Τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών

Τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών


0 0 ψήφοι
Article Rating
Ελπίδα για τα παιδιά με καρκίνο αποτελεί η υπογραφή της σύμβασης για τη λειτουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και την ίδρυση Κέντρου Μεταμοσχεύσεων για παιδιά με καρκίνο, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων του νοσοκομείου Αγία Σοφία.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο υπουργός ς, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Εμμανουήλ Παπασάββας.

Με τη λειτουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών θα σταματήσει η οικονομική αιμορραγία των οικογενειών με παιδιά που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών, αφού μέχρι σήμερα οι γονείς έπρεπε να πληρώνουν για το μόσχευμα 15.000 ευρώ σε Τράπεζα της Ευρώπης ή 30.000 δολάρια σε Τράπεζα της Αμερικής.

Εργαστήρια Κυριαρχίας Θεών

Παράλληλα, στο  Εθνικό Κέντρο Μεταμοσχεύσεων για Παιδιά, θα πραγματοποιούνται μεταμοσχεύσεις συκωτιού, πνεύμονα και νεφρών.

Μέχρι τώρα τα παιδιά έπρεπε να μεταφέρονται σε νοσοκομεία του εξωτερικού για την αναγκαία μεταμόσχευση. Σύμβουλος του Κέντρου Μεταμοσχεύσεων είναι ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής Ανδρέας Τζάκης.

 

Πηγή: Καλά Νέα


Σύνδεσμος στην Πηγή…


0 0 ψήφοι
Article Rating

Συνδρομή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα θέλαμε τις σκέψεις σας, σχολιάστε.x