, Αφγανιστάν από την άλλη  και Αρμενία, Κουρδιστάν, Ουκρανία, . Και Ελλάδα!!

Από παλαιότερα ακόμη, Ιππότες, δούκες, κόμητες, μεγακύρηδες της Δύσης, τα άρρωστα αποβράσματα, που με βασανιστήρια και εξωβελισμούς, έστησαν επί τριακόσια χρόνια τη μεγαλύτερη πολεμικοπολιτική απάτη όλων των εποχών, μοιράζοντας τη χώρα μας! Βρετανία = Κρήτη, Σμύρνη, Πρωσία= Εύβοια, Βενετία= Πελοπόννησο, Γένουα= Ρούμελη, Γαλλία, Τύνιδα, Αλγερία, Πορτογαλία, Τρίπολη, , Ρόδος, Σαρδηνία, Χαλέπιον, Κύπρος!!! Και έπεται συνέχεια … 1850 (αποκλεισμός των σακατεμένων Ελλήνων από την Αλβιόντα), 1885 (το ματωβαμμένο ελληνικό λάβαρο στα πόδια του προξένου της θαλασσοκράτειρας), 1916 (Αγγλογάλλοι κυριεύουν Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, βομβαρδίζουν τα ανάκτορα).

Πρώτος Παγκόσμιος, Σμύρνη (ελληνικό κρέας στη μηχανή των «συμμάχων»)! (Ίσως από τον «συνωστισμό» που λέγει η «περίφημη Ελληνίδα» ιστορικός-συγγραφέας, η αδιάντροπη).

Δεύτερος Παγκόσμιος και Έλληνες που «πολεμούν σαν ήρωες», άλλαξαν το ρου του πολέμου και έγραψαν τη δική τους ιστορία για μία φορά ακόμη (ο Ναζισμός, ο Φασισμός και ο Έλληνας στρατιώτης). Καταλήστευσαν για μια φορά ακόμη την Ελλάδα οι Γερμανοί, χρυσός, αρχαία κ.λπ. και πείνα, πείνα για έναν ολόκληρο λαό.

Κύπρος … και η ιστορία συνεχίζεται, όντας όμως πλαστή, από νάιλον, και ματωμένη.

Και εμείς, οι αφελείς, θεωρούμε αυτονόητο να γνωρίζουν μύθους και συμβολισμούς – όπως την αρπαγή της Ευρώπης από τον Δία – και να ριγούν από συγκίνηση εμπρός στα ασύλληπτου κάλλους αγάλματα ελληνικά, όπως η μας – αυτή της Μήλου – που «ταξίδεψε» μαζί με τα μάρμαρα της Πάρου, τις μετώπες του Παρθενώνα, τα Δήλεια, τις Καρυάτιδες, τις Ταναγραίες και κόκαλα ηρώων!, στην «πολιτισμένη» Ευρώπη!!

Όπως θεωρούμε αυτονόητο ότι οι ηγέτες μας, πολιτικοί-θρησκευτικοί-πνευματικοί, κατά συνείδηση και κατ' ουσία είναι Έλληνες.

Όμως μόνον θεωρούσαμε και μόνο αυτονόητο δεν ήταν αυτό, που επιτέλους συνειδητοποιήσαμε:

Ότι αυτοί συνετέλεσαν – κυρίως τα τελευταία τριάντα χρόνια – με την πολιτική που εφάρμοσαν και με τις πράξεις τους, στο να βρεθεί η Πατρίδα μας κι εμείς, σ' αυτήν τη δεινή θέση, που πολύ λίγο απέχει από την πλήρη καταστροφή και την πλήρη εθνική μας παράδοση!

Με ανύπαρκτη εθνική συνείδηση, δημιούργησαν ένα διεφθαρμένο κοινωνικοπολιτικό σύστημα (μη εξαιρουμένου και του θρησκευτικού), το οποίο αργά, σταθερά και συστηματικά – προς μεγάλη ικανοποίηση των «φίλων» και «κηδεμόνων» – «ξεπούλησε» αξίες, ιδανικά, εθνικό χώρο, εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια, Ελλάδα, έθνος, εθνικά σύμβολα και ονόματα, στο βωμό της φιλοδοξίας, του χρήματος και της άσκησης εξουσίας.

Το μεγάλο «φαγοπότι» συνεχίζεται, το εθνικό ξεπούλημα συντελείται! Ιθαγένεια για όλους! Άνευ φόβου, διότι εθνική προδοσία δεν υφίσταται, ούτε έχει τιμωρηθεί ή θα τιμωρηθεί ουδείς! Για το ολέθριο έργο τόσων χρόνων, που θυμίζει συμπεριφορά «γενίτσαρων» και όχι Ελλήνων. – Σκόπια – Κύπρος – Αιγαίο – Ίμια και Ευρώπη των πολιτικών κατεστημένων και όχι Ευρώπη των Λαών.

Ευρώπη των βαρβάρων και των συμφερόντων, που χρόνια τώρα, ως Ε.Ε., αρνείται να εγγυηθεί τα σύνορά μας, που είναι – εννοείται – και ευρωπαϊκά, για να αιμορραγούμε οικονομικά και να εξαρτώμεθα από τον κάθε ανιστόρητο, αδαή, ανήθικο και αδίστακτο κερδοσκόπο, από λέσχες περίεργες, από στοές, από ιδρύματα πνευματικά (όπως το «Ντάβινσον») και από «περίεργους γάμους» Τραπεζιτών και Ορθοδόξων Μουσουλμάνων κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ.

Και Ελλάδα με «πουλημένους» ηγέτες που εξυπηρετούν τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας, τα μεγάλα κεφάλαια, τα μεγάλα καπιταλιστικά συγκροτήματα και τα σχέδια των ισχυρών και της Νέας Τάξης, που έχουν ως στόχο μία απόλυτα υποτακτική τάξη, χωρίς κανένα Εργατικό Δικαίωμα!, καθώς και τη διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, ώστε να αλώνονται οι κοινωνίες και τα έθνη ευκολότερα, και να επιβάλλεται η θέλησή τους για την πλήρη ενσωμάτωσή μας στο παγκόσμιο σύστημα, με εφευρήματα ή οικολογικά και ιδεολογικά, «πολιτισμικά», περί «διεθνισμού», «αντιρατσισμού» και ανθρωπισμού.

Χρηματιστήριο – Βατοπέδι – ομόλογα – Ζήμενς – ξεπούλημα εθνικού πλούτου – ΟΤΕ- κατάργηση των υπουργείων ς και Αιγαίου – υπεράριθμη «εισβολή» ξένων εργατών, που αποδομεί την εργατική τάξη και τα συνδικάτα, ελληνοποίηση τουλάχιστον 1.700.000 αλλοδαπών και ως επίλογος έρχεται και το τελικό χτύπημα στο ενιαίο κράτος, το σχέδιο «Καλλικράτης» (για να εφαρμοσθεί ανετώτερα η συνθήκη της Λισσαβώνας).

Τόσα σκάνδαλα και πολιτικές επιβλαβείς και άλλοι τόσοι λόγοι που συνάδουν με την κατηγορία εθνικής προδοσίας, γι' αυτούς τους αδιάφορους, τους διεφθαρμένους, τους απαίδευτους, τους θεοκράτες, που αγνόησαν τα πάντα προς ικανοποίηση του εαυτού τους.

Με επικοινωνιακό «μπάχαλο», κίβδηλα επιχειρήματα, τεράστια ψεύδη και χαμηλού επιπέδου ψεύτες, προσπαθούν να μας πείσουν για τα απίστευτα!

Είναι πλέον πασιφανές σε όλους μας, καθώς έχει ξεπεραστεί κάθε όριο και η ανοχή μας θα θεωρείται ελάττωμα και όχι προτέρημα, ότι είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση ενεργοποίησή μας.

Η επιστροφή στις ρίζες μας, η Εθνογονία, η ανασυγκρότηση και η ενδυνάμωση της Εθνικής μας ταυτότητας, είναι θέμα ύπαρξης για κάθε Έλληνα: φοιτητή, μαθητή, σπουδαστή, επαγγελματία, συνταξιούχο, νοικοκυρά, πικραμένο, απογοητευμένο και προδομένο Έλληνα, που του αφαίρεσαν ακόμη και την Εθνική του Αξιοπρέπεια.

Ελληνίδα, Έλληνα!

Παύσε να είσαι απλός θεατής της τραγωδίας που βιώνουμε!

Δώσε τέλος στο Εθνικό ξεπούλημα!

Δώσε τέλος στον εξευτελισμό!

Δώσε τέλος στην υποδούλωση και κατοχή της χώρας σου!

Απαίτησε τα ηθικά και οικονομικά χρέη που έχουν «οι φίλοι μας» έναντι της Ελλάδος!

Πάρε δυναμικά την τύχη της Πατρίδας, των παιδιών μας και τη δική σου στα χέρια σου!

Δώσε τέλος στα ψυχολογικά σοφίσματα, στη λαθρομετανάστευση, στη διαρκή εκμετάλλευση και στα ύπουλα – σ' αυτήν την περίπτωση – ηθικά αξιώματα. Όπως είναι αυτό περί «ανθρωπισμού», γιατί υπεράνω πάντων είναι το συμφέρον και η ύπαρξη της Ελλάδος και του Έθνους, καθώς και η διαφύλαξη της Ελληνικής Κοινωνίας και η διασφάλιση των Ελλήνων πολιτών!

Όλοι μαζί για μία Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες, ανεξάρτητη και αξιοπρεπή γιατί είναι βέβαιο ότι, αν ξυπνήσουμε μονομιάς, θα έρθει ανάποδα ο Ντουνιάς!

Έρρωσθε!

Σεμέλη-Κασσιανή Τραυλού

[email protected]
(Ερευνήτρια – συγγραφέας)

0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x